Dodaj do ulubionych

Kawiarnia przy Royalu

30.03.08, 10:25
Wiem, że nie jest już taka nowa, ale myślę, że właśnie takiego lokalu w Zielonej Górze brakowało. W końcu można przyjezdnych znajomych zaprowadzić do przyjemnego miejsca z miłą obsługą, pyszną kawą i lodami. Jestem ciekawa Waszych opinii. Jedynym minusem jest nazwa, której pomimo usilnych starań, nie mogę zapamiętać:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciey Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.08, 11:17
      Szkoda ze mozna tam palic...
      • Gość: zielee Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:49
        tez tam bylem pare razy akurat wtedy nikt nie palil, inaczej bysmy nie zostali z dzieckiem :), a obsluga fakt mila\, desery tez dobre :) tylko szkoda ze tak malo miejsca tam
        • Gość: tk świetny lokal IP: *.backiel.com.pl 30.03.08, 14:51
          polecam ! :)
    • Gość: zielee Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:52
      a ta miedzy rosmanem a giaconda? Mnie odpycha ten lokal tym ze tam stolik jest przy stoliku, zero prywatnosci i gosc siedzac przy stoliku obok moze zagladac mi w talerz i slyszec wszystko o czym rozmawiam. Mysle zejakby wlasciciel niebyl taki pazerny na ilosc miejsc i wyrzucil 1,2 stoliki byloby o wiele lepiej :] Wiecej prywatnosci by sie tam przydalo...
      • wenty Re: Kawiarnia przy Royalu 30.03.08, 16:43
        Masz rację zielee, że kawiarnia przy Rosmanie to tragedia. Już z zewnątrz widać, że nie ma szans na luźną rozmowę, nie mówiąc już o ploteczkach.
        A tak apropos palenia w lodziarni koło Royala: można tam zapalić, ale dopiero po 18.00, kiedy nie przychodża już rodzice z dziećmi. Całkiem przyjemne rozwiązanie moim zdaniem. Z tego co wiem tak samo jest w Impresji na Drzewnej. Więcej lokali powinno tak to organizowć.
    • hexella Re: Kawiarnia przy Royalu 30.03.08, 19:26
      a mnie jakoś nie zachwyca ta kawiarnia- zbyt chłodny wystrój jak dla
      mnie, dla odmiany ja wolę tę przy rossmanie.
    • Gość: ** Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.ztpnet.pl 30.03.08, 20:36
      a gdzie jest ten Royal?
    • Gość: Zielona Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 01:24
      Nie wiesz gdzie największa speluna w mieście??:)))
      Przy tej nieszczęsnej "złotej dziurze":).

a kawiarnia niezła,tylko zasady w niej panujące ustalone (jak mówi obługa)przez
      menagera,co najmniej absurdalne!
      np.
      -nas osób 3
      -godz 12
      -zero ludzi
      -w środku-osobna salka róznież pusta
      pytamy czy możemy się tam wbić na pół godziny(mieliśmy ważną rozmowę)
      -pani poinformowała że jest zakaz wpuszcznia tam mniej niż 5 osób:)
      -zapewnienia,że jeśli tylko znajdzie się 5 chętnych osób to się przesiądziemy
      -NIE POMOGłY!!!:)))

jeszcze ktoś mi tam opowiadał jakieś żenujące sytuacje ale lepiej nie przytaczać
      nawet.
      Moja rada:drogi menago,jak nie chcesz rozłożyć interesu to zacznij myśleć!!

• zenekblus Re: Kawiarnia przy Royalu 31.03.08, 12:16
        ja tam wolę deserki w Nigrze:)
        mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
        • zenekblus Re: Kawiarnia przy Royalu 31.03.08, 12:16
          Nigerze znaczy:)
          • Gość: ? Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 14:25
            A ty wenty to czasami menago tej nowej kawiarenki nie jesteś? Bo tak
            kloryzujesz,jakbyś był zainteresowany.
            • wenty Re: Kawiarnia przy Royalu 31.03.08, 18:40
              Przede wszystkim jestem kobietą, a managerem nie jestem. Właściwie to może szkoda, bo właśnie szukam pracy. A wątek rozpoczęłam z ciekawości:)
    • Gość: jj Nie ma to jak lansowanie się na forum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:17
      O sobie napisać dobrze, a o lokalnej konkurencji źle :)))
      A tymczasem knajpka słabiutkaaa i puściutkaaaa.... pies z kulawą
      nogą tam nie chce wejść :)))
      Za chwilę obok będzie Cafe Costa i angolo-bangolo będzie się mogło
      pakować.
      Kiedyś tak lansowano na siłę jedną pizzerię w ZG, ale chyba już jej
      nawet nie ma ?
    • Gość: kuba Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:34
      Tandeta tandeta tandeta ! Lody paskudne a obsluga do d...... !
      Bardzo nie przyjemna !
      • Gość: Cofeina Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 22:14
        Miejsce w sumie nie jest takie złe.
        Bo i czysto i dość ładnie ,choc wystrój do przytulnych nie należy-bo wkońcu
        lodziarnia:)

Jednak ten kto szkoli obsługę i narzuca idiotyczne zasady uderzające negatywnie
        w klienta musi być idiotą!

A co to za nowa Cafe COSTA ma się otworzyc obok i gdzie????

• Gość: ewa Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 11:04
      byłam, lody jadłam, kawę piłam. Lody okropne, kawa jak to kawa,
      czarna i mocna(: Obsługa ujdzie. Wolę tę koło Giocondy, przepyszne
      lody oferują, ciasta smaczne choć drogie, szkoda że mało miejsca.
      • Gość: Jola Re: Kawiarnia przy Royalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 21:36
        Wiecie co? Wszystkie kawiarnie mają swoje zalety i wady. Ja piję kawę w barze
        Niger, ale szarlotkę jadam w Winnicy (pycha!). Napiszcie, gdzie jest coś
        pysznego lub wyjątkowego, proszę.
        • Gość: Toscaniaaaa lody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 00:38
          A kto pamieta kawiarnię Mokka na Westerplatte?
          tAK TAK,ONA WCIąż ISNIEJE!
          I mimo,że czas sie tam zatrzymał z końcem at 80tych
          to lody tam mają najlepsze!
          Robią lody sami(ma je też Niger i Winnica).
          Ale maja też Cassaty:)
          Myślę,że lody nowej generacji mocno słodkie i ze sztucznego mleka nie umywają
          się do tych właśnie z Mokki -z prawdziwego mleka!
          POLECAM.
          A desery -nie ma jak Nigerrrrr:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka