adeco_spring 25.02.08, 15:54 ....jak się podoba pomysł? Aha - i jak tam nasze "gwiazdy" - podobają się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kimi Re: taniec z mediami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 13:53 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,4954962.html o to chodzi? czy ja wiem...może być zabawnie - bo skład jest ciekawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 28.02.08, 11:37 W Gracji są świetni tancerze ale młodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 28.02.08, 11:42 Nie znam wszystkich gwiazd.Ciekawe kto wystapi z Urzędu Miasta.Może być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: taniec z mediami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 13:41 Romek Awiński z Radia Zielona Góra, Kasia Jankowska z Radia Zachód, Agnieszka Flak z Eski Kamil Wołczyński z Radia Index. "Gazetę" reprezentuje Mirosława Dulat, "Gazetę Lubuską" Grażyna Mazurek, "Naszą Gazetę" Anna Spanbrucker. Jacek Stefanowicz z TVP Łukasz Kotalla z Kablówki. Tańczyć ma również przedstawiciel Urzędu Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: taniec z mediami IP: *.centertel.pl 01.03.08, 15:47 z urzedu ma tanczyc p. harezlak. co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Haręźlak na parkiecie IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.08, 10:05 Myślę, że pani Wioleta nie ma za grosz kobiecego wdzięku i urody (bardzo mi przypomina jednego z komików - Pata lub Pataszona - tego szczuplejszego - zwłaszcza jak się zamyśli). No chyba, że przebierze się za mężczyznę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 21.05.08, 13:41 brawo, brawo,fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllxxxlll Re: taniec z mediami IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.08, 17:05 ha ha ha. Będzie jazda. Co ta Zielonka nie wymyśla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wox Re: taniec z mediami IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.08, 23:19 ha ha ha :) zabawnie bedzie na 100%. Awiński z tego co mówi tańcowac umie, za resztę trzymam kciuki, bo porażki dziennikarze źle znowszą Ciekawi mnie prawdę mówąc red.Kotalla i jego walczyk;) red.Wołczyński i tango Oraz samba red. Stefanowicza no i oczywiście red. Jankowska i jej r u m b a he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 02.03.08, 11:09 Ciekawy jestem czy już jest skład par. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madia66 Re: taniec z mediami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:00 ...właśni - no i jak tam pierwsze odciski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40stka Re: taniec z mediami IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.08, 22:01 Ten taniec to oczywiście dla jaj? Pani Katarzyna z Radia jest w moim wieku. Znaleźli w Gracji dla niej takiego starego partnera? Piszecie, że tam sa same dzieciaki. Trzeba zobaczyć te parę: czterdziecha z nastolatkiem. Ale skoro dla jaj to musi być wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: taniec z mediami IP: 83.142.77.* 05.03.08, 19:44 Pomysł podobałby mi się bardziej gdyby tańczyli Robert Gromadzki i Ala Bogiel :). Powiedzmy tango :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adeco_spring Re: taniec z mediami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 13:40 he he Kiki - widać kto jest Twoim faworytem, ale...chyba nieprędko ich zobaczymy w tańcu ;) A co o tych faktycznych materiałach na tancerzy myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: taniec z mediami IP: *.centertel.pl 10.03.08, 16:07 heh podobno harezlak potrefi tanczyc!! ale ona ma juz swoje lata.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 11.03.08, 13:29 Nic nie słychać o tym tańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: taniec z mediami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 16:38 bo i nie ma o czym...jakie gwiazdy - takie zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 23.04.08, 16:43 A gdzie gwiazdy z "Tygodnia Zielonogórskiego"....No wiecie Ci z POLSKI "Timesa"? najlepiej jak zatańczy redaktor prowadzący ponoć świetnie tańczy z flaszką w dłoni.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: taniec z mediami IP: 83.18.40.* 05.05.08, 14:43 A czy ktoś już wie, kiedy będą tańczyć?? 17 maja, czy tydzień później?? I o której się to w ogóle zaczyna?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: taniec z mediami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 19:36 A po co to komu? Cyrk już był koło Norwida. Zaproście lepiej jakiś dobry zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tancor Re: taniec z mediami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:58 Eliminacje odbędą się 17 maja o godz.18.00 w hali Novity przy ul. Wyspiańskiego , zatańczy 11 par z których 6 odpadnie:-((( , a finał przewidziany jest na 20 czerwca w hali M.O.S i R. ok. godz.19.00. Podczas finału zagra Big Band U.Z. + Krzysztof Kiljański i prawdopodobnie Urszula Dudziak - zaśpiewa "Papaya" do której wszyscy chętni będą mogli zatańczyć. Będzie też formacja SPOKO Filipa Czeszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 06.05.08, 14:09 Ja wolę taniec, niż krzyki , fajnie , będe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: taniec z mediami IP: 83.18.40.* 06.05.08, 23:06 DANIELu, jak chcesz się tam dostać?? Jesteś VIPem?? Jeśli nie jesteś, a masz zamiar się przyłączyć do tej imprezy, to ja chętnie też się przyłączę :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: taniec z mediami IP: 83.18.40.* 06.05.08, 14:55 Wstęp wolny?? Czy to tylko impreza dla VIP-ów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: taniec z mediami IP: 83.18.40.* 06.05.08, 23:00 A nie ma żadnych biletów, czy coś?? :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: taniec z mediami IP: 83.18.40.* 06.05.08, 23:05 Jak chcą zbierać fundusze, skoro mało kto może tam wejść...?? :(. Troche nieciekawie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tancor Re: taniec z mediami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 23:36 Dla orientacji szanownych "forumowiczów" Obie imprezy są biletowane. Pierwsza 17.05 w ramach Konwaliowego Turnieju tańca cena ok.10zł Druga (finał) na hali M.O.S.i R - cena od 25zł Zwycięska para taneczna przekazuje "swoją" wygraną dla ośrodka opiekującego sie osobami niepełnosprawnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewla Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 07.05.08, 09:04 Impreza jest dla wszystkich ,im więcej ludzi tym więcej pieniędzy dla niepełnosprawnych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 07.05.08, 09:33 Kika kupujemy bileciki i wchodzimy bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: taniec z mediami IP: 83.18.40.* 07.05.08, 10:59 No to świetnie Danielu :):). Pisałam do Palmiarni Zielonogórskiej i oni napisali, że to będzie w MOSIrze przy ul. Urszuli, czy coś takiego :). Myślisz, że na miejscu dostaniemy bilety, czy trzeba będzie wcześniej zakupić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: taniec z mediami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 15:34 świetnie - bilety już wiemy gdzie, ale...powiedzcie - co tam zobaczę ciekawego? tzn. czy ktoś fajny tam tańczy, czy....drętwo będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 07.05.08, 17:58 W Gracji tańczą tancerze wysokich klas tanecznych ,reprezentują Zieloną Gorę na wysokiej rangi turniejach krajowych i zagranicznych gdzie zdobywają wysokie miejsca,warto zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 07.05.08, 18:31 Kika ja nie pójdę na eliminacje ,ale do MOSIRu w czerwcu tam będzie śpiewał Pan Kiljański,Urszula Dudziak ibędą inne atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: taniec z mediami IP: 83.18.40.* 07.05.08, 19:49 eeee, to szkoda Daniel :). Najwyżej wtedy się zgadamy :D:D. Ja idę na eliminacje na pewno :). Kama, gdzie można kupić bilety i kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: taniec z mediami IP: 83.18.40.* 07.05.08, 21:05 Nie no, ja już nie wiem- gdzie to w końcu będzie (eliminacje, 17 maja). W tej hali NOVITA, przy ul. Wyspiańskiego, (tak jak ktoś wcześniej napisał), czy na sali MOSIR-u przy ulicy Urszuli?? (o tym dowiedziałam się od Palmiarni Zielonogórskiej). Przepraszam, że tak wypytuję, ale nie jestem z Zielonej, a chciałabym trafić w odpowiednie miejsce :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: taniec z mediami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 12:06 Ale Alu - ja tam oczywiście uważam, że tancerze są na wysokim poziomie i że ich warto oglądać i warto chodzić na turnieje organizowane w naszym mieście przez Szkołę Grację. Jednak wątpliwej jakości wydaje mi się być akcje tańczenia i robienia gwiazd z dziennikarzy. Jakoś nie do końca wierzę w umiejętności red. Kotalli ....mr Stefanowicza, K.Jankowskiej czy Mirosławy Dulat. Chociaż jak to już ktoś wspomniał - może być zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: taniec z mediami IP: 83.18.40.* 12.05.08, 18:10 Też tak myślę :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex taniec z mediami o władzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 09:22 JAk zwykle idzie o to by podporządkowac sobie media.Będą źle pisać o UM w ZG, to się ich nie zaprosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN taniec z mediami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 23:52 Drogie Gwiazdy! Pamiętajcie, że to tylko zabawa i na to się nastawiajcie. Mimo nie miłych komentarzy które tutaj zostały zamieszczone gratuluje wam odwagi i jestem dla was pełen podziwu. A ta rycząca 40 - tka która tak serdecznie opisała panią Kasię i jej partnera, powinna zapoznać się z zasadami dobrego wychowania. Pozdrawiam WAS wszystkich i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan-ka Re: taniec z mediami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:45 taaaaa...rycząca 40-tka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 16.05.08, 11:08 Jak mi wiadomo to trenerzy też biorą udział więc nie ma zmartwienia o dopasowanie wiekowe.Ja się wybieram z rodziną.Jestem bardzo ciekawa co wymyślili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: taniec z mediami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:19 no i...jak się podobało? Jak tam nasz lokalne gwiazdy? Kto waszym zdaniem był "the best" a kto połamał obcasy? podobało się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 20.05.08, 10:24 Mnie się podobało, niektore przebrania były wspaniałe ,np kot i piesek oraz Fiona i Srek wzbudzał zainteresowanie wsród dzieci.Wspaniału występ pary nie małżeńskiej chyba pana Awińskiego i partnerki ,brawo.Reszta może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: taniec z mediami IP: *.ztpnet.pl 20.05.08, 11:06 ładny był walc z "nocy i dni"cała scenka wspaniała. Tez pani Kasia seksi wyglądała, zabawnie wyglądała para Shrek i Fiona ,dobra zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś