Gość: marek IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.03, 22:48 Spacer tą zaśmieconą ulicą do przyjemności nie należy,rażą zwłaszcza zarośniete chwastami gazony przy DT.Centrum.Czyżby w mieście nie było żadnego Barana który wyskubał by te chwasty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krrasnall Re: Reprezentacyjna ulica Westerplatte 04.07.03, 00:11 Z jakiegoś powodu nasze miasto ma taką a nie inną nazwę - chwasty przeważnie bywają zielone;) No i czy Westerplatte jest taką reprezentacyjną ulicą? Moim zdaniem raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Reprezentacyjna ulica Westerplatte 04.07.03, 00:15 Gość portalu: marek napisał(a): > Spacer tą zaśmieconą ulicą do przyjemności nie należy,rażą zwłaszcza > zarośniete chwastami gazony przy DT.Centrum.Czyżby w mieście nie było żadnego > Barana który wyskubał by te chwasty ? Pytanie tendencyjne. Oczekujemy czynu społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Reprezentacyjna ulica Westerplatte 04.07.03, 14:43 tezgucio napisał: > Gość portalu: marek napisał(a): > > > Spacer tą zaśmieconą ulicą do przyjemności nie należy,rażą zwłaszcza > > zarośniete chwastami gazony przy DT.Centrum.Czyżby w mieście nie było żadn > ego Barana który wyskubał by te chwasty ? > > Pytanie tendencyjne. Oczekujemy czynu społecznego. Baran skubie z przekonania. Ostatecznie nie kazdy chawst mu smakuje. Mowa o czynie spolecznym, jest wiec chyba na wyrost. Koza jest lepsza. Zezre wszystko, nawet smieci, a na koniec jeszcze mleko da. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Reprezentacyjna ulica Westerplatte 04.07.03, 21:42 lepian4 napisał: > tezgucio napisał: > > Gość portalu: marek napisał(a): > > > > > Spacer tą zaśmieconą ulicą do przyjemności nie należy,rażą zwłaszcza > > > zarośniete chwastami gazony przy DT.Centrum.Czyżby w mieście nie było > żadn > > ego Barana który wyskubał by te chwasty ? > > > > Pytanie tendencyjne. Oczekujemy czynu społecznego. > > Baran skubie z przekonania. Ostatecznie nie kazdy chawst mu smakuje. Mowa o > czynie spolecznym, jest wiec chyba na wyrost. Koza jest lepsza. Zezre > wszystko, nawet smieci, a na koniec jeszcze mleko da. Czynu społecznego oczekiwałem od "marka". Kozę też wydoją, za naszymi plecami. Ale przynajmniej będzie czysto (pod warunkiem posprzątania po kozie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Reprezentacyjna ulica Westerplatte IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.03, 09:08 tezgucio napisał: > lepian4 napisał: > > tezgucio napisał: > > > Gość portalu: marek napisał(a): > > > > > > > Spacer tą zaśmieconą ulicą do przyjemności nie należy,rażą zwłas > zcza > > > > zarośniete chwastami gazony przy DT.Centrum.Czyżby w mieście nie > było > > żadn > > > ego Barana który wyskubał by te chwasty ? > > > > > > Pytanie tendencyjne. Oczekujemy czynu społecznego. > > > > Baran skubie z przekonania. Ostatecznie nie kazdy chawst mu smakuje. Mowa > o > > czynie spolecznym, jest wiec chyba na wyrost. Koza jest lepsza. Zezre > > wszystko, nawet smieci, a na koniec jeszcze mleko da. > > Czynu społecznego oczekiwałem od "marka". Kozę też wydoją, za naszymi plecami. > Ale przynajmniej będzie czysto (pod warunkiem posprzątania po kozie). Czystość miasta leży w gesti pana vic-prezydenta Barana, czyny społeczne skończyły się wraz z poprzednim ustrojem. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Reprezentacyjna ulica Westerplatte 05.07.03, 18:34 > Czystość miasta leży w gesti pana vic-prezydenta Barana, Podeślij mu kozę (za niewielką opłatą abonamentową lub za mleko). > czyny społeczne skończyły się wraz z poprzednim ustrojem. Szkoda. Przecież to nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Reprezentacyjna ulica Westerplatte 05.07.03, 14:58 tezgucio napisał: > Czynu społecznego oczekiwałem od "marka". Kozę też wydoją, za naszymi plecami. > Ale przynajmniej będzie czysto (pod warunkiem posprzątania po kozie). Tak tez mi sie wydawalo, ze na mysli miales vice. Powtorze jeszcze raz: Baran skubie z przekonania. Czy musze dodac, ze podobnie jak cale zielonogorskie elity? Odpowiedz Link Zgłoś