jola38 03.08.07, 19:11 Oddam w dobre rece psa huski.Ma 2 lata i jest szaro bialy,lagodny. Chcialabym aby trafil do domu z duzym ogrodem. jola38@gazeta.pl tel.600-101-622 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre_zg Re: Oddam psa huski 03.08.07, 22:14 Jaki jest stosunek do dzieci, psow, kotow, obcych ludzi? Czy pies przebywal na podworku, czy umie tez sie zachowac w mieszkaniu? Jaki jest powod oddania psa? Czy posiada aktualna ksiazeczke zdrowia, komplet szczepien, odrobaczenia, odpchlenia? Wykastrowany? Napisz prosze cos wiecej o nim - charakter, zwyczaje, upodobania... Poprosze o zdjecia na andre@idz.zgora.pl Pozdr, AM Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Oddam psa huski 05.08.07, 16:12 mam dom z ogrodem:) to jeszcze aktualne jest? Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1971 Re: Oddam psa huski 08.08.07, 21:20 Jolu czy ogłoszenie jest aktualne?Mam suczkę haskiego i chciałam mieć psa,ale już nie mogą pozwolić sobie na wydatek i kupno psa.Mam śliczny dom z ogrodem i moja sunia (2 lata)nie byłaby taka samotna .Proszę o informację o piesku ,jaki jest i dlaczego musisz go oddać .Dodam ,że mam niepełnosprawne dziecko,więc dobrze,gdyby lubił dzieci.Acha skąd jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Oddam psa huski IP: *.ztpnet.pl 08.08.07, 22:05 Przeciez podala telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Oddam psa huski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 20:07 Jest aktualne.Jestem z Babimostu-okolic,a piesek przebywa u mamy w okolicach Zbąszynka.Powód-bardzo go kocham,ale po zmianie miejsca zamieszkania nie mam warunków by go miec ze sobą.Brakuje mi też czasu-często wyjeżdżam.Dlatego zdecydowalam się by oddać go komuś,kto sie nim zajmię i pokocha.Nie chciałabym aby pies byl na łańcuchu lub cały czas zamkniety w kojcu.Prosze o kontakt gg 10274292 lub jola38@gazeta.pl lub telefon jaki podałam Odpowiedz Link Zgłoś