Dodaj do ulubionych

Woodstock. Dzień przed

IP: 195.117.82.* 30.07.03, 22:42
Życzę Jurkowi udanej imprezy, oby nie było odlotów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekolog Re: Woodstock. Dzień przed IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.03, 23:19
      Jeszcze się nie zaczęła impreza a już mamy przestępstwo! Ciekawe
      co Nadleśnictwo w Żarach sądzi o kradzieży drzewa przez
      ekipę "Kedziora"? Są na to chyba jakieś paragrafy, no i grzywna?
    • Gość: Ups Re: Woodstock. Dzień przed IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.03, 23:21
      Kto nie lubi Owsika niech się wpisze.
      • wp15 Re: Woodstock. Dzień przed 31.07.03, 11:14
        Z owsikami to zgłoś się do lekarza i myj ręce.
    • Gość: rammstein Re: Woodstock. Dzień przed i już rozrabiają... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 13:18
      Gość portalu: piotr napisał(a):

> Życzę Jurkowi udanej imprezy, oby nie było odlotów.
      odloty to beda...
      swoja droga ten "kendzior" i jego ekipa to lobuzy... chyba że juz mozna lazic
      po lasach z pila tarczowa i ciac wsio jak leci...

• Gość: astigmatic Re: Woodstock. Dzień przed IP: 217.28.144.* 01.08.03, 00:07
      zamiast męczyć się tą starawą muzyczką na woodstock jedźcie do płocka na
      astigmatic
      www.astigmatic.pl
    • Gość: bwarez Re: Woodstock. Dzień przed IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:11
      Owsiak dlaczego rozbiłeś stoisko z okularami? Nie zapłacili Ci
      daniny na orkiestrę.Stoją na prywatnym gruncie.Ręce precz od
      prywatności!
      • Gość: open Re: Woodstock. Dzień przed IP: *.gorzow.mm.pl 01.08.03, 23:43
        Wyłaczność na koncert rokowy to wyłaczność od dnia startu dozakończenia . Ta
        jest na całym świecie i żaden facet bez zgody nie ma prawa handlować
        okularami ,dragami itp. Również faceci w sukienkach nie mogą uprawiać swojego
        biznesu zwanego ewangielizacją . Koncert rokowy to 9 lat działalności Fundacji
        i nawet jak g.lubuska podpuszcza czytelników to do tego dobrze płynącego
        rockowego okrętu nie ma prawa nikt się przyklejać z okrzykiem ...Płyniemy.
        Smród g... pozostaje. Pismaki gazetowe powinny omawiać zespoły rokowe i ich
        muzykę ,a nie co się na woodstoku potknęło.
        Tak w tym kraju było zawsze liczył sie strój wokalisty ,a nie umiejętności.
        Czym skorupka za młodu...
        • hiro Re: Woodstock. Dzień przed 02.08.03, 00:41
          Gość portalu: open napisał(a):

> Wyłaczność na koncert rokowy to wyłaczność od dnia startu dozakończenia . Ta
          > jest na całym świecie i żaden facet bez zgody nie ma prawa handlować
          > okularami ,dragami itp. Również faceci w sukienkach nie mogą uprawiać swojego
          > biznesu zwanego ewangielizacją . Koncert rokowy to 9 lat działalności
          Fundacji
          > i nawet jak g.lubuska podpuszcza czytelników to do tego dobrze płynącego
          > rockowego okrętu nie ma prawa nikt się przyklejać z okrzykiem ...Płyniemy.
          > Smród g... pozostaje. Pismaki gazetowe powinny omawiać zespoły rokowe i ich
          > muzykę ,a nie co się na woodstoku potknęło.
          > Tak w tym kraju było zawsze liczył sie strój wokalisty ,a nie umiejętności.
          > Czym skorupka za młodu...
          radylalna ocena-ale Masz rację!-żarski chlew sięgnął zenitu-jąkałla wypierdolił
          diennikarzy tvn po tym jak oni próbowali powstrzymać pobicie chłopca w
          namiocccie pokojowej straży...............
          chłopak został skopany a dziennikarz tv został pobity /
          a może bt tak gorzowscy skini najebali owsiakowi?-wujebięe txt na ssobie znanm
          forum-
          a terenówk
          sprzedadzą i i przeznaczą na szpital....................:-

żartowałem-na nasz obydwa szpitale-------/6/

o ja wam się pojąakam za darmo..................
          )dlaczego nie mieszkamy w chinach?-z nawiększą przyjemnością pooglądałbym
          strzelanie w potylicę
          • hiro Re: Woodstock. Dzień przed 02.08.03, 01:05
            OWSIAKA!
            • Gość: ćpun Re: Woodstock. Dzień przed IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 01:37
              Hiro co Ty za gówno ćpasz, że nawijasz jak popier....y?????
              • hiro Re: Woodstock. Dzień przed 02.08.03, 01:43
                Gość portalu: ćpun napisał(a):

> Hiro co Ty za gówno ćpasz, że nawijasz jak popier....y?????
                .
          • Gość: wowa Re: Woodstock. Dzień przed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.03, 02:04
            hiro- współczuję ci, ja wiem, że ty nie odczuwasz cierpienia z powodu braku
            umysłu, ale pomimo to ogromnie ci współczuję i jest mi przykro, zajmij się
            czymś mniej wymagającym pracy umysłu, np. pójdź na pieszo, prosto przed siebie
            i idź, idź, idź. to może być fajny eksperyment- gdzie nogi poniosą istotę
            ludzką pozbawioną umysłu. no proszę hiro, startuj.
            • Gość: lubuszanin Re: Woodstock. Dzień przed IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 12:37
              Jurka Owsika chyba popierdolilo. Rozwalil komus stoisko, a miasto
              zaszantazowal,ze nie zacznie koncertu dopoki nie zwina straganow
              a wtedy wiara sie wkurzy i nie wiadomo co bedzie (ze niby zadyma).
              Owsik jest chyba juz glupi,na starosc mu odjebalo. Niech odda
              pieniadze temu gosciowi co zainwestowal w stragan.Jak ma
              pierdolca,to przynajmniej na swoj koszt.
              • sela1 Re: Woodstock. Dzień przed 02.08.03, 13:20
                Oj lubuszanin Ty jednak masz duuuże problemy związane ze swoją psyche. W
                jednym z postów prosiłam Ciebie żebyś nie zanudzał nas swoimi problemami
                natury osobistej a Ty jak pokręcony znowu zawracasz nam głowę tym razem swoimi
                owsikami.
                Jak je masz to też jest Twój problem, idź do lekarza to coś Tobie poradzi na
                pewno jest to wyleczalne tak, że nie rób z tego tragedii i już więcej nie nudź
                o swoich bardzo osobistych sprawach, bo to nie jest w dobrym tonie.

• Gość: lubuszanin Re: Woodstock. Dzień przed IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 17:28
                  sela1 napisała:

> W
                  > jednym z postów prosiłam Ciebie żebyś nie zanudzał nas swoimi
                  problemami
                  > natury osobistej a Ty jak pokręcony znowu zawracasz nam głowę
                  tym razem swoimi

No gdzie ty cos mi pisalas, ofiaro pokrecona, gdzie. To moja
                  pierwsza wypowiedz na tym forum, patrz sobie na adres ip.
                  A poza tym nijak nie nawiazalas do mojej wypowiedzi.
                  • sela1 Re: Woodstock. Dzień przed 02.08.03, 19:20
                    Co cierpimy na amnezję? Jesteś naprawdę godny pożałowania i rzeczywiście
                    zdrowo pokręcony.
                    Odświeżę Tobie pamięć

Re: Relatywizm poznawczy
                    Przeczytaj komentowany artykuł >
                    Autor: Gość: lubuszanin IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl
                    Data: 02-08-2003 12:41

I jeszcze jedno do steku bzdur podkreślanych wulgaryzmami trudno się odnieść,
                    dlatego odniosłam się jedynie do Twojej wstydliwej przypadłości.
                    • Gość: lubuszanin Re: Woodstock. Dzień przed IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 12:44
                      Ale to nie bylo na tym watku,no zle ze uzylem slowa forum. Idz na
                      forum www1.gazeta.pl/forum/
                      794674,30353,794652.html?f=13&w=7264002&a=7264002&v=2&
                      strona=0

Przyznasz, ze jednak jest o co kruszyc kopie,bo niezaleznie co ten
                      facet robi dla dzieciakow,to nic nie tlumaczy jego zachowania. To
                      zenujace jak czlowiek dostal zajoba i zaczal sie zachowywac jak
                      duren ostatni. I to jeszcze nie mial prawa, bo rozrobe zrobil na
                      terenie gminy a nie miasta,a tam juz jego umowa nie dzialala.
                      To dziecinne zachowanie, plus traktowanie dziennikarzy dotad
                      przyjaznych dla Woodstocku jak idiotow-nie wiem, ja tego nie
                      rozumiem. Bralem udzial w pierwszej akcji Owsiaka, jak to jeszcze
                      nie byla taka gowniazeria i mniejszy byl przerob. Teraz to juz za
                      duza instytucja,chyba. No nie umiem tego wytlumaczyc, nie podoba
                      mi sie agresja Owsiaka narastajac od lat (gnojenie ludzi w
                      wywiadach, ze sceny-przeciez niektorzy nie maja takich mozliwosci
                      jak on zeby tez do tlumow sie wytlumaczyc). Zenujace bylo jak sobie
                      dosrywali Owsiak Anji Orthodox (Closterkeller), a potem Anja na
                      Castle Party Owsiakowi. Taka glupia agresja doroslych ludzi, co
                      zamiast usiasc do stolu zaczeli sobie dowalac i szczuc na siebie
                      gowniarzy z koncertow.
                      A teraz Owsiak dal juz popis na maxa. Zenujace, tak zachowuje sie
                      tylko czlowiek slaby albo z rozchwiana psychika. Kopanie stoisk z
                      ochroniarzami za plecami... Straszna zenada!!
                • bart.q Re: Woodstock. Dzień przed 02.08.03, 23:26
                  sela1 napisała:

> Oj lubuszanin Ty jednak masz duuuże problemy związane ze swoją psyche.

Sela, czy Ty się dobrze czujesz?
                  Owsiak zrobił człowiekowi najazd na kram, a jeśli komuś się to nie podoba to
                  Twoim zdaniem ma problemy z psyche?
                  Apeluję! Trochę rozsądku!
    • tezgucio Re: Woodstock. Dzień przed 02.08.03, 17:40
      Gość portalu: piotr napisał(a):

> Życzę Jurkowi udanej imprezy, oby nie było odlotów.

Tego prawie każdy mu życzy, ale coś smrodek się zaczyna wokół imprezy.
      • hiro Re: Woodstock. Dzień przed 03.08.03, 20:59
        tezgucio napisał:

> Gość portalu: piotr napisał(a):
        >
        > > Życzę Jurkowi udanej imprezy, oby nie było odlotów.
        każdy by chchciał dochodów rocznych ok.-375 tys dol!
        czyż nie?
        a może fiskus kłamie?
        a moze pojąkamy się razem i sprzedamy jakieś serduszko na wizji?
        a........ mooże:-)
        ------------jest to sposób na niezła życie ?.........oj tylko Ohojska taka
        biedna-/no skurwiele chcieli ją zabić tylko za ok. 200 tys dol
        jaki ten świat jest okrótny
        • tezgucio Re: Woodstock. Dzień przed 03.08.03, 21:18
          hiro napisała:
          > każdy by chchciał dochodów rocznych ok.-375 tys dol!
          > czyż nie?
          > a może fiskus kłamie?
          > a moze pojąkamy się razem i sprzedamy jakieś serduszko na wizji?
          > a........ mooże:-)
          > ------------jest to sposób na niezła życie ?.........oj tylko Ohojska taka
          > biedna-/no skurwiele chcieli ją zabić tylko za ok. 200 tys dol
          > jaki ten świat jest okrótny
          >
          Mają swój pomysł na życie, miej i Ty. A poza tym fiskus nigdy nie mówi prawdy.
          • hiro Re: Woodstock. Dzień przed 03.08.03, 21:25
            tezgucio napisał:

> hiro napisała:
            > > każdy by chchciał dochodów rocznych ok.-375 tys dol!
            > > czyż nie?
            > > a może fiskus kłamie?
            > > a moze pojąkamy się razem i sprzedamy jakieś serduszko na wizji?
            > > a........ mooże:-)
            > > ------------jest to sposób na niezła życie ?.........oj tylko Ohojska taka
            >
            > > biedna-/no skurwiele chcieli ją zabić tylko za ok. 200 tys dol
            > > jaki ten świat jest okrótny
            > >
            > Mają swój pomysł na życie, miej i Ty. A poza tym fiskus nigdy nie mówi
            prawdy.
            wyjątkowo debilna odpo!
            twoim zdaniem okradanie ludzi to jest pomysł na życie?-oj stary -bo zmienie o
            Tobie opinię!-powaga:-)
            a jeżeli chodzi o mój pomysł/sugerujesz,że go nie mam/-jest niezły -i jest
            naprawdę skuteczny
            • tezgucio Re: Woodstock. Dzień przed 03.08.03, 21:47
              hiro napisała:
              > > hiro napisała:
              > > > każdy by chchciał dochodów rocznych ok.-375 tys dol!
              > > > czyż nie?
              > > > a może fiskus kłamie?
              > > > a moze pojąkamy się razem i sprzedamy jakieś serduszko na wizji?
              > > > a........ mooże:-)
              > > > ------------jest to sposób na niezła życie ?.........oj tylko Ohojska
              > taka
              > >
              > > > biedna-/no skurwiele chcieli ją zabić tylko za ok. 200 tys dol
              > > > jaki ten świat jest okrótny
              > > >
              > > Mają swój pomysł na życie, miej i Ty. A poza tym fiskus nigdy nie mówi
              > prawdy.
              > wyjątkowo debilna odpo!
              > twoim zdaniem okradanie ludzi to jest pomysł na życie?-oj stary -bo zmienie
              o
              > Tobie opinię!-powaga:-)
              > a jeżeli chodzi o mój pomysł/sugerujesz,że go nie mam/-jest niezły -i jest
              > naprawdę skuteczny

Nie mam patentu na mądrość, ale nie wierzę że Ochojska czy Owsiak okradają
              ludzi. To jakie mają dochody nie rzuca mnie na kolana i mało mnie interesuje.
              Czy jesteś pewna, że np. te dochody Owsiaka pochodzą z WOŚP? Zarzut okradania
              ludzi to bardzo poważny zarzut i nie można go rzucać o tak mimochodem
              szczególnie jeśli chodzi o osoby których image związany jest z charytatywnością.
              • hiro Re: Woodstock. Dzień przed 03.08.03, 22:28
                tezgucio napisał:

> hiro napisała:
                > > > hiro napisała:
                > > > > każdy by chchciał dochodów rocznych ok.-375 tys dol!
                > > > > czyż nie?
                > > > > a może fiskus kłamie?
                > > > > a moze pojąkamy się razem i sprzedamy jakieś serduszko na wizji
                > ?
                > > > > a........ mooże:-)
                > > > > ------------jest to sposób na niezła życie ?.........oj tylko Oh
                > ojska
                > > taka
                > > >
                > > > > biedna-/no skurwiele chcieli ją zabić tylko za ok. 200 tys dol
                > > > > jaki ten świat jest okrótny
                > > > >
                > > > Mają swój pomysł na życie, miej i Ty. A poza tym fiskus nigdy nie mów
                > i
                > > prawdy.
                > > wyjątkowo debilna odpo!
                > > twoim zdaniem okradanie ludzi to jest pomysł na życie?-oj stary -bo zmien
                > ie
                > o
                > > Tobie opinię!-powaga:-)
                > > a jeżeli chodzi o mój pomysł/sugerujesz,że go nie mam/-jest niezły -i jes
                > t
                > > naprawdę skuteczny
                >
                > Nie mam patentu na mądrość, ale nie wierzę że Ochojska czy Owsiak okradają
                > ludzi. To jakie mają dochody nie rzuca mnie na kolana i mało mnie interesuje.
                > Czy jesteś pewna, że np. te dochody Owsiaka pochodzą z WOŚP? Zarzut okradania
                > ludzi to bardzo poważny zarzut i nie można go rzucać o tak mimochodem
                > szczególnie jeśli chodzi o osoby których image związany jest z
                charytatywnością
                > .
                tak jak polityków z pisu?
                • tezgucio Re: Woodstock. Dzień przed 03.08.03, 22:32
                  Co masz na myśli?
                • hiro Re: Woodstock. Dzień przed 03.08.03, 22:32
                  tak jak biskupów,którzy w wierze w boga nie wsiadają po pijaku czy jak znanych
                  aktorów okradających kolegów?
                  a wymieniać przez całą noc afery posłów wybranych przez naród?
                  a przypomnieć ci co gość zabrał jednemu szpitalowi a dał drugiemu?-co
                  janosik?....czytaj i słuchaj .....i wyciągaj wnioski!
                  • tezgucio Re: Woodstock. Dzień przed 03.08.03, 22:45
                    Wszechobecna korupcja i brak jakichkolwiek autorytetów nie usprawiedliwiają
                    nagonki na czarownice.
                    Może lepiej napisać maila do osoby zainteresowanej (mowa o Ochojskiej i o
                    Owsiaku) i zapytać się wprost? Sposób i treść odpowiedzi daje sporo informacji.
                    Poza tym od kiedy to nasz fiskus podaje dochody w dolarach? Czy jesteś pewna
                    swoich źródeł informacji?

Co do pozostałych przykładów to Twoja lista jest o wiele za krótka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka