Dodaj do ulubionych

Hity na Czasie

14.09.07, 19:05
16 września :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zg Re: Hity na Czasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:46
      Dobrze wiemy, ciekawe czy faktycznie będzie te 100.000 ludzi ;)
      • Gość: zielonogórzan Re: Hity na Czasie IP: *.ztpnet.pl 14.09.07, 21:16
        A o której ??
        • Gość: zlom Pani Żuberek napisała, ze wieczorem, a według IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:11
          mojej wiedzy ma byc od 20
          • Gość: apu Re: Pani Żuberek napisała, ze wieczorem, a według IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 22:30
            juz od 14 jest jakis piknik
            od 16 proby
            a caly koncert zaczyna sie o 20
            • Gość: zlom Re: Pani Żuberek napisała, ze wieczorem, a według IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 23:13
              a Pani Zuberek wie o tym?
        • krzysztofuks Re: Hity na Czasie 15.09.07, 08:06
          Dwa tygodnie temu w Zabrzu było tak:
          o 13 do 15- próby w tym jedno wejście na żywo
          o 16 - próba generalna ( trwa 1,5h)
          o 20 - koncert
    • Gość: zielonogórzanin Re: Hity na Czasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 01:33
      Koncert był po prostu za-je-bi-sty !!!! Naprawdę było warto tam się wybrać. Chyba nikt nie spodziewał się takih tłumów a było ponad 150.000 ludzi !!! Prezydent Kubicki zapewnił, że taka impreza będzie w Zielonej Górze za rok. Trzymam za słowo !!!!
      • Gość: ? Re: Hity na Czasie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.07, 06:28
        Hicie, poczekam na bardziej obiektywne dane liczbowe. Cieszę się, że
        zabawa była pyszna i w telewizji wypadliśmy nieźle, choć dziwnie
        wyglądało to nasze miasto bez miasta. Żadnych domów, ładnie
        oświetlonych kamienic, pustka, łąka i las.
        • Gość: margo Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 08:31
          Gościu - to postaw sobie bloki na lotnisku !!!! Chciałeś obejrzeć
          sobie koncert na kamieniacach to pomyliłeś miejsca . Te były na
          Kupieckiej ... a koncert był SUPERRRRRRRRRRRR . Z znajomymi liczymy
          na powtórki przy każdej okazji .
          • julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 11:15
            Super? zależy dla kogo:) dla mnie to była popelina z cepelią. Gosi
            Andrzejewicz mówię zdecydowane NIE!:)pozdrawiam:)
            • Gość: anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:39
              filharmonia i orkierstra - szczególnie sekcja klarnetowa - to
              miejsce dla ciebie julka-7
              • julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 12:42
                Zły humor?:) napij się dobrej kawy to Ci przejdzie:) miłego dnia:)
                • Gość: anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:38
                  Oprócz dmuchania klarnetu dodatkowo obejrzyj sobie koncert w
                  telewizji TRWAM . Tam wasze miejsce mohery !
                  • julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 14:12
                    Kawa nie pomoże:) skoro tak fajnie było na tym koncercie to dlaczego
                    tak warczysz od rana:) może melisa pomoże:)o! albo włącz sobie Gosie
                    Andrzejewicz:) na pewno ukołysze Twoje skołotane nerwy:)
                    • Gość: anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:17
                      Rydzyka słuchasz to i jakieś świństwa pijasz
                      • julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 14:21
                        Ja nie musze:)od rana mam świetny humor:) najgorsze są takie
                        sfrustrowane, warczące baby jak Ty:)a może Ty masz wąsy?:)
                        pozdrawiam:)
                        • Gość: Anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:53
                          ogol się i weż się do porżdnej roboty sflustrowany moherze
                          • julka_7 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 14:57
                            A Ty zanim coś napiszesz to sprawdź w słowniku ortograficznym:)
                            kończe z Tobą:) szkoda czasu na ględzące baby:) papapapap
                            • Gość: anka Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 16:09
                              u rydzyka się uczyłeś moherze dlatego wisz , a słoma i tak wystaje
                              ci z gnojówek
    • Gość: aaa Re: Hity na Czasie IP: *.ztpnet.pl 17.09.07, 13:21
      ale hućpa z tego wyszła :

- większość osób z tego co było widać to dojezdni z okolicznych i nie tylko
      okolicznych wiosek

- po jaką cholerę wszystkie media rozgłaszają, że nie będzie można do przylepu
      wjechać własnym autem, tylko autobusami mzk, jak i tak policja tego nie
      przestrzega, i wpuszcza wszystkie auta do wioski robiąc ogromny korek - chyba po
      to były robione te parkingi na hipermarketach i linie autobusowe do nich, żeby
      się nie korkowało. Policja powinna z ronda cofać auta i niech sobie parkują
      nawet na jędrzychowie ale niech nie wjeżdzają do przylepu, w dupie mam gdzie
      jakiś szczur z zadupia zaparkuje swojego golfa.
      • Gość: :)))) Re: Hity na Czasie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.07, 14:45
        "w dupie mam gdzie jakiś szczur z zadupia zaparkuje swojego golfa."

Zakorkuj ją bo paskudzisz wokół siebie !

• Gość: fan_eski Re: Hity na Czasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 02:33
        > - większość osób z tego co było widać to dojezdni z okolicznych i nie tylko
        > okolicznych wiosek

Jakoś ja tego nie zauważyłem, pełno samochodów z rejestracjami, DW, PO, DL, itp.

> - po jaką cholerę wszystkie media rozgłaszają, że nie będzie można do przylepu
        > wjechać własnym autem, tylko autobusami mzk, jak i tak policja tego nie
        > przestrzega, i wpuszcza wszystkie auta do wioski robiąc ogromny korek - chyba p
        > o
        > to były robione te parkingi na hipermarketach i linie autobusowe do nich, żeby
        > się nie korkowało. Policja powinna z ronda cofać auta i niech sobie parkują
        > nawet na jędrzychowie ale niech nie wjeżdzają do przylepu, w dupie mam gdzie
        > jakiś szczur z zadupia zaparkuje swojego golfa.

Tu się zgadzam w 100%. Policja dała dupy po całości! Nie dość, że wpuszczali osobówki do Przylepu to jeszcze non-stop urządzali sobie przejażdzki na sygnale!

Nie po to zostawiałem samochód na parkingu Auchan, jechałem autobusem ściśnięty jak sardynka w puszce, żeby zobaczyć jak cwaniaki podjeżdżają prawie pod samo lotnisko autem! Paranoja!

I jeszcze raz podkreślam, że to była wina policji! Nie zrobili kompletnie nic, żeby usprawnić organizaję ruchu w tej małej wiosce!
        • Gość: rybka Re: Hity na Czasie IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 11:08
          A jak mieli dojechać ludzie do Czerwieńska czy Płot?????
          Musieli jechac przez Przylep.Więc trochę pomyslec i przestac czepiac
          sie jak zwykle glin.
    • Gość: XXX :) Re: Hity na Czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:40
      a ja stałam przy samiutkiej scenie, ale zajebiscie było
    • Gość: s Re: Hity na Czasie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.07, 15:42
      Gosi Andrzejewicz nie lubię, ale i tak było świetnie. ;)
    • andzia_32 Re: Hity na Czasie 17.09.07, 21:48
      ja też tam byłam, bardzo mi sie podobało, wiadomo wszystkim sie nie dogodzi bo
      za każdym wykonawcą nie przepadałam ale bawiłam sie i tyle, trochę luzu a nie
      tylko marudzić, mam nadzieję że za rok znowu pojawią sie u nas hity, pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka