markoniec 08.08.03, 17:31 i nieważne ile w cieniu ! A zawsze chciałem jechać do Afryki , po co ? Już ją mamy , razem z malarią. Obyczajowość też zbliżona coraz bardziej do afrykańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezgucio Re: 43 w słońcu :-( 08.08.03, 17:36 markoniec napisał: > i nieważne ile w cieniu ! > A zawsze chciałem jechać do Afryki , po co ? > Już ją mamy , razem z malarią. > Obyczajowość też zbliżona coraz bardziej do afrykańskiej. W porównaniu do nas to szczyt łagodności, tylko lenistwo w upały takie samo. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: 43 w słońcu :-( 08.08.03, 20:25 Cóż was tak panowie dziwi. Gospodarka dryfuje w kierunku afrykańskim, stopień skorumpowania „elit” tudzież. Media prześcigają się w szukaniu sensacji nie bardzo przejmując się rzetelnością. Czym nas pasie TV pod względem kulturalnym nie muszę przypominać. Można by tak dalej… Sam nieraz mam ochotę „mięsem rzucać”, jak się przed tym powstrzymuję, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 43 w słońcu :-( 08.08.03, 22:37 markoniec napisał: > założymy wątek z mięsem niewiele jest bezmięsnych Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 10:59 wp15 napisał: > Zakłady Mięsne "FORUM" Sp. z o. o. oraz rzadko wykorzystywana Ubojnia Zwierząt "Ośla Ławka" SA Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 13:17 markoniec napisał: > oraz Rakarnia On-Line tak wiele pomysłów , a admin zareagował tylko na niewinną (moją i borysa) zabawę w literki Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:00 Nie ściemniaj. Każdy widział, że to były szyfry. Teraz uważaj na gości w kominiarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:17 wp15 napisał: > Nie ściemniaj. Każdy widział, że to były szyfry. Teraz > uważaj na gości w kominiarkach. Od szyfrów to są faceci w garniturkach, ci w kominiarkach zajmują się złodziejami batonów w supermarketach. Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:19 tezgucio napisał: > Od szyfrów to są faceci w garniturkach Chyba raczej nastolatki w adidasach, albo studenci co najwyżej. Garnitur niszczy artyzm. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:24 brornba napisała: > tezgucio napisał: > > Od szyfrów to są faceci w garniturkach > Chyba raczej nastolatki w adidasach, albo studenci co najwyżej. Garnitur > niszczy artyzm. > Pozdrawiam. Nie było mowy o łamaniu tylko o łapaniu łamaczy Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:27 tezgucio napisał: > Nie było mowy o łamaniu tylko o łapaniu łamaczy Fakt. Ale łamacza też łamacz łapie, tylko że większy. Może nawet lodołamacz? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:33 brornba napisała: > tezgucio napisał: > > Nie było mowy o łamaniu tylko o łapaniu łamaczy > Fakt. Ale łamacza też łamacz łapie, tylko że większy. Może nawet lodołamacz? > A ten to już na pewno jest w garniturze. Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:21 markoniec napisał: > A zawsze chciałem jechać do Afryki , po co ? "Afryka dzika, dawno odkryta, Chałupy welcome to" Bez ubrania lepiej w upały człowiek się czuje, jak do tego przekonać mieszkańców Zielonej Góry? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:23 brornba napisała: > markoniec napisał: > > A zawsze chciałem jechać do Afryki , po co ? > "Afryka dzika, dawno odkryta, Chałupy welcome to" > Bez ubrania lepiej w upały człowiek się czuje, jak do tego przekonać > mieszkańców Zielonej Góry? jeśli jesteś młody i piękny wyjdź na deptak, w przeciwnym razie pisz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:26 tezgucio napisał: > jeśli jesteś młody i piękny wyjdź na deptak, w przeciwnym razie pisz na forum Resztki przyzwoitości (i trzeźwego spojrzenia) nakazują wybrać mi to drugie rozwiązanie. Choć myślę, że skoro jestem płci pięknej to nie mogę być "piękny i młody" z definicji, więc może jednak powinnam to pierwsze? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:35 brornba napisała: > tezgucio napisał: > > jeśli jesteś młody i piękny wyjdź na deptak, w przeciwnym razie pisz na fo > rum > Resztki przyzwoitości (i trzeźwego spojrzenia) nakazują wybrać mi to drugie > rozwiązanie. Choć myślę, że skoro jestem płci pięknej to nie mogę być "piękny > i młody" z definicji, więc może jednak powinnam to pierwsze? "Bez ubrania lepiej w upały człowiek się czuje, jak do tego przekonać mieszkańców Zielonej Góry?" Nie mieszkasz w Zielonej Górze? Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: 43 w słońcu :-( 09.08.03, 14:40 tezgucio napisał: > "Bez ubrania lepiej w upały człowiek się czuje, jak do tego przekonać > mieszkańców Zielonej Góry?" > > Nie mieszkasz w Zielonej Górze? No właśnie w Zielonej Górze a nie w Chałupach - i stąd mój problem. Na razie ćwiczę przekonywanie w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś