Dodaj do ulubionych

Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zielona

03.08.03, 19:13
Zobaczcie jak to nasze forum się uaktywniło nacierają zewsząd oszołomy w
postaci nawiedzonych mentorów, których racje są jedynymi słusznymi oraz
tych, którzy nie mogli zbić kasy na Woodstock (a tak by się chciało)
dołączają do nich frustraci, którzy tylko szukają okazji do tego żeby opluć
kogoś i nieważne, kto to będzie byle nabluzgać i dać upust swoim
niepowodzeniom życiowym Wpisują się po parę razy posługując się różnymi
nickami ich posty przepełnione są chamstwem, nienawiścią, całe szczęście, że
jest grupa osób, która mając odmienne poglądy potrafi ze sobą rzeczowo
rozmawiać nie używając argumentów w postaci aroganckich epitetów.

Obserwuj wątek
    • kapitan_sowa Sela oszołom 03.08.03, 19:17
      Na szczęście jest kapitan sowa - on tu zrobi porządek !
      • Gość: lubuszanin Re: Sela=oszołom IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 19:33
        Sela1- oszolom nr 1!
        • kapitan_sowa Re: Sela=oszołom 03.08.03, 19:34
          sa tu jeszcze rozsądni osobnicy - oszołoma pt. "sela" od razu rozpracowano.
        • sela1 Re: Sela=oszołom 03.08.03, 19:55
          Gość portalu: lubuszanin napisał(a):

> Sela1- oszolom nr 1!

Uderz o stół a nożyce się odezwą, cóż to zabrakło argumentów do rzeczowej
          rozmowy.
          A tak na marginesie to każdy z nas jest w jakimś sensie oszołomem, ale jedni
          zieją jadem i żółcią a drudzy są jak to się potocznie mówi pozytywnie
          zakręceni i ja należę do tej drugiej grupy, czego niestety nie można
          powiedzieć o Tobie :-)

• kapitan_sowa Re: Sela=oszołom 03.08.03, 20:00
            cóż za skromność - typowo zielonogórska zresztą ....
          • Gość: lubuszanin Re: Sela=oszołom IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 00:10
            drudzy są jak to się potocznie mówi pozytywnie
            > zakręceni i ja należę do tej drugiej grupy, czego niestety nie
            można
            > powiedzieć o Tobie :-)

O matko,co ty chrzanisz? Jestes z Radia Maryja?? Co to za slodkie
            kawalki... "Kazdy z nas jest oszolomem" mow za siebie, ty jestes w
            tych obu wariantach na raz. I nie odwracaj kota ogonem, tylko
            ustosunkuj sie do tematu okolicznych watkow,tj do wyczynow
            Owsiaka. A nie, ze zaraz skaczesz na ludzi z ryjem, agresja po
            oczach. A moze pod ksywka Sela kryje sie sam maestro George
            Owsiak???
            • sela1 Re: Sela=oszołom 04.08.03, 00:30
              Gość portalu: lubuszanin napisał(a):

> O matko,co ty chrzanisz? Jestes z Radia Maryja?? Co to za slodkie
              > kawalki... "Kazdy z nas jest oszolomem" mow za siebie, ty jestes w
              > tych obu wariantach na raz. I nie odwracaj kota ogonem, tylko
              > ustosunkuj sie do tematu okolicznych watkow,tj do wyczynow
              > Owsiaka. A nie, ze zaraz skaczesz na ludzi z ryjem, agresja po
              > oczach. A moze pod ksywka Sela kryje sie sam maestro George
              > Owsiak???

Właśnie pokazałeś swoją klasę i to niestety wszystko, na co Ciebie stać :-)

Bez odbioru.

• Gość: lubuszanin Re: Sela=oszołom IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 12:02
                s> Właśnie pokazałeś swoją klasę i to niestety wszystko, na co
                Ciebie stać :-)

Nie stac ciebie nawet na nawiazanie do tematu postow. Ja rozumiem
                kult jednostki, ale zeby byc tak zaslepionym... Rajcuje cie,jak twoj
                idol rozwala gosciowi stoisko, szantazuje miasto mlodzieza (przy
                okazji ja wykorzystuje), szczuje ludzi na dziennikarzy (depczac
                zasade wolnej prasy, a co), wydaje glupiutki regulamin dla
                dziennikarzy-regulamin w sam raz na poziomie panstewka z Afryki
                rzadzonego przez satrape. No i sieje ze sceny "wypierdalac" i
                "kurwami". Na koncercie bylo wielu gowniarzy ,jeszcze z liceum, i ich
                latwo podburzyc na zasadzie czarne-biale.
                Jednak mysle ze jestes na poziomie Radia Maryja, unikasz
                sensownych wypowiedzi i tylko walisz jakies banaly, lejesz wode i
                udajesz ze ten watek jest o czyms innym. Oszolom jestes i tyle!!!
                Otrzyj sobie piane z ust...
                • wp15 Re: Sela=oszołom 04.08.03, 13:14
                  Słuchacz Radia Maryja fanem Owsiaka? Trzeba mieć nieziemską fantazję aby coś
                  takiego wymyślić.
                  • Gość: lubuszanin Re: Sela=oszołom IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 17:53
                    Chodzilo o pewien typ mentalnosci, ktory atakuje niezaleznie od
                    swiatopogladu. Kiedys Wierzbicki pisal,ze radykalizm swietnie
                    funkcjonuje w kazdych warunkach, tzn ze np radykalni komunisci
                    latwiej staja sie radykalnymi konserwatystami,niz w przypadku
                    bardziej liberlanym.
                    Jurek Owsiak pare dni temu pokazal,ze tolerancja i milosc to u niego
                    jest,ale na plakatach. Wlasnie Owsiak to taka mentalnosc
                    radiomaryjowca-jak juz kogos tepimy to na maxa, do parteru.
                    No i Sela tez niepokojaco daje czadu...
                    • wp15 Re: Sela=oszołom 05.08.03, 14:59
                      Krytykujesz, a ty co? Poczytaj jak piszesz: obelgi, agresja, zaślepienie.
                      Wygląda na to, że Sela miała rację: nożyce się odezwały.
                      • Gość: lubuszanin Re: Sela=oszołom IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 23:10
                        Jakie zaslepieni,co ty pleciesz?? To wlasnie zaslepienie jest powodem
                        tego, ze niektorzy nie moga przyjac do wiadomosci ze Owsiak zle
                        zrobil. Dla jasnosci: przeciwnie do wielu z tego i podobnych watkow,
                        oddzielam Woodstock, orkiestre od tego co zrobil Owsiak. Tzn,
                        imprezy nie powinni zamykac (poki co) bo mnostwo ludzi czeka na
                        nia caly rok i swietnie sie tam bawi. Orkiestra, fakt, medialne bicie
                        piany ale w koncu pomagaja wielu chorym dzieciakom. To fakty.
                        Ale zachowanie Owsiaka bylo bezprawne i powinien odpowiedziec
                        przed sadem. W porzadku, gosc rozwalil stoisko, zrobil hapening,ale
                        teraz niech zaplaci za to z wlasnej kieszeni. Bardzo,bardzo nie
                        podobalo mi sie naruszenie konstytucyjnych praw przez glupiutki
                        slynny juz regulamin Owsiaka dla dziennikarzy. Niech teraz was nie
                        dziwi ze proba cenzury bardzo drazni, zwl w kontekscie hasel o
                        tolerancji.
                        Jeszcze jedno: zarski Woodstock to na pewno nie sodoma i gomora
                        (ale tez nie ideal). Feralnego piatku jechalem po pracy pociagiem
                        osobowym Poznan-Zielona Gora pelnym woodstokowiczow. Nikogo
                        nie zabili,nie zgwalcili, bawili sie w swoim gronie. Fakt ze byli
                        glosno, wylal im sie jakis alkohol i syfilo w wagonie, jedna osoba
                        palila w przedziale dla niepalacych (policjant z dworca przez okno
                        kazal zgasic i potem juz to sie nie powtorzylo). Ale jako ze duzo
                        podrozuje pociagami po Polsce zach, to i tak ich zachowanie to
                        sielanka w porownaniu z zachowaniem zolnierzy.
                        pozdr
    • koza03 Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 19:36
      To racja! Problem w tym ze moze za malo tu ze soba rozmawiamy. Moze za malo
      jest zwyklej wymiany pogladow, ktora by wymuszala jakis poziom rozmowy. A tak
      to faktycznie bluzgi, chamowa i Kapitan Sowa. moze by jednak typa zabanowac
      jakos? Zal, bo wolnosc wypowiedzi ponad wszystko ale mi sie now otwiera w
      kieszeni, jak to czytam. Moze przyjaciele z Gorzowa cos by wymyslili? Bo wstyd
      im przynosi. Wjezdzam czasem na forum Gorzowskie i tam jakis malo aktywny jest.
      Ja lansuje teze, ze to Lukaszenko, ktory z nudow skloca miedzy soba Polakow. A
      btw pozdrowka i zrobmy cos.
      • kapitan_sowa Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 19:37
        Mówiłem ci - idź na pastwisko. Głuchy ?
        • koza03 Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 20:03
          Nie wytrzymasz tych wszystkich wytryskow, maly grubasku.
          • kapitan_sowa Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 20:05
            Ty masz jakąś dziwną obsesję - może wspomnienia z dzieciństwa ?
            Biedaczek ....
            • koza03 Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 20:21
              Ja nie bylem grubaskiem choc teraz juz wiem, ze sie mylilem. Zaden grubasek nie
              uzylby slowa obsesja. jestes szacownym politykiem, ktory odreagowuje krawat i
              garnitur. Co do masturbacji, to trudno, jesli uwazasz ja za obsesje, to juz
              sprawa twojej seksualnosci. Jesli lubisz kozy to zapewniam, ze nie ze mna!
              Never!
              • kapitan_sowa Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 20:23
                kozy wydłubuję czasem z nosa
                • koza03 Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 20:25
                  Wiem, wiem, widzialem to kiedys - potem je zjadasz. Smacznego, choc nie
                  zazdroszcze, jeszcze jedno obrzydliwe hobby.
                  • kapitan_sowa Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 20:27
                    podrzucm je do kanapek sprzedawanych na zielonogórskim dworcu.
                    smacznego falubazy !
                    • koza03 Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 20:38
                      Cbdo!
                • Gość: Npel Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:09
                  kapitan_sowa napisała:

> kozy wydłubuję czasem z nosa
                  Dłubiesz głęboko, bo naruszyłeś swój ptasi móżdżek. Trochę usprawiedliwia to
                  twój debilizm.
                  • tezgucio Re: Uwaga! Zmasowany atak oszołomów - na forum Zi 03.08.03, 22:46
                    Gość portalu: Npel napisał(a):
                    > kapitan_sowa napisała:
                    > > kozy wydłubuję czasem z nosa
                    > Dłubiesz głęboko, bo naruszyłeś swój ptasi móżdżek. Trochę usprawiedliwia to
                    > twój debilizm.

Nie szkoda Ci czasu?
    • bart.q zwróć uwagę 04.08.03, 12:44
      Pewnie nie zauważyłaś, Sela, że wątek o Owsiaku i TVN jest komentarzem do
      artukyłu, który ukazał się na głównej stronie portalu Wybiórczej.
      Z jakiegoś magicznego powodu komentarze z całej Polski, dotyczące tego
      artykułu, trafiają na forum Zielonej.
      • sela1 Re: zwróć uwagę 04.08.03, 13:36
        Zauważyłam:-)

Masz całkowitą rację, faktycznie musiała tu zadziałać magia, bo jak inaczej
        nazwać te niezwykłe zjawisko w postaci tylu komentarzy i to z całego kraju.

Pozdro.
    • Gość: Stevills Chciałem powiedzieć..... IP: *.uz.zgora.pl 05.08.03, 18:09
      ....że ze strony stuprocentowych zwolenników Woodstocku też jest brak
      kulturalnej, rzeczowej dyskusji:(

Pozdrawiam
      Kamil Wołczyński
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka