Dodaj do ulubionych

Rozmowa o kłopotach Centrum Biznesu

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 20:37
Gabinet miałem w innym miejscu korytarza - to fakt ale
okupowałem gabinet Listowskiego , aby wszystkiego dopilnować co
było związane z Centrum Biznesu i zgwałcić Listowskiego do
pomysłów i absurdów Frejuśia. Taka jest prawada.
Również trzeba przypomnieć ,że za czasów Frejusia zatrudniono
tam moją córkę. Nie bąź braciszku Batmanie zwanym też 106
taki selektywny.
Rada nadzoracza byłą przez te lata oszukiwana przez Frejmana i
traktowana jak kwiatek do przysłowiowego kożucha.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Rozmowa o kłopotach Centrum Biznesu IP: *.ipub.pl 29.08.03, 12:25
      Gdyby Frejman pozostał byłoby extra - wciska nam pan Bat,
      przewodniczacy rady miejskiej. A może trzeba było dziś oddać za
      długi komitet i ktoś by na tym skorzystał? Tylko kto?
    • Gość: MARTA Re: Rozmowa o kłopotach Centrum Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 12:57
      a skąd tak doskonale wiesz, że okupował gabinet? Czyżbyś w nim bywał? A może
      miałeś także gabinet w tym pomieszczeniu?
      • Gość: mouse Re: Rozmowa o kłopotach Centrum Biznesu IP: 80.48.34.* 29.08.03, 13:09
        IMBECYL BATKOWSKI !!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: VIKI Re: Rozmowa o kłopotach Centrum Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 13:15
          Imbecyl? a czemóż to? Rozmawiałam z nim i nic takiego nie zauważyłam
    • Gość: xxx Re: Rozmowa o kłopotach Centrum Biznesu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.03, 15:45
      z tego co wiem to córka Batkowskiego ma przynajmniej skończone studia a jej
      ojca miałem okazję poznać i jest bardzo konkretnym facetem o którym nie moę
      powiedzieć złego słowa.Interesuje się młodymi zdolnymi ludzmi w Zielonej Górze
      i pomaga im zaistnieć!!! A jak ktoś go nie zna osobiście to niech nie pieprzy
      bzdur!!!
      • Gość: bZDUUUURA Re: Rozmowa o kłopotach Centrum Biznesu IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 18:44
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> z tego co wiem to córka Batkowskiego ma przynajmniej skończone studia a jej
        > ojca miałem okazję poznać i jest bardzo konkretnym facetem o którym nie moę
        > powiedzieć złego słowa.Interesuje się młodymi zdolnymi ludzmi w Zielonej
        Górze
        > i pomaga im zaistnieć!!! A jak ktoś go nie zna osobiście to niech nie pieprzy
        > bzdur!!!
        CZYŻBY ODEZWAŁ SIĘ ZIĘCIU?
      • Gość: W.P. BATKOWSKI NA KLOPOTY IP: 212.109.135.* 30.08.03, 13:13
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> z tego co wiem to córka Batkowskiego ma przynajmniej skończone studia a jej
        > ojca miałem okazję poznać i jest bardzo konkretnym facetem o którym nie moę
        > powiedzieć złego słowa.Interesuje się młodymi zdolnymi ludzmi w Zielonej
        Górze
        > i pomaga im zaistnieć!!! A jak ktoś go nie zna osobiście to niech nie pieprzy
        > bzdur!!!

Batkowski jest tak "konkretnym facetem", że jako pierwszej wody TUMAN opowiada
        w gazecie: "- Moim zdaniem w 2002 roku Centrum Biznesu miało płynność. Dariusz
        Frejman mówił, że widzi szansę na spłatę zadłużenia i moim zdaniem, gdyby nie
        został odwołany ze stanowiska prezesa, to wyprowadziłby firmę z problemów. Miał
        szerokie kontakty z wieloma firmami, które co roku wspierały imprezy. Teraz CB
        tej płynności nie ma i nie sądzę, by miał na to wpływ pan Frejman. Gdyby
        pozostał, byłby festiwal, bo miał obiecane duże pieniądze na ten cel od
        sponsorów."

1. FREJMAN PO TO ZOSTAŁ ODWOŁANY, ABY DALEJ NIE NARAŻAŁ CENTRUM BIZNESU NA
        STRATY.
        2. GDYBY NAPRAWDĘ SPONSORZY CHCIELI ULOKOWAĆ PIENIĄDZE W PRZEDSIĘWZIĘCIA
        CENTRUM BIZNESU, TO FREJMAN NIE BYŁ GWARANTEM ICH POWODZENIA. CZY NALEŻY
        ENUNCJACJE BATKOWSKIEGO DOTYCZĄCE INTENCJI SPONSORÓW ROZUMIEĆ JAKO TAJNE
        DZIAŁANIE TOWARZYSZY Z "TOWARZYSTWA" ORDYNACKA.

Dowód, że TUMAN: Miałem okazję poznać go od strony zawodowej. Ma poważne
        kłopoty z prawem Ohma. Elektrycy wiedzą co to oznacza. Niebezpieczeństwo.
        porażenia. A tak na marginesie, nie "pieprzę" chyba bzdur stwierdzając, że to
        zwykły ubek.
    • Gość: Pion Re: Rozmowa o kłopotach Centrum Biznesu IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.03, 19:46
      Brawo Panie Batkowski, za to piekne róznienie sie od własnego
      SLD-owskiego szamba, ucieleśnionej niewinniości.
      Szkoda, że tak późno, bo i tak ludożerka lubi stosy, więc z
      ispiracji obecnej inkwizycji go podpali.
      Za kilka wszyscy będziemy pukali sie w czoło, dlaczego tak
      głosowaliśmy.
      • Gość: sagan Re: Rozmowa o kłopotach Centrum Biznesu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.08.03, 19:41
        e.........
        z kolegi optymista jak widzę;
        zagłosują ponownie tak samo, bo to taki miły pan i jedyny, jakiego znają na
        liście;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka