Dodaj do ulubionych

NOWY RZECZNIK UM

IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.03, 19:21
Od poniedziałku obowiązki rzecznika prasowego w zielonogórskim magistracie
pełnić będzie Alicja SIŁKA - niespełniony talent telewizyjny, gwiazda TV-51,
najsłabsze ogniwo ówczesnej redakcji. Zwiazana za to zawsze była z
odpowiedznim ruchem w odpowiedniej parafii. Po Judzińskim z cmentarza kolejna
apolityczna zmiana pani Prezydentowj. Gratulacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ????? Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.03, 19:27
      A ile ma IQ ?
    • Gość: coolka Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.03, 20:21
      to jakiś żart????????Bo już sama nie wiem co się w tym mieście dzieje- a coz
      poprzednia Panią?
      I skad takie nagłe decyzje.....????????
      • Gość: Zastalowiec Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.03, 08:44
        Ja głosując na P. Ronowicz byłam pełna optymizmu,że wreście kobieta będzie nas
        reprezentować.Niestety zawiodłam się a miało być tak pięknie.Pani Ronowicz to
        kolejna pomyłka w moim życiu.Boże broń nas od tego zakłamania,perfidności
        ludzkiej i ciągłego hamstwa.
    • Gość: Ta Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 09:42
      Gość portalu: cenzor napisał(a):

> Od poniedziałku obowiązki rzecznika prasowego w zielonogórskim magistracie
      > pełnić będzie Alicja SIŁKA - niespełniony talent telewizyjny, gwiazda TV-51,
      > najsłabsze ogniwo ówczesnej redakcji. Zwiazana za to zawsze była z
      > odpowiedznim ruchem w odpowiedniej parafii. Po Judzińskim z cmentarza
      kolejna
      > apolityczna zmiana pani Prezydentowj. Gratulacje.
      Najpierw dowiedz się dlaczego ta zmiana,a póżniej gadaj.Sawicka idzie do
      szpitala.
      • Gość: EZOZ Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 11:33
        No właśnie.chyba ma jakieś problemy ze zdrowiem bo ostatnimi czasy
        w hustce na głowie ją widywałam.
        Nawet nie chcę myśleć co za choroba ją dopadła...bo jaka by nhie była -to
        młoda dziewczyna!!
        zdrowia zyczę!!
        • Gość: dorado Siłka Ronowiczowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 15:56
          O co ten hałas ? Siłkowa w roli rzeczniczki to kłopot Ronowiczowej.

Jedna głupsza od drugiej.Maniery zresztą tez podobne na pewno wkrótce sie pożrą.
          Siłka jako domorosła "specjalistka od wizerunku polityków" musiała nieźle
          nabajerować o swych kwalifikacjach (że też taka gwiazda była bez roboty tyle
          czasu ?).
      • Gość: Mirka Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.03, 08:34
        Przyjmując do pracy Panią Martę nasza P. Ronowicz powinna dać jej skierowanie
        na badania okresowe.Ciekawa jestem czy ta dziennikareczka naprawdę jest
        odpowiednią osobą do tej niby tak odpowiedzialnej pracy. Ja mam wrażenie,że
        jeszcze nie poznali nowo przyjętej dobrze a już efekty jej pracy są bardzo
        dobre co bardzo mnie dziwi.Ja jestem na bezrobotnym i nie mogę znależć
        pracy.Jak one to robią,że zaraz znajdują pracę????????????????????????????????
        Może by Panie dały kilka wskazówek jak zdobyć pracę w ich
        Instytucjach??????????
    • markoniec Re: NOWY RZECZNIK UM 22.09.03, 18:20
      pani Marto szybkiego powrotu do zdrowia życzę
      • Gość: marek Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.03, 20:30
        markoniec napisał:

> pani Marto szybkiego powrotu do zdrowia życzę
        Przyłączam się do życzeń.
        • Gość: Kazik Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.03, 21:20
          Ja nie.
          • Gość: Pion Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.03, 23:24
            Życzę zdrowia (jeżeli chora) Pani Marcie, a także wszystkim autorom tego wątku.
            Z tym, że zdaje się to beznadziejne, bo z tego plugastwa co je macie w głowach
            nie da się leczyć. Czy Wy czasem czytacie to co sami piszecie ??
            Mnie Wasza nienawiść do wszystich przeraża. A poziom wiedzy w sprawach o
            których się wypowiadacie zdumiewa, bo nie pojmuję jak przy tym poziomie
            intelektualnym umiecie obsługiwać komputer. Może na dodatek jesteście
            kierowcami (horror), albo ojcami lub matkam i Wasza nienawiścią do ludzi
            deprawujecie swoje dzieci.
            A jest taki toast. Pijmy na zdrowie, bo na rozum za późno??
          • Gość: Ta Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 07:56
            Gość portalu: Kazik napisał(a):

> Ja nie.
            Poczekam aż Ciebie dosięgnie.Nie pozdrawiam.
            • Gość: ubu Re: NOWY RZECZNIK UM IP: scutum:* / 10.3.0.* 23.09.03, 14:00
              Dlaczego od razu byc na "nie"? Kto powiedzial, ze na jednym stanowisku trzeba
              byc od urodzenia do smierci? Czas na zmiany itakowe nadchodza. Czas najwyzszy.
            • Gość: Gocha Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 11:20
              Gość portalu: Ta napisał(a):

> Gość portalu: Kazik napisał(a):
              >
              > > Ja nie.
              > Poczekam aż Ciebie dosięgnie.Nie pozdrawiam.
              masz rację w 100% Kaziku.Są ludzie i są bestie-ale nie będę im życzyć
              wszystkiego najgorszego bo odpowiednią dla nich karą jest potworny balast jadu
              i głupoty,którymi są porażeni.
          • tezgucio Re: NOWY RZECZNIK UM 23.09.03, 23:16
            Gość portalu: Kazik napisał(a):
            > Ja nie.

Dupek.
            • Gość: Kacha Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 13:00
              tezgucio napisał:

> Gość portalu: Kazik napisał(a):
              > > Ja nie.
              >
              > Dupek.

Mylisz się on jest po prostu szczery w przeciwieństwie do wielu innych.
              • Gość: gostek Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 15:34
                jest szczerym dupkiem, to jeszcze gorsze, bo ma co nieco pod sufitem - szczerość
                • Gość: gostek Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 15:37
                  gdy pies Cię ugryzie, to też to zrobi szczerze, tyle, że nie rozumie iż czyni
                  źle, może dlatego szczerzy zęby ?
    • Gość: Ania Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 15:36
      zdrówka życzę
    • Gość: zet Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 10:10
      tak już jest
    • Gość: ;-)) Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 11:13
      sitwa
      • Gość: Gocha Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 11:22
        DEBIL!!!
    • Gość: zg Re: NOWY RZECZNIK UM IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 18:08
      Ciekawe jak długo wytrzyma? tam trzeba się nieźle gimnastykować nad
      kształtowaniem rzeczywistości!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka