Gość: SL IP: 217.97.234.* 13.12.01, 21:13 wpadnijcie na nasze forum ,na swoim sobie nie radzicie. moje durnowate prowakacje nie spotkały zbyt wielu przeciwników /chyba chodzi o poziom forum/ FALUBAZY WY NAPRAWDĘ JESTEsCIE DO BANI . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM 13.12.01, 21:18 Gość portalu: SL napisał(a): > wpadnijcie na nasze forum ,na swoim sobie nie radzicie. wpadamy wpadamy i to zupelnie z innych powodow ale trudno jesli nie rozumiesz, ja tez nie wiem jak dzialaja czarne dziury > moje durnowate prowakacje nie spotkały zbyt wielu przeciwników > /chyba chodzi o poziom forum/ to akurat swiadczy o naszym wysokim poziomie intelektualnym (oprocz mojego, bo wciaz podejmuje dyspute) > FALUBAZY WY NAPRAWDĘ JESTEsCIE DO BANI . na takie slowa nie odpowiadam. mowia same za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SL Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM IP: 217.97.234.* 13.12.01, 21:30 arwena napisał(a): > Gość portalu: SL napisał(a): > > wpadnijcie na nasze forum ,na swoim sobie nie radzicie. > wpadamy wpadamy > i to zupelnie z innych powodow > ale trudno jesli nie rozumiesz, ja tez nie wiem jak dzialaja czarne dziury > > > moje durnowate prowakacje nie spotkały zbyt wielu przeciwników > > /chyba chodzi o poziom forum/ > to akurat swiadczy o naszym wysokim poziomie intelektualnym (oprocz mojego, bo > wciaz podejmuje dyspute) > > > FALUBAZY WY NAPRAWDĘ JESTEsCIE DO BANI . > na takie slowa nie odpowiadam. mowia same za siebie OBRAZA.CZY ABY NAPEWNO OBIEKTYWNA?/ CZY OBRAZA DOT. BMOJEJ OSOBY??/ Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM 13.12.01, 21:32 Gość portalu: SL napisał(a): > OBRAZA.CZY ABY NAPEWNO OBIEKTYWNA?/ CZY OBRAZA DOT. BMOJEJ OSOBY??/ a gdybys tak jeszcze zszedl z kapitalikow i zaczal uzywac sensowniej spacji? byc moze nawet ja bede cie w stanie zrozumiec? jest szansa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SL Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM IP: 217.97.234.* 13.12.01, 21:41 arwena napisał(a): > Gość portalu: SL napisał(a): > > wpadnijcie na nasze forum ,na swoim sobie nie radzicie. > wpadamy wpadamy > i to zupelnie z innych powodow > ale trudno jesli nie rozumiesz, ja tez nie wiem jak dzialaja czarne dziury > > > moje durnowate prowakacje nie spotkały zbyt wielu przeciwników > > /chyba chodzi o poziom forum/ > to akurat swiadczy o naszym wysokim poziomie intelektualnym (oprocz mojego, bo > wciaz podejmuje dyspute) > > > FALUBAZY WY NAPRAWDĘ JESTEsCIE DO BANI . > na takie slowa nie odpowiadam. mowia same za siebie TWOJA inteligencja nie jest tematem dyskusji. JESTEŚ THE .......BEST jeżeli to ja nie rozumiem to oświeć mnie arweno zielonogórski geniuszu Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM 13.12.01, 23:14 Gość portalu: SL napisał(a): > TWOJA inteligencja nie jest tematem dyskusji. > JESTEŚ THE .......BEST > jeżeli to ja nie rozumiem to oświeć mnie arweno > zielonogórski geniuszu To chyba nie jest cynizm, ani ironia, Arweno. Wszyscy obecni i tu i tam lubią czytać Twoje posty ( w tym ja, osobiście). Więc to pewnie podziw dla Twej inteligencji. Nie zrazisz się, o ile zdołałam Cię poznać z postów, i dasz popalić komu trzeba ;))) Pozdrówka serdeczne. U. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM 14.12.01, 08:24 ula_ napisał(a): > Gość portalu: SL napisał(a): > > > TWOJA inteligencja nie jest tematem dyskusji. > > JESTEŚ THE .......BEST > > jeżeli to ja nie rozumiem to oświeć mnie arweno > > zielonogórski geniuszu > To chyba nie jest cynizm, ani ironia, Arweno. > Wszyscy obecni i tu i tam lubią czytać Twoje posty ( w tym ja, osobiście). > Więc to pewnie podziw dla Twej inteligencji. > Nie zrazisz się, o ile zdołałam Cię poznać z postów, i dasz popalić komu > trzeba ;))) > Pozdrówka serdeczne. > U. > Proponuję nie używać stwierdzenia wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM 14.12.01, 08:47 tom_tom napisał(a): > Proponuję nie używać stwierdzenia wszyscy. Może faktycznie lekkie nadużycie, ale nie jest to chyba powód, żeby się unosić. Tobie proponuję nie brać sobie wszystkich moich słów do serca, zwłaszcza jeśli Ciebie nie dotyczą. U. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM 14.12.01, 08:53 ula_ napisał(a): > tom_tom napisał(a): > > > Proponuję nie używać stwierdzenia wszyscy. > Może faktycznie lekkie nadużycie, ale nie jest to chyba powód, żeby się unosić. > Tobie proponuję nie brać sobie wszystkich moich słów do serca, zwłaszcza jeśli > Ciebie nie dotyczą. > U. Nie unosze się i nie biorę do serca. To była uwaga tylko dla porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM 24.12.01, 08:54 ula_ napisał(a): > To chyba nie jest cynizm, ani ironia, Arweno. chyba jednak wlasnie ironia;))))) przez niektorych zlosliwoscia zwana;)))) niemniej jednak - jesli w jednym poscie znalazly sie slowa 'inteligencja' i 'arwena' - to moze jeszcze nie jest najgorzej?? no, chyba ze 'inteligentna' i 'inaczej' ;)))) > Wszyscy obecni i tu i tam lubią czytać Twoje posty (w tym ja, osobiście). dziekuje za mile slowa;)))) choc jak tom slusznie zauwazyl, de gustibus non est disputandum... > Nie zrazisz się, o ile zdołałam Cię poznać z postów ;))) alez skadze:) mam podobne zdanie jak borys (zaraz zaraz, czy ja tych slow przypadkiem juz kiedys nie pisalam?) - dla mnie to wielka przyjemnosc pisac tutaj z Wami, z niektorymi nieco mniejsza, to prawda - niemniej jednak - dziekuje Wam za to pieknie:) szkoda tylko, ze niektorzy zamilkli:( miejmy nadzieje ze przejsciowo. pozdrawiam goraco swiatecznie. ja juz wiem jaki prezent dostane! ale tylko wiem, co bedzie w jednej paczce. o reszcie - nie mam pojecia. czy to nie piekne??? :) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimi Re: W ZWIĄZKU Z SENNOŚCIĄ WASZEO FORUM IP: *.czarnecki.silesianet.pl 13.12.01, 23:46 SENsowNOŚCIĄ chyba miało być >> moje durnowate prowakacje nie spotkały zbyt wielu przeciwników nie wiem co do przeciwników ale co do "durnowatych prowokacji" zgadzam się w 100% swoją drogą cóż Cię skłania do mnożenia bezsensownych uwag na forum ZG? Zapewne powiększasz liczbę postów (pewnie czujesz taką powinność no bo przecież ilość liczy się a nie jakość) ale Twoje poglądy wnoszą do dyskusji tyle co Maggi do zupy mlecznej. PS. Poćwicz z CapsLockiem Odpowiedz Link Zgłoś