markoniec 08.09.03, 16:33 coś będę brał ! wypada wino :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markoniec Re: wino lub piwo 08.09.03, 16:40 idę z dwiema /na początek/ Kobietami, będzie klawo jak cholera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: wino lub piwo 08.09.03, 16:55 liczę, że jeszcze Jakieś się dosiądą lub dołożą Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wino lub piwo 08.09.03, 16:55 panna_marianna napisał: > gorzej jak przerośnie :o) Nie widzę w tym nic złego, ale zdaje się, że nasze myśli błądzą w różnych kierunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wino lub piwo 08.09.03, 16:58 markoniec napisał: > jak to przy winku no własnie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wino lub piwo 08.09.03, 16:59 markoniec napisał: > jak to przy winku bez winka też błądzą Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: wino lub piwo 08.09.03, 17:15 idę, jeżeli do północy się nie odezwę, to zacząć poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: wino lub piwo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 18:55 jeszcze mamy troche czasu Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: wino lub piwo 09.09.03, 12:16 markoniec napisał: > idę, jeżeli do północy się nie odezwę, to zacząć poszukiwania Policja powiadomiona. Ponieważ nie jest znany twój rysopis, do tej pory zatrzymano 4531 mężczyzn będących w towarzystwie dwóch kobiet i z butelką białego wina w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wino lub piwo 09.09.03, 15:32 No cóż, nie rzucaj słów na wiatr (forum), bo nigdy nie wiadomo czy nie wróci w postaci huraganu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wino lub piwo 09.09.03, 16:05 ja nie wiem dlaczego mnie sie nic nie spełnia z tego forum tylko markońcowi, co ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wino lub piwo 09.09.03, 16:57 panna_marianna napisał: > ja nie wiem dlaczego mnie sie nic nie spełnia z tego forum tylko markońcowi, > co ? :))) A czego oczekiwałaś, co niby miałoby się spełnić, przecież to nie koncert życzeń. Spróbuj mniej "co", "o" itp., kochaj bezkrytycznie lub z humorem płeć przeciwną to może będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wino lub piwo 09.09.03, 20:25 tezgucio napisał: > A czego oczekiwałaś, co niby miałoby się spełnić, przecież to nie koncert > życzeń. > Spróbuj mniej "co", "o" itp., kochaj bezkrytycznie lub z humorem płeć przeciwną > > to może będzie lepiej. dziękuję Wujku Dobra Rada Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wino lub piwo 10.09.03, 11:08 panna_marianna napisał: > dziękuję Wujku Dobra Rada WDR zawsze do usług. O:)) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wino lub piwo 10.09.03, 14:00 tezgucio napisał: > . O:)) a czemu masz takiego ogromnego nochala? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wino lub piwo 10.09.03, 17:40 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > > . O:)) > a czemu masz takiego ogromnego nochala? Przycisnąłem go do monitora, a poza tym z urzędu nie mógł być tak zgrabny jak Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wino lub piwo 10.09.03, 17:58 tezgucio napisał: > Przycisnąłem go do monitora, a poza tym z urzędu nie mógł być tak zgrabny jak > Twój. nie przyciskaj go mocno, bo zostanie Ci tak na zawsze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wino lub piwo 10.09.03, 18:27 panna_marianna napisał: > nie przyciskaj go mocno, bo zostanie Ci tak na zawsze :o) Jak dotąd nie udało się przekroczyc granicy elastyczności, napawa mnie to optymizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wino lub piwo 10.09.03, 18:30 tezgucio napisał: > Jak dotąd nie udało się przekroczyc granicy elastyczności, napawa mnie to > optymizmem. zawsze jest ten PIERWSZY RAZ, kiedy udaje się przekroczyć granice elastyczności chrząstek (lub monitora) :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wino lub piwo 10.09.03, 19:13 panna_marianna napisał: > zawsze jest ten PIERWSZY RAZ, kiedy udaje się przekroczyć granice elastyczności > > chrząstek (lub monitora) :o)) POd tym względem jestem dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wino lub piwo 10.09.03, 16:14 markoniec napisał: > bo ja spełnieniu pomagam :-) prześlij mi na priva sposób na spełnienie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: wino lub piwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 17:18 markoniec napisał: > coś będę brał ! > wypada wino :-) biale czy czerwone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: wino lub piwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 17:24 markoniec napisał: > raczej białe dobry wybor :-) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wino lub piwo 09.09.03, 15:39 niby winobranie, ale jednak wierności dochowując - zdecydowanie piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: wino lub piwo 09.09.03, 21:53 Pijecie w środku tygodnia??? Można tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: wino lub piwo IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 23:04 Jak chodzilem do podstawowki(30 lat temu)to na mapie rolniczej Polski zaznaczone byly setki hektarow plantacji winorosli w zielonogorskim.Naprawde komunizm wszystko zniszczyl?Plantacje winorosli tam mialy 1000 letnia tradycje.I wystarczylo 40 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: wino lub piwo IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 23:11 Dużo dzisiaj wypiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: wino lub piwo IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 23:24 Nie wierzysz?Zapytaj miejscowych,to ci powiedza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: wino lub piwo IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 23:32 Gość portalu: Edek napisał(a): > Nie wierzysz?Zapytaj miejscowych,to ci powiedza.. Dodam jeszcze pare linkow.Za Niemca (od 700 lat) to byla najbardziej na polnoc wysunieta uprawa winorosli.Grünberg to po niemiecku Zielona Gora: www.google.com/search?q=Gr%C3%BCnberger+Weinbau&btnG=Google+Suche&hl=de&ie=UTF-8&oe=utf-8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: wino lub piwo IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 20:48 Pytam czy piłeś, bo chodziło mi o Twoje stwierdzenie „Naprawdę komunizm wszystko zniszczył” :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan a dlaczego "lub" ? sie zważy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.09.03, 19:36 Odpowiedz Link Zgłoś