Gość: Lonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 00:06 I jak oceniacie koncert "Ich troje"? Czy też czujecie niesmak, niezadowolenie i zażenowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciekawy Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 01:35 A z jakiego powodu? Nie bylem na kocnercie ale wiekszosc moich znajomych wypowiada sie pozytywnie. Powiedz dlaczego bo jestem ciekaw ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lonka Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 22:04 Dla mnie nie jest pozytywne wspominanie w jednej chwili tragicznej smierci lotników, potem wstawka "Rita jakaśtam była dziwką", następnie odwoływanie się do NMP a na koniec kpiny z kościelnego psalmu. To mi się nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 22:10 A kumam... no coz moze jestes przewrazliwiona. Ja natomiast slyszalem ze w trakcie pierwszego odspiewania requiem jacys lysi idioci darli ryja "Andrzej! Huszcza!" i "Falubaz"... to dla mnie jest hmmm objaw skrajnego prostactwa! Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.uz.zgora.pl 22.09.03, 14:43 Chyba nie jesteś w temacie! Jaka Rita??? :) To nie Rita tylko Erika S. Może nie powinien użyć takiego mocnego słowa, ale facet (Michał) dobrze myśli, jest inteligentny: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 15:29 Erike S. pseudonim "wypedzona"?? czy ja tez zle kumam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lonka Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 15:56 Rita - Erika wszystko jedno. dziwne jednak, ze nie razi tutaj nikogo odwoływanie sie do m.in. NMP zaraz po padnieciu niecenzuralnych słów. I gdzie tu inteligencja? Kpiny z Kościoła to inteligencja???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.uz.zgora.pl 22.09.03, 16:10 Niecencuralne słowa uzywa sie teraz wszędzie - nawet w kościele :( To jest przykre.Mylisz się mowiąc, ze nikogo to nie razi - np. mnie Napisalam przecie, ze nie powinien uzyć tak 'mocnego' słowa wśrod ponad 40 tys. ludzi.Jednak z tym, co miał na myśli wypowiadając to slowo - zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 17:38 Jejku... Ty to chyba jestes kolejna dewotka... zastanow sie nad soba. Wisnia jest kontrowersyjny, nie lubie go... ale inteligencji juz mu nei wymawiaj. Popatrz lepiej co robia twoi ksieza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lonka Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 20:25 Moi ksieza? Twoi tez. Tylko zauwaz, ze taki ksiadz nigdy nie jest autorytetem dla innych, nie jest przykladem - wzorem ktory ktos mialby nasladowac. a "Wisnia" - niestety staje sie dla wielu bozyszczem. Ps. I masz racje - nie ma sensu wymawiac komus inteligencji skoro jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 20:54 Gość portalu: Lonka napisał(a): > Moi ksieza? Twoi tez. Nie... nie moi. Jestem ateista. >Tylko zauwaz, ze taki ksiadz nigdy nie jest autorytetem Oj i tu sie mylisz... vide o. Rydzyk i jemu podobni > a "Wisnia" - niestety staje sie dla wielu bozyszczem. tak samo jak swego czasu Wojewodzki - ten to jest totalne dno. Zero. Wisniewski jaki jest taki jest... wiedzialas o tym przed koncertem. Nie musialas isc na ten koncert. Ja nie bylem bo mi jego muzyka nie pasuje, szanuje go za to, co zrobil. Za to ze stac go bylo na taki gest... > Ps. I masz racje - nie ma sensu wymawiac komus inteligencji skoro jej nie ma A ty kim jestes zeby go oceniac? Do czego takiego doszlas? Pochwal sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lonka Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 21:11 Skoro jestes ateista to czesc Twojej wypowiedzi calkiem pomijam. Na koncercie zas bylam po to, by sprawdzic czy podczas TAKIEGO koncertu "Wiśnia" bedzie umial zachowac sie bardziej przyzwoicie. Nie umiał. Kim jestem by go oceniac? Jestem tak samo szara osoba jak Ty - tylko z ta roznica ze wierzaca. "Wiśnia" tez twierdzi, że jest wierzący - przeciez niejednokrotnie dawal temu przyklad na owym koncercie - ale ... jednoczesnie temu zaprzeczal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thrawn Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 17:38 a mi sie podobalo, przynajmniej chca cos na scenie robic i nie trzymaja sie sztywno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.uz.zgora.pl 22.09.03, 15:34 Dokładnie - chodzi o "wypędzoną" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zit Re: Ich dwóch i ona jedna IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 10:57 było superowo Odpowiedz Link Zgłoś