lizun9 04.09.07, 14:05 www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070904/POWIAT16/70903042 Praca w pracowni reklamowej - doświadczenie i talent nie wymagane - można sie nauczyć:) Tylko płaca jak na potrzebującego pracodawcę nieco mikra;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvandamm Re: Lubuska doniosła 04.09.07, 16:49 to tak jak facet od obierania cebul, który narzekał, że ludzie nie chcą pracować... za 350 pln miesięcznie ! buahaha do czego jeszcze dojdzie w Polsce ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Lubuska doniosła 05.09.07, 08:20 vvandamm napisał: > to tak jak facet od obierania cebul, który narzekał, że ludzie nie chcą pracowa > ć... za 350 pln miesięcznie ! buahaha do czego jeszcze dojdzie w Polsce ? :-) Nie no trzeba oddac facetowi sprawiedliwość ze ten dawał cały 1000 - byłem na tyle wredny ze go namierzyłem i zapytałem o warunki. Dla niezorientowanych dodam, ze wiecej zarabiałem 9 lat temu w podobnej firmie w Poznaniu - a wtedy byłem raptem na przyuczeniu. Więc od razu widać, ze facetowi nie potrzeba fachowca z praktyką i wykształceniem, który coś wniesie do firmy, ale raptem jelenia, najlepiej podesłanego przez władze oświatowe. Dziwi mnie, ze ten niepodpisany pismak z "lubuskiej" tego nie dostrzega - widac to taki dziennikarz z kawałów Rewińskiego - tyle ma pisania, ze aż czytać nie ma kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś