Gość: zg Re: Hity na Czasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:46 Dobrze wiemy, ciekawe czy faktycznie będzie te 100.000 ludzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzan Re: Hity na Czasie IP: *.ztpnet.pl 14.09.07, 21:16 A o której ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlom Pani Żuberek napisała, ze wieczorem, a według IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:11 mojej wiedzy ma byc od 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apu Re: Pani Żuberek napisała, ze wieczorem, a według IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:30 juz od 14 jest jakis piknik od 16 proby a caly koncert zaczyna sie o 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlom Re: Pani Żuberek napisała, ze wieczorem, a według IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 23:13 a Pani Zuberek wie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofuks Re: Hity na Czasie 15.09.07, 08:06 Dwa tygodnie temu w Zabrzu było tak: o 13 do 15- próby w tym jedno wejście na żywo o 16 - próba generalna ( trwa 1,5h) o 20 - koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Hity na Czasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 01:33 Koncert był po prostu za-je-bi-sty !!!! Naprawdę było warto tam się wybrać. Chyba nikt nie spodziewał się takih tłumów a było ponad 150.000 ludzi !!! Prezydent Kubicki zapewnił, że taka impreza będzie w Zielonej Górze za rok. Trzymam za słowo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Hity na Czasie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.07, 06:28 Hicie, poczekam na bardziej obiektywne dane liczbowe. Cieszę się, że zabawa była pyszna i w telewizji wypadliśmy nieźle, choć dziwnie wyglądało to nasze miasto bez miasta. Żadnych domów, ładnie oświetlonych kamienic, pustka, łąka i las. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 08:31 Gościu - to postaw sobie bloki na lotnisku !!!! Chciałeś obejrzeć sobie koncert na kamieniacach to pomyliłeś miejsca . Te były na Kupieckiej ... a koncert był SUPERRRRRRRRRRRR . Z znajomymi liczymy na powtórki przy każdej okazji . Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 11:15 Super? zależy dla kogo:) dla mnie to była popelina z cepelią. Gosi Andrzejewicz mówię zdecydowane NIE!:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:39 filharmonia i orkierstra - szczególnie sekcja klarnetowa - to miejsce dla ciebie julka-7 Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 12:42 Zły humor?:) napij się dobrej kawy to Ci przejdzie:) miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:38 Oprócz dmuchania klarnetu dodatkowo obejrzyj sobie koncert w telewizji TRWAM . Tam wasze miejsce mohery ! Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 14:12 Kawa nie pomoże:) skoro tak fajnie było na tym koncercie to dlaczego tak warczysz od rana:) może melisa pomoże:)o! albo włącz sobie Gosie Andrzejewicz:) na pewno ukołysze Twoje skołotane nerwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:17 Rydzyka słuchasz to i jakieś świństwa pijasz Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 14:21 Ja nie musze:)od rana mam świetny humor:) najgorsze są takie sfrustrowane, warczące baby jak Ty:)a może Ty masz wąsy?:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:53 ogol się i weż się do porżdnej roboty sflustrowany moherze Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 14:57 A Ty zanim coś napiszesz to sprawdź w słowniku ortograficznym:) kończe z Tobą:) szkoda czasu na ględzące baby:) papapapap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 16:09 u rydzyka się uczyłeś moherze dlatego wisz , a słoma i tak wystaje ci z gnojówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Hity na Czasie IP: *.ztpnet.pl 17.09.07, 13:21 ale hućpa z tego wyszła : - większość osób z tego co było widać to dojezdni z okolicznych i nie tylko okolicznych wiosek - po jaką cholerę wszystkie media rozgłaszają, że nie będzie można do przylepu wjechać własnym autem, tylko autobusami mzk, jak i tak policja tego nie przestrzega, i wpuszcza wszystkie auta do wioski robiąc ogromny korek - chyba po to były robione te parkingi na hipermarketach i linie autobusowe do nich, żeby się nie korkowało. Policja powinna z ronda cofać auta i niech sobie parkują nawet na jędrzychowie ale niech nie wjeżdzają do przylepu, w dupie mam gdzie jakiś szczur z zadupia zaparkuje swojego golfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Hity na Czasie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.07, 14:45 "w dupie mam gdzie jakiś szczur z zadupia zaparkuje swojego golfa." Zakorkuj ją bo paskudzisz wokół siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan_eski Re: Hity na Czasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 02:33 > - większość osób z tego co było widać to dojezdni z okolicznych i nie tylko > okolicznych wiosek Jakoś ja tego nie zauważyłem, pełno samochodów z rejestracjami, DW, PO, DL, itp. > - po jaką cholerę wszystkie media rozgłaszają, że nie będzie można do przylepu > wjechać własnym autem, tylko autobusami mzk, jak i tak policja tego nie > przestrzega, i wpuszcza wszystkie auta do wioski robiąc ogromny korek - chyba p > o > to były robione te parkingi na hipermarketach i linie autobusowe do nich, żeby > się nie korkowało. Policja powinna z ronda cofać auta i niech sobie parkują > nawet na jędrzychowie ale niech nie wjeżdzają do przylepu, w dupie mam gdzie > jakiś szczur z zadupia zaparkuje swojego golfa. Tu się zgadzam w 100%. Policja dała dupy po całości! Nie dość, że wpuszczali osobówki do Przylepu to jeszcze non-stop urządzali sobie przejażdzki na sygnale! Nie po to zostawiałem samochód na parkingu Auchan, jechałem autobusem ściśnięty jak sardynka w puszce, żeby zobaczyć jak cwaniaki podjeżdżają prawie pod samo lotnisko autem! Paranoja! I jeszcze raz podkreślam, że to była wina policji! Nie zrobili kompletnie nic, żeby usprawnić organizaję ruchu w tej małej wiosce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Hity na Czasie IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 11:08 A jak mieli dojechać ludzie do Czerwieńska czy Płot????? Musieli jechac przez Przylep.Więc trochę pomyslec i przestac czepiac sie jak zwykle glin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX :) Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:40 a ja stałam przy samiutkiej scenie, ale zajebiscie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Hity na Czasie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.07, 15:42 Gosi Andrzejewicz nie lubię, ale i tak było świetnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_32 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 21:48 ja też tam byłam, bardzo mi sie podobało, wiadomo wszystkim sie nie dogodzi bo za każdym wykonawcą nie przepadałam ale bawiłam sie i tyle, trochę luzu a nie tylko marudzić, mam nadzieję że za rok znowu pojawią sie u nas hity, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś