Dodaj do ulubionych

Komorowski -wstyd ,

12.07.10, 20:22
Dzisiaj POLSAT w wiadomosciach na caly ekran telewizora ujawnił że karty do
głosowania w drugiej turze zostaly sfałszowane -wszystkie-kratka i nazwisko
Komorowskiego jest wyraznie wieksza/ aż o 1mm/ a nazwisko Komorowski wydrukowano
większymi literami .Karty wyborcze drukowala drukarnia premiera Donalda Tuska.
na tym polega wasza normalnosc w PO.
o tym że stwarza to tzw. efekt psychologiczny podprogowy faworyzyjacy jedną
stronę i że jest to niezgodne z prawem nie muszę pisać -bo i tak nie
zrozumiecie platfusy
potraktujecie falsz jako żart w stylu Palichama.

idę o zakład ze tej wiadomosci nie przeczytacie jutro GWnoprawdzie
dzisiaj na protest wyborczy jest juz za póżno.. a swoją drogą dlaczego nikt z
PISu tego nie wykorzystał wcześniej.
pozostaję Wam Polaczki cieszyc się ze żyjecie w kraju żalosnych
dowcipnisiow.tzn totalnego buractwa.
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Komorowski -wstyd , 12.07.10, 20:30
      Masz świętą rację pisiaku. Ja np. głosowałem na Komorowskiego
      dlatego, że ta kratka była większa, a sam Komorowski jest większy od
      Kaczki. To był dopiero efekt, wcale nie podprogowy. Jeśli kiedyś
      dorwiecie się do władzy, to koniecznie uchwalcie ustawowy zakaz
      rośnięcia. Każdy człowiek o normalnym wzroście stanowi nieuczciwą
      konkurencję dla waszych konusów.
      A sprawę pisiaki usiłowały wykorzystać jak najbardziej. Historia
      była wałkowana kilka dni temu na netowych forach. Info podał chyba
      Onet za jedną nawiedzoną z PiS.
      • sas125 Re: Komorowski -wstyd , 12.07.10, 21:33
        normalnym wzroście stanowi nieuczciwą
        > konkurencję dla waszych konusów. widzisz fakt ze na twoje nikczemne przepojone
        nienawiscia obelgi moja odpowiedz zostala wycięta przez cenzora swiadczy ze
        blisko PO do totalizmu. bo na takie chwyty wyborcze pozwalali sobie faszysci i
        komunisci
        a swoja droge facetowi ktory wozi sie w wyborach prezydenckich na falszerstwach
        nie podal bym ani reki ani nogi
        • wampir-wampir Re: Komorowski -wstyd , 12.07.10, 21:39
          Nie obawiaj się, nie będziesz miał okazji. On nie bywa pod budką z
          piwem.
          • sas125 Re: Komorowski -wstyd , 12.07.10, 21:44
            ale bywal , i wroci jeszcze na drzwiach od stodoly
            • wampir-wampir Re: Komorowski -wstyd , 12.07.10, 21:49
              Biedny pisiaczek. Czwarte z kolei przrżnięte wybory. Musisz być
              strasznie sfrustrowany. Współczuję ci :P
              • sas125 [...] 12.07.10, 21:57
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • wampir-wampir Re: Komorowski -wstyd , 12.07.10, 22:05
                  Powtarzasz to w kółko jak katarynka. Czy to szczyt twoich możliwości
                  intelektualnych, czy gotowiec ze sztabu kartofla?
                  • sas125 Re: Komorowski -wstyd , 12.07.10, 22:10
                    > Powtarzasz to w kółko jak katarynka. tak- bo to prawda ktora dziala jak
                    plachta na byka krakowkiego cenzora - to mnie nie stresuje tylko smieszy -tak
                    samo jak program mlodziez kontra
                    • wampir-wampir Re: Komorowski -wstyd , 12.07.10, 22:19
                      To ta trzecia prawda z tischnerowskiej formułki. Młodzież kontra?
                      Nie oglądam tv.
                      • sas125 Re: Komorowski -wstyd , 13.07.10, 10:12
                        mendaci homini ne verum quidem dicenti credimus

te tanie fałsze PO ma jak napisalem wyraznie znaczenie podprogowe
                        wielu ludzi w ogole nie zwrocilo na to uwagi
                        a gdyby nie moglo to miec zadnego znaczenia to po prostu nikt takich metod by
                        sie nie imał. a jednak ktos z PO to swiadomie i perfidnie zastosowal - w konwencji
                        komunistycznej socjotechniki,bo na tym ona polega
                        przypomnę ze niejaka min.Waniek na caly ekran telewizora wywnetrzniala sie o tym
                        ze widziala dyplom magistra kwacha - i co ? i nic? za klamstwo wyborcze
                        protesty oddalono, pozew mec.. Zietka odrzucono -Kwach prezydentowal sobie w
                        spokoju popijając wodeczke i nic nie robiąc na koszt Polakow przez dwie kadencje
                        i jeszcze do dzisiaj ma opinie -kwach to gosciuwa. powtorka z rozrywki -
                        Komorowski - wygral w kontrowersyjnych okolicznosciach i bedzie się tuczył na
                        prezydenturze tez dwie kadencje jako drugi żyrandol/po pijaku kwachu/
                        a wy polaczki kolejny raz zostaliscie zrobieni w ciula
                        ot Polak z Polaka robi gluptaka
                        nie takiej demokracji oczekiwałem
                        • wampir-wampir Re: Komorowski -wstyd , 13.07.10, 10:46
                          Przenieś się do KRLD. Tam jest prawdziwa demokracja ;D
                        • kr_kr Do wszystkiego można dorobić teorie. 13.07.10, 10:50
                          Do każdej najdrobniejszej i przypadkowej rzeczy można dorobić teorię spiskową. Można też zastosować najprostsze z możliwych wytłumaczeń.
                          Ty dorabiasz teorię o świadomej i perfidnej manipulacji - Twoje demokratyczne prawo.
                          Jeżeli jednak wyborcy Kłamczyńskiego twierdzą, że wpłynęło to na ich wybór (nie, nie że "mogło" tylko że wpłynęło) i ten wpływ spowodował że zagłosowali na Komorowskiego - to jedynie świadczy o ich (nie)zdolności do podejmowania racjonalnych wyborów. Równie dobrze można zarzucić, że nazwisko KOMOROWSKI zajmowało na karcie znacznie więcej miejsca niż KACZYŃSKI. Bo nie dość, że ma o jedną literę więcej, to jeszcze trzy litery O oraz M i W rozepchały nazwisko na szerokość.
                          Paranoja?
                          Dla Ciebie zapewne nie.

To może jeszcze zainteresuj się, jaką farbą były drukowane karty. Bo podobno część kart do głosowania została wydrukowana specjalnymi farbami, które w 45 minut od wystawieniu na promieniowanie świetlne oraz specjalnego aktywowania zmieniają kolor. I tak obydwa nazwiska znikają (farba zmienia kolor na biały), i pojawiają się w nowych miejscach (druga farba, pierwotnie biała wyciemnia się). Oczywiście nazwisko Komorowskiego pojawia się w miejscu nazwiska Kaczyńskiego.
                          Ta wspomniana powyżej aktywacja dokonuje się w taki sposób, że w papierze pod kratką koło nazwiska Kaczyńskiego umieszczony był zbiorniczek ze specjalną substancją. Nacisk na tę kratkę powodował jego rozszczelnienie i wchłonięcie tej substancji przez kartkę, w efekcie czego następowała wspomniana powyżej zamiana. Niestety za mało wyborców Kaczyńskiego w porę dowiedziało się o tej perfidnej manipulacji i nie wiedzieli, że głos trzeba zakreślić delikatnym flamastrem.
                          • wampir-wampir Re: Do wszystkiego można dorobić teorie. 13.07.10, 11:53
                            Wyborcy Kaczyńskiego wierzą, że powódź spowodowały smugi wykonane
                            nad Częstochową przez ruskie samoloty, o czym doniósł im pewien
                            jasnogórski Paulin, który widział to na własne oczy przez lornetkę
                            oraz w to, że L.K. poległ na polu chwały, a zamordowali go Tusk z
                            Putinem, modlą się też do kawałka blachy z tupolewa, którą na Jasną
                            Górę przywiozła zakonnica, a zdobyła go w heroicznej walce z FSB
                            oraz, że polskie wały przeciwpowodziowe poprzegryzały ruskie
                            tresowane bobry zrzucone na spadochronach, to co się dziwisz, że
                            głosowali na Komorowskiego?
                          • sas125 Re: Do wszystkiego można dorobić teorie. 13.07.10, 12:30

Do każdej najdrobniejszej i przypadkowej rzeczy można dorobić teorię spiskową.
                            Można też zastosować najprostsze z możliwych wytłumaczeń.
                            Ty dorabiasz teorię o świadomej i perfidnej manipulacji - Twoje demokratyczne
                            prawo.
                            twoje demokratyczne prawo nie uwierzyc w fakty ,nawet gdy demonstracyjnie
                            udowadniane są na ekranie dla milionow telewidzow.
                            oczywiscie wtedy gdy zapozno na zlozenie prptestu - to taka kpinka pod adresem
                            polaczkow -a widzicie znow durny Polak po szkodzie..
                            zapewne glosowales na kwacha i uwierzyles klamstwom SLD a teraz wierzysz
                            klamstwom PO

twoja sprawa.

P.S. w nagrode pospłacasz dlugi tuska
                            1 tusc = 100 mld dlugu ktory nadal rosnie -tak jak ceny benzyny i zywności -bo
                            to przeciez najskuteczniejsze metody sciągania forsy z ludzi
                            radujcie sie polaczki macie nowa dyktaturę podworkowego proletariatu
                            \
                            • gph Re: Do wszystkiego można dorobić teorie. 13.07.10, 12:46
                              długo możesz tak pieprzyć?
                              bo normalnemu człowiekowi przy upale to się nie chce. chyba ze ktoś
                              zapłaci.

ja tam już wolę zeby gospodarką zajmowała się ekipa Tuska niż
                              PiSowksich cudotwórców co to rozdawali pełnymi garściami korzystając
                              z ożywienia po... Belce.

sas125 napisał:

>> P.S. w nagrode pospłacasz dlugi tuska
                              > 1 tusc = 100 mld dlugu ktory nadal rosnie -tak jak ceny benzyny i
                              zywności -bo
                              > to przeciez najskuteczniejsze metody sciągania forsy z ludzi
                              > radujcie sie polaczki macie nowa dyktaturę podworkowego
                              proletariatu
                              > \
                            • kr_kr Re: Do wszystkiego można dorobić teorie. 13.07.10, 12:47
                              > twoje demokratyczne prawo nie uwierzyc w fakty ,nawet gdy demonstracyjnie
                              > udowadniane są na ekranie dla milionow telewidzow.

Ależ wierzę, że mogła być ciut większa - mierzyli nawet na wizji, wyszło że o
                              jeden milimetr.

> oczywiscie wtedy gdy zapozno na zlozenie prptestu - to taka kpinka pod adresem
                              > polaczkow -a widzicie znow durny Polak po szkodzie..

Jak i Twój ulubieniec kłamiesz - bo ja o tym słyszałem w momencie, kiedy
                              zaczynał się okres składania protestów. Mówiła o tym jakaś kobieta z PiSu w
                              Poznaniu dorabiając ideologię, że ileś tam osób jej powiedziało że w związku z
                              tą ciut większą kratką źle zagłosowało. Mieli więc czas na złożenie protestu -
                              czy to zrobili?

> zapewne glosowales na kwacha i uwierzyles klamstwom SLD a teraz
                              > wierzysz klamstwom PO

Jak na razie kłamstwa potwierdzone sądownie głosi Twój ulubieniec.

> P.S. w nagrode pospłacasz dlugi tuska
                              > 1 tusc = 100 mld dlugu ktory nadal rosnie

Zanim się bezmyślnie przepisze cyferki z ulotki propagandowej warto byłoby
                              wiedzieć, co one oznaczają.
                              Warto byłoby też pamiętać, że nie kto inny tylko twórcy tej propagandy (czyli
                              PiS) jeszcze rok temu pyszczyli, że Tusk za mało zadłuża, że trzeba więcej
                              kredytów nabrać. Teraz pospuszczali głowy i próbują kota ogonem odwrócić.
                              A głupi lud to kupuje...
                              • sas125 Re: Do wszystkiego można dorobić teorie. 13.07.10, 13:21
                                Jak i Twój ulubieniec kłamiesz - bo ja o tym słyszałem w momencie, kiedy...
                                pokazano w POLSACIE dopiero WCZORAJ masz jakies dane ze zrobiono to wczesniej ,
                                czy uwaga kobiety z PISu gdzies tam -bo nie podajesz gdzie ma taki wydzwiek jak
                                POLSAT, ? chyba chrzanisz
                                jak narazie ... mnie wyrok śędzi matlak tej ktora zaslunęla zdaniem ze krytyka
                                michnika i agory jest aspolecznym aktem -smieszy i smuci. komercjalizacja
                                szpitali w wydaniu Po jest pierwszym etapem prywatyzacji ktorą swoim glosowaniem
                                w sejmie komor .poparl
                                nie jestem prawnikiem i nie mam jak oni zaledwie 7 proc. poparcia i zrozumienia
                                w spoleczenstwie
                                są rozne drogi przeciwdzialanie kryzysowi czy ta ktora wybralo Po jest lepsza
                                -juz sie przekonujemy ta tzw. zielona wyspa polska tonie wyraznie
                                a metoda Brytyjska -ktora tusk krytykowal a nawet pouczal brytyjczykow uzyskuje
                                lepsze wyniki.
                                tyle -o reszcie przekonasz si e juz sam -podjedz pod stacje benzynowa/ i sprawdz
                                ceny
                                moze tam spotkasz sobiesiaka z rychem, zdzichem/
                                >
                                • aztlan Re: Do wszystkiego można dorobić teorie. 13.07.10, 14:37
                                  Jesteś taki głupi....szczerze współczuję.
                                • wampir-wampir Re: Do wszystkiego można dorobić teorie. 13.07.10, 14:53
                                  sas125 napisał:

> Jak i Twój ulubieniec kłamiesz - bo ja o tym słyszałem w momencie,
                                  kiedy...
                                  > pokazano w POLSACIE dopiero WCZORAJ masz jakies dane ze zrobiono
                                  to wczesniej ,

Biedny pisiak, potrafi tylko wyrzygiwać bluzgi zlecone przez sztab i
                                  telewizję oglądać, gdy nakarzą. Z wyszukiwarki korzystać nie umie,
                                  ech głupi, głupi...

www.tvn24.pl/-1,1664269,0,1,kaczynski-mial-mniejsza-kratke,wiadomosc.html
    • gph tak tak. kaczor był dodrukowany "małym drukiem 13.07.10, 11:58
      na ostatniej stronie umowy"

inaczej nikt przy zdrowych zmysłach by tego nie podpisał - nie?
      :DD
      • wynick Re: Wszystko jasne! 13.07.10, 15:00
        Szedłem czwartego lipca do wlokalu wyborczego z pełnym przekonaniem na kogo oddam swój głos.
        Wybitny, prawy mąż stanu.
        Zawsze dotrzymujący słowa (gdy brat wygra wybory prezydenckie nie zostanę premierem, żadnych koalicji z samoobroną, itp).
        Szanujący wszystkich ludzi (tam gdzie stało zomo, łżeelity).
        Jedyny żyjący polityk, którego brat i bratowa spoczywają na Wawelu.
        Jedyny żyjący polityk, którego służby specjalne tak się obawiały, że sfałszowały mu teczkę.
        Już miałem postawić krzyżyk przy jego nazwisku aż tu nagle jak mnie nie rąbnie podprogowo w podświadomość!
        Nie wiedziałem co się dzieje, coś mi kazało postawić krzyżyk w kratce poniżej!
        Teraz już wiem: to ruska drukarnia Tuska powiększyła Komorowskiemu kratkę i zmusiła mnie podprogowo do umieszczenia tak krzyżyka.
        I tak się stało w Polsce w tym dniu ponad osiem milionów razy!
        Co za potworna manipulacja!
        Mamusiu! Gdzie są moje tabletki?
        • sas125 Re: Wszystko jasne! 13.07.10, 23:43
          img413.imageshack.us/img413/1334/dsc6842m2.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka