Dodaj do ulubionych

Sprawa Kapitana Sowy

23.07.03, 16:15
Wielka wartoscia Internetu ze szczegolnym uwzglednieniem wszelkich forow jest
wolnosc wypowiedzi. Co tez czasem wazne - anonimowa. I uwierzcie - nigdy w
zyciu nie uzyje zwrotu - "naduzywanie wolnosci slowa". Wolnosc - to wolnosc.
Z drugiej strony sa ludzie, ktorzy czynia z tej wolnosci narzedzie swej
chorej sklonnosci do epatowania innych swa maloscia, wulgarnoscia, brakime
jakiejkolwiek refleksji. Normalne w wolnym spoleczenstwie. Grasujacy na forum
ZG osobnik pod nickiem Kapitan Sowa jest zywym wcieleniem tezy o trudnosci w
uzywaniu swobody wypowiedzi. Nie mowi nic - po prostu bluzga, swoimi postami
nie wnosi nic do jakiejkolwiek dyskusji. Jestem w stanie go sobie wyobrazic,
jak chichocze, wpisujac tu kolejne bluzgi. To moze nieetyczne akurat tu, w ZG
go zabanowac, choc na jakimkolwiek czacie w ircu bylby natychmiast
zabanowany. Proponuje jednak po prostu go ignorowac, nie gadac z nim, bo to
go tylko podnieca. Wystarczy nam politykow do gadania glupot, nie po to tu
wchodze, zeby czytac glupoty i bluzgi.Pozdro. dla wszystki z Gorzowa i Zg
ktorzy z tym czlowiekiem nie chca gadac. P.S. Czasem mysle, ze to jednak bot.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kpt.niesowa Re: Sprawa Kapitana Sowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.03, 16:26
      koza03 napisał:

> Wielka wartoscia Internetu ze szczegolnym uwzglednieniem wszelkich forow jest
      > wolnosc wypowiedzi. Co tez czasem wazne - anonimowa. I uwierzcie - nigdy w
      > zyciu nie uzyje zwrotu - "naduzywanie wolnosci slowa". Wolnosc - to wolnosc.
      > Z drugiej strony sa ludzie, ktorzy czynia z tej wolnosci narzedzie swej
      > chorej sklonnosci do epatowania innych swa maloscia, wulgarnoscia, brakime
      > jakiejkolwiek refleksji. Normalne w wolnym spoleczenstwie. Grasujacy na forum
      > ZG osobnik pod nickiem Kapitan Sowa jest zywym wcieleniem tezy o trudnosci w
      > uzywaniu swobody wypowiedzi. Nie mowi nic - po prostu bluzga, swoimi postami
      > nie wnosi nic do jakiejkolwiek dyskusji. Jestem w stanie go sobie wyobrazic,
      > jak chichocze, wpisujac tu kolejne bluzgi. To moze nieetyczne akurat tu, w ZG
      > go zabanowac, choc na jakimkolwiek czacie w ircu bylby natychmiast
      > zabanowany. Proponuje jednak po prostu go ignorowac, nie gadac z nim, bo to
      > go tylko podnieca. Wystarczy nam politykow do gadania glupot, nie po to tu
      > wchodze, zeby czytac glupoty i bluzgi.Pozdro. dla wszystki z Gorzowa i Zg
      > ktorzy z tym czlowiekiem nie chca gadac. P.S. Czasem mysle, ze to jednak bot

Pierdol się.....
      • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 23.07.03, 17:41
        Powinienem napisac - Ty tez, drutem kolczastym,kutasie, ale przeciez nie
        powinnismy sie znizac do takiego poziomu dyskusji. Moze lepiej napisac -
        "Odbadz sam ze soba stosunek plciowy?". A poza tym, co cie tak poruszylo?
        Czyzby kapitan niesowa byl jednak sowa? A moze puchacz?
        • Gość: Zielonogórzanin Re: Sprawa Kapitana Sowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 19:53
          Sowa to chory człowiek! Takiego trzeba leczyć! Kapitanie Sowa, podaj jakieś
          dane o sobie - spróbujemy coś zaradzić. Nie chodzi o dane personalne, ale
          zdarzenia z dzieciństwa, np. w piaskownicy rówieśnicy łopatką po główce
          bębnili, lub w przedszkolu do kawy siusiali itp.
          • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 24.07.03, 10:50
            Leczyłem kiedy niejakiego "zielonogórzanina". I od widoku nędznej zawartosci jego czaszki zrobiło mi się niedobrze.
            Dlatego czasem tu i ówdzie wyrywają mi sie srednio eleganckie słówka.
            • Gość: Zielonogórzanin Re: Sprawa Kapitana Sowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 20:53
              Sowa jednak jesteś "inny", dowodzą tego twoje zwierzenia:"leczyłem kiedy
              niejakiego zielonogórzanina". Normalni chłopcy bawią się w doktora z
              dziewczynkami!!! Ty bawiąc się w to z chłopcami, krzywiłeś swoją psychikę!
              Podaj jeszcze inne fakty, ze swego trudnego dzieciństwa.
    • Gość: MARYNO Re: Sprawa Kapitana Sowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.07.03, 19:37
      Koza03 masz100% racji z tym prostakiem,ja z debilem więcej nie
      polemizuje.Pozdro.
      • Gość: Kpt.niesowa Re: Sprawa Kapitana Sowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 01:57
        Ty tez sie pierdol.......
      • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 24.07.03, 10:52
        Bo jestes po prostu za tepy Maryno. Niestety to juz nieuleczalne. Zreszta ja równiez na dysputy z toba nie mam
        ochoty. idz sobie lepiej na hamburgery albo do kina na Misia uszatka.
        • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 24.07.03, 12:36
          CBDO!
    • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 25.07.03, 15:03
      A Kapitan Sowa atakuje dalej. Maryno prosze, nie gadaj z nim, niech sie koles
      wybrandzluje na maxa. Moze w koncu mu zabraknie sil. A btw Kapitan Sowa to byl
      w filmie fajny spokojny koles, choc glina. Nick sobie koles wybral bez sensu.
      Powinien sie podpisywac po prostu glupek. Na nic wulgarniejszego nie zasluguje.
      Nawet bluzga slabo. Czemu wlasciwie grasuje tu a nie u siebie. Wolnosc
      wolnoscia, ale czasami chcialoby sie przypierdolic. Tyle, ze to pewnie taki
      maly, spocony grubasek, ktory sie realizuje bluzgajac bez sensu na wszystko
      wokol. No i oczywiscie brandzlujac sie do jakichs xxx. Zalosny przyklad
      polskiego otaku. Moze te przyglupy, co glosza szkodliwosc Internetu maja jednak
      troche racji :))) K.S. moze byc ich koronnym przykladem.
    • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 31.07.03, 13:59
      Uwaga powrot KS. Jeszcze raz prosze niewchodzenie w dyskusje z tym kims.Mowie
      wam,ze to Lukaszenko, ktory sie nudzi w Minsku i juz nie wie, co ze soba zrobic.
      • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 31.07.03, 14:03
        tak, tak ..... a ziemia jest płaska i podpierają ją trzy wielkie krokodyle
        • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 31.07.03, 14:43
          Pan Prezydent Lukaszenko, jak widac, znakomicie opanowal jezyk polski. To mile,
          Panie prezydencie, ale moze jednak zajal by sie Pan zniwami w swojej ojczyznie,
          a ni przeklinal na formum w Polsce? Moze byc skandal dyplomatyczny.
          • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 31.07.03, 14:45
            A huj vam w żopu. Szto etot mienia obchadit ?
            • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 31.07.03, 14:47
              Cbdo!
              • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 31.07.03, 15:30
                Kolejny post KS dowodzi, ze to jednak jest Lukaszenka. Komu by zalezalo na
                sidzibie ABW w swoim miescie:)) Tylko facetom opetanym na punkcie szpiegostwa i
                kontroli nad spoleczenstwem. Towariszcz Lukaszenka - jebities`!
              • Gość: x Re: Sprawa Kapitana Sowy IP: scutum:* / 10.2.0.* 31.07.03, 15:32
                Ja lubię się wdawać w polemikę z takimi palantami. Jest się z czego pośmiać i
                chociaż mam przykład dalece zaawansowanego niedorozwoju umysłowego. Ciekawe jak
                po tej odpowiedzi mnie wyzwie. Już się nie mogę doczekać, żeby utwierdzić się w
                przekonaniu jakim jest prostakiem. Z drugiej strony jest mi go trochę żal. Musi
                być bardzo zakompleksiony. Proponuję aby skontaktował się z psychologiem,
                nie .... już zapóźno, proponuję iść do psychiatry. Ciekawe ile on ma lat, bo po
                jego wypowiedziach wnioskuję,że jest smarkaczem, który nie wie co ze sobą
                zrobić i za wszelką cenę próbuje dogryzać Zielonej Górze. Już nawet gorzowiacy
                się go wstydzą. Pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi i ciebie też
                kapitanie_sowo (jeszce by się rozpłakał że go nie pozdrowiłem).
                • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 31.07.03, 15:41
                  Nie zgadzam sie z Toba. Takie kutasy zasmiecaja forum, na ktorym spokojnie
                  mozna by pogadac. Nie na bluzgi ale merytorycznie. To jest Lukaszenko, a jesli
                  sie myle, to maly, spocony, masturbujacy sie grubasek, ktory dziewczyny widuje
                  tylko na xxx. Jakby wychodzil z domu, to moze cos by zrobil dla swojego miasta,
                  bo wydaje mu sie, ze Gorzow bylby stolica Swiata, zeby nie bylo Falubazow,
                  masonow, Busha, Pana Boga i rozumu.
    • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 19:44
      Zalozylem ten watek, zeby sie wszyscy zastanowili, co z tym fantem zrobic. Mam
      teorie, ze to Lukaszenko, choc tak naprawde, to mysle, ze to maly grubasek,
      walacy konia do sztucznych lasek na xxx, ciagle spocony z tych kompleksow.
      Zwroccie uwage na militarny styl wypowiedzi. kazdy maly grubasek chcialby byc
      wielkim wodzem. Nie mowie, zeby go banowac. Folklor ist folklor. Ale czemu go
      tak malo na forum gorzowskim. jakos nie ma recept na Gorzow - sprowadzaja sie
      do opcji, ze w Gorzowie zle, bo ZG zabrala wszystko. Drodzy przyjaciele z
      Gorzowa - macie jakis pomysl na kolesia, ktory robi Wam naprawde fatalna
      robote? Zadnej dyskusji, tylko faki, blugi, gnoj. To zaczyna byc po prostu
      meczace. A moze to nie Lukaszenko, albo licealny grubasek, tylko jakis lokalny
      polity, co sie odreagowuje? Wcale bym sie nie zdziwil, jakby zielonogorski:)))
      • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 19:58
        detektyw koza na tropie ....
        • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:02
          Cos slowek malo - znowu miales wytrysk do Nadii lat 16 z cipki.com.pl Idz sobie
          stad, nie chce wiedziec, kim jestes, na sama mysl, zebym mial wiedziec, robi mi
          sie niedobrze. A jak nie pojdziesz, to przeciez wiem, ze wolnosc, wiec sobie
          badz, nawet jesli jestes Lukaszenka albo cuchnacym grubaskiem z nosem w
          monitorze.
          • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:07
            Oooooo - wydało się. Nadzwyczaj rewelacyjnie orientujesz sie w okreslonych
            adresach. A twoja onanistyczna obsesja tez wydaje sie podejrzana. Oj miałby Pan
            psychiatra tutaj dużo roboty.
            • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:10
              Jaki zaczynasz byc mily i grzeczny. I nawet znasz slowo obsesja...Zadziwiajace,
              ale normalne u pietnastoletniego grubaska, ktory - przepraszam, na pewno duzo
              czyta. Co do masturbacji, to na pewno nie jest moja obsesja:))) Czy moglbys
              jednak krzewic swoje zlote bluzgi na swoim forum? Ja wiem, ze jest wolnosc, ale
              tu juz wszyscy jestesmy toba zmeczeni. Jest wystarczajaco duzo problemow, zeby
              znosic jeszcze jeden.
              • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:12
                jak masz problem to idź do Pana psychiatry - on ci pomoże.
                widzisz: dobrze ci zyczę ... ... i jaki jestem dla ciebie miły ?
                • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:17
                  Do psychiatry... a czemu nie, lekarz jak kazdy inny. A ze jestes mily to sie
                  nie ciesze, to tylko potwierdza moja nowa teze, ze jestes tajemniczym
                  politykiem z okolicy.
                  • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:29
                    tak, tak ... jestem prezydentem wrocławia, który sieje zamęt i chce na tym
                    wypłynąć po czym włączyc was do dolnośląskiego .....

ajajaj ...... oczytałeś się science fiction albo amerykańskich kryminałów
                    • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:42
                      Sowa, ja tylko zartowalem:)))))))))))))
                      • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:43
                        ja też
                        • koza03 Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:46
                          Ale to sa twoje slowa : "Wal sie w dupe psi kutasie zielony cfelu obesrany !"
                          i nie mow mi o obsesjach i ze nie bluzgasz.
                          • kapitan_sowa Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 20:50
                            Tylko jak mnie atakują
                            • tezgucio Re: Sprawa Kapitana Sowy 03.08.03, 21:21
                              kapitan_sowa napisała:

> Tylko jak mnie atakują

Nie atakuj jeśli nie chcesz być atakowany. Jak ktoś Ci się nie podoba rzuć w
                              niego pomidorem, jajkiem lub zepsutą kanapką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka