Dodaj do ulubionych

A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!!

IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.08.03, 08:43
słonce moje odezwij sie!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gapcia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.uz.zgora.pl 01.09.03, 13:27
      hehehe...a ja go znam:)
      • Gość: pysio Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.03, 13:34
        skąd jest?ile ma lat?napisz to bo ci nie uwierze!!
        ale jak go znasz to napisz co u niego!!!gdzie teraz bywa??czy ma dziewczyne!!
        • Gość: Gapcia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.uz.zgora.pl 01.09.03, 14:59
          Marcin Krekora mieszka w Rzeczycy 17, ma 24 lata i ma się dobrze.Z tego co
          wiem, to miał ostatnio jakąś laske:(Zgadza sie wszystko?
          • Gość: Pysio Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.03, 15:38
            zgadza sie!1A kim jestes?gdzie mieszkasz? znasz go dobrze??jestes dziewczyna
            czt chlopakiem?ile mas zlat??? kurcze ale maly ten swiat!!! napisz o sobie
            jakie masz poowiazania z Marcinem!!!1Napisz z jaka dziewczyna sie spotykal,
            kiedy,dlugo?Kiedys bylam jego dziewczyna i jestem tego strasznie ciekawa!Mam z
            Marcinem cieple wspomnienia! hmmm:)
            • Gość: Gapcia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.uz.zgora.pl 01.09.03, 15:46
              A nie za dużo chciałabyś wiedzieć?
              Z tego co psalas wczesniej wynika, ze chcesz dowiedziec sie czegoś o Marcinie,
              a nie o kims kto go zna.Powiem tylko ze bardzo dobrze i długo go znam-
              przktycznie od podstawówki.
              • Gość: Gapcia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.uz.zgora.pl 01.09.03, 15:49
                ...a z samego nicka - wynika, ze jestem dziewczyna...:)
              • Gość: pysio Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.03, 15:50
                nie jestem ciekawska poprostu chce wiedziec z kim rozmawiam i moze ciebie tez
                znam!:)) Napisz skad jestes!!:) Jaka Marcin mial dziewczyne?dlugo?Napisz mi o
                niej!!! hi hiJa nie jestem zazdrosna ale akurat tego jestem bardzo ciekawa!JA
                mam od ponad 2,5 roku chlopaka którego bardzo kocham ale Marcin ma zawsze u
                mnie mile wspomniania
                • Gość: Gapcia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.uz.zgora.pl 01.09.03, 15:52
                  a może tak ty sie przedstawisz? Może napiszesz skąd jestes? Tez chcialabym
                  wiedziec z kim rozmawiam:)
                  • Gość: pysio Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.03, 15:55
                    Mam na imie Asia!!! Mieszkam teraz W Zielonej Górze! Kiedys spotykalam sie z
                    Marcinem!To naprawde fajny chlopak choc nieco nie stały w uczuciach:) hehe
                    • Gość: Gapcia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.uz.zgora.pl 01.09.03, 15:59
                      A ja Iza.Z tym ostatnim zgadzam sie z Tobą w 100%
    • Gość: pysio Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.03, 16:01
      Czyzbym rozmawiala z Iza Płócienniczak??:)
      • Gość: Gapcia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.uz.zgora.pl 01.09.03, 16:04
        hehehe to z nią też chodził??? Słyszałam gdzies to nazwisko
      • Gość: Gapcia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.uz.zgora.pl 01.09.03, 16:05
        aaaaaa wiem...chodził z tą dziewczyną dość długo - bardzo miła, ładna ale
        młodziutka
        • Gość: pysia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.03, 07:58
          Marcin miał zawsze zapędy ku młodziutkim dziewczyną! Ja chyba bylam jedna z
          jego najstarszych dziewczyn.he he Ale mile go wspominam !Jest słodki!
          Napisz mi cos o tej dziewczynie.co to za jedna!W sumie jestem poprostu bardzo
          ciekawa,która teraz byla na celowniku Marcina K!!!hi hi
          Ma b. duzo zalet ale wad ...jeszcze wiecej!:)

Kim jestes napisz!Ja ci sie choc przedstawilam! to,ze jestem z ZG latwo
          sprawdzic bo kolo mego nicka w tytule watku jest adres administratora sieci i
          jest zgora takze nie wymyslam sonnbie,ze jestem skads tam. Pisze prawde. Chce
          wiedziec z kim rozmawiam!
          • sela1 Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! 02.09.03, 14:47
            Gość portalu: pysia napisał(a):

> Marcin miał zawsze zapędy ku młodziutkim dziewczyną! Ja chyba bylam jedna z
            > jego najstarszych dziewczyn.he he

I chyba najbardziej głupiutką, sądząc po Twoich wpisach w tym wątku.:-(
            • Gość: pysia Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.03, 15:15
              dlaczego tak myslisz>? Przeciez nic zlego nie pisze!Poprostu szukam starej
              znajomosci!to przykre ze dla ciebie takie cos jest glupie!
              • sela1 Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! 02.09.03, 16:20
                Gość portalu: pysia napisał(a):

> dlaczego tak myslisz>? Przeciez nic zlego nie pisze!Poprostu szukam starej
                > znajomosci!to przykre ze dla ciebie takie cos jest glupie!

Masz rację to nic złego, że szukasz starej znajomości jest to nawet bardzo
                miłe, ale niepotrzebnie wdajesz się w intymne szczegóły na forum publicznym.
                Jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć, to możecie pogadać na gg lub wysłać
                sobie maila. Nie chciałam Ciebie urazić, tylko trochę mnie zirytowała twoja
                niefrasobliwość, jeżeli poczułaś się urażona to przepraszam.

Pozdrowienia
    • markoniec Re: A SZUKAM MARCINA KREKORĘ!!!! 01.09.03, 16:49
      no, no Dziewczyny, nie ładnie tak podawać adres , dane i zwyczaje.
      Dobrze, że dużo w tym miłości a nie podłości.
      Pozdrawiam anonimowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka