kochanica-francuza 17.01.05, 22:57 wątkiem miriam. Wolelibyście całować Kingę Dunin czy chłopa o wyglądzie modelki? hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Abaddon Dobre pytanie, heh. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:12 Ale gdzie całować? Ale nie ma co, chłopa bym pocałował chyba tylko w jakiejś wyjątkowo ekstremalnej sytuacji, a ta mimo wszystko do nich nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dobre pytanie, heh. 17.01.05, 23:16 Gość portalu: Abaddon napisał(a): > Ale gdzie całować? Ale nie ma co, chłopa bym pocałował chyba tylko w jakiejś > wyjątkowo ekstremalnej sytuacji, a ta mimo wszystko do nich nie należy. w usta,jak mniemam a gdzie całowali Miriam uczestnicy programu,to nie wiem - kto wie,niech poda,hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abaddon Re: Dobre pytanie, heh. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:30 Nie wiem, nie oglądam, brzydzę się, uważam to za degenerację. A co takiego strasznego u Kingi Dunin? Oczywiście, urodziwa nie jest, ale żaden tam horror... Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: Dobre pytanie, heh. 18.01.05, 00:50 Rzecz w tym ,że faceci biorący udzial w tym programie zostali wpuszczeni w maliny i nikt im nie dal możliwosci wyboru,bo nikt ich o "przebierance" nie poinformował. Powracając do tojego pytania :w kazdym wypadku jest jeszcze trzecie wyjscie-nie decydowac sie na żadną i czekać na nastepną ,która zesle los Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dobre pytanie, heh. 18.01.05, 15:30 Gość portalu: Abaddon napisał(a): > Nie wiem, nie oglądam, brzydzę się, uważam to za degenerację. > A co takiego strasznego u Kingi Dunin? Oczywiście, urodziwa nie jest, ale żaden > > tam horror... wiesz,że ja też nie wiem... Przeciętna jest,ale ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: Wątek inspirowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:45 kochanica-francuza napisała: > Wolelibyście całować Kingę Dunin czy chłopa o wyglądzie modelki? > hehehehehehe kingę Dunin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trevik Pytanie jest troche zle zadane... IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 00:52 ... jesli ta inspiracja ma byc taka bezposrednia.. przynajmniej moim zdaniem jest zle zadane, a powinno brzmiec: Wolelibyście całować chłopa o wyglądzie modelki czy o wygladzie Kingi Dunin? PS: Chyba, ze znow sie kochanico w czyms nie polapalem... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pytanie jest troche zle zadane... 18.01.05, 15:31 Gość portalu: trevik napisał(a): > ... jesli ta inspiracja ma byc taka bezposrednia.. przynajmniej moim zdaniem > jest zle zadane, a powinno brzmiec: > > Wolelibyście całować chłopa o wyglądzie modelki czy o wygladzie Kingi Dunin? > > PS: Chyba, ze znow sie kochanico w czyms nie polapalem... Trevik,rżniesz głupa na całego!:-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trevik Re: Pytanie jest troche zle zadane... IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 22:52 Eeee... tam... od razu "rzniesz glupa"... Chcialem dobrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pytanie jest troche zle zadane... 18.01.05, 22:59 Gość portalu: trevik napisał(a): > Eeee... tam... od razu "rzniesz glupa"... > Chcialem dobrze :P Chciałeś udowodnić,że Kinga Dunin jest brzydsza od modelki? Po pierwsze,modelki ,gdy osiągają jej wiek,też nie są takie śliczne,hehe. Po drugie,gdzie tu chcenie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trevik Re: Pytanie jest troche zle zadane... IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 23:04 > Chciałeś udowodnić,że Kinga Dunin jest brzydsza od modelki? Nie, przyczepic sie sformulowania, do ktorego Ty nawiazalas a zupelnie inaczej wybrzmiewalo niz Twoje zapytanie. A co do "chcialem dobrze :P".. mysle, ze moznaby je rozwinac w np. "chcialem dobrze dokopac" :P Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wątek inspirowany 18.01.05, 07:40 zdecydowanie Kinię Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś