Gość: muchomor IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 22:12 I dobrze! Niech sprzedaje! Po co kolejne syfne Intermarche w miescie. Juz gorszego sklepu to chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Dziadoski BRICOMARCHE IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 22:20 Niech ten Jasiński sprzeda grunt. NIE CHCEMY ŻADNEGO KOLEJNEGO BRICOMARCHE !!!! Jedno wielkie DZIADOSTWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dziadoski BRICOMARCHE IP: scutum:* / 10.2.0.* 05.09.03, 22:44 Wolę Intermarche na przedmieściach niż Castorame w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydek Re: Dziadoski BRICOMARCHE IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 23:43 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Wolę Intermarche na przedmieściach niż Castorame w centrum. Marcin jebnij się w łep tyle mam ci do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dziadoski BRICOMARCHE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 23:55 Pojebało ich chcą z nas zrobić marketowych murzynów.Litości!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Dziadoski BRICOMARCHE IP: *.nemo.pl / 172.16.1.* 06.09.03, 22:32 ha ha ale się uśmiałem ten Jasiński nie nadaje się zeby robić interes w Polsce a może niech otworzy market w Mińsku tam nie będzie miał konkurencji .Zyczę powodzenia . Ale faktycznie intermarche to zrobiło się dziadostwo . Nasi zielonogórscy przedsiębiorcy sa mocni tylko wtedy gdy są sami na rynku i dyktują ceny ale dlaczego my mamy płacić za ich wysokie marże . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość TYLKO CASTORAMA !!! IP: firewall:* / 192.168.0.* 08.09.03, 10:06 Byłem w sobotę w Castoramie w Poznaniu. A dlatego, że wybór u naszych rodzimych kupców jest złodziejski (ceny) i żenujący (oferta). Porównanie Nomi i Bricomarche z Catoramą nie mam sensu. To tak jak porównywać małego fiata do Mercedesa. I najważniejsza wiadomość dla przeciwników budowy Marketu w mieście a nie na obrzeżach - w Poznaniu Castorama stoi na osiedlu (wręcz wbita pomiędzy bloki mieszkalne). I nie ma tłoku! To nie Teso czy Auchan. PS W drodze powrotnej wstąpiłem do marketu budowlanego L.M. obok Poznańskiego Auchana. Tak , tego marketu budowlanego którego nie pozwolono wybudować obok naszego Auchana. MAMY CZEGO ŻAŁOWAĆ. Ludzie obudźcie się, paru cwaniaków mających własne interesy (Brico i Nomi, piekarnia na pomorskim) blokuje każdą sieć handlową skazując nas na prowincjonalną wegetację! Szanse mają tylko swojaki do Brico i Intermarche Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: TYLKO CASTORAMA !!! 08.09.03, 10:44 A gdybyśmy tak ładnie poprosili tego Jasińskiego, żeby nie raczył nas kolejnym beznadziejnym Marszakiem i równie tragicznim Bricomarche? Panie! Sprzedaj pan ten teren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Castorama albo Intermarche IP: 212.160.159.* 08.09.03, 11:13 Byłby to jedyny sklep tego typu w promieniu ponad 100km od ZG. Klienci mieliby szerszy dostęp do większego asortymentu. A istniejące firmy powinny się wziąść do pracy, żeby ściągnąć klienta w inny sposób, niż niedopuszczenie do powstania konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś