Dodaj do ulubionych

Podebatujmy o przyszłości, pod okiem cenzora

03.04.08, 11:57
„Podebatujmy o przyszłości
„To kilka zaledwie refleksji, dosyć ogólnie zarysowanych przy okazji zastanawiania się nad przyszłością Nowej Soli. Zapraszam państwa do zaprezentowania własnych opinii. Wspólnie poszukajmy atutów naszego miasta, wymieńmy nasze, mieszkańców oczekiwania, zastanówmy się nad tym, jak rozwijać miasto, by żyło się nam w nim dobrze. Przymierzmy się do opisania naszych wyobrażeń o przyszłości Nowej Soli.” Napisał redaktor naczelny w swoim felietonie, więc podzieliłem się swoja refleksją na temat dyskusji o przyszłości Nowej Soli i…. I moja wypowiedź nie spodobała się, więc ją wycięto.Wykasowano również pytanie o przyczynę usunięcia mojej wypowiedzi. Jak widać gminnym politrukom nie zależy na dyskusji, a jedynie na prymitywnej agitce i tworzeniu pozorów debaty publicznej na temat przyszłości miasta.”

Obserwuj wątek
    • czarnyjanek Re: Podebatujmy o przyszłości, pod okiem cenzora 03.04.08, 12:11
      cenzor usuwa moje wpisy na forum tygodnika krag.
      szkoda ,że w. tyszkiewicz otacza sie takimi miernotami
      • czarnyjanek Re: Podebatujmy o przyszłości, pod okiem cenzora 03.04.08, 12:37
        Moderator TK regularnie usuwa wszystkie posty nie bedące "po lini" redakcji.
        To wielka szkoda, że prezydent Nowej Soli p. W. Tyszkiewicz otacza się miernotami i do tego opłaca ich z pieniędzy publicznych. Panie prezydencie, publiczna debata na temat przyszłości miasta, w wykonaniu pańskich zauszników na łamach Tygodnika Krąg, nie ma sensu. Szkoda marnotrawić publiczne pieniądze,no chyba, że o to chodzi i jedynym celem TK jest bycie pańską tubą propagandową i propaganda sukcesu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka