Dodaj do ulubionych

Kablowka - dno

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 17:44
Po raz kolejny nasza denna Kotallowka pokazala swoja pelna ignorancje. W
sobote odbywala sie chyba najwieksza "impreza" w ostatnich miesiacach a
kablowka nawet o tym nie wspomniala. 40tysiecy ludzi... koncert ku czci
dwoch wspanialych ludzich... czerwona kartka dla dennego kanalu. Zolta
kartke "redakcja" zaliczyla nie pokazujac relacji z pogrzebu chlopakow... no
coz wazniejszy byl slub goryla Ł.K. - najwiekszego snoba jakiego mialem
okazje poznac. Wstyd... poprostu wstyd. Jestescie denni...
Obserwuj wątek
    • Gość: cenzor Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.03, 07:09
      Proszę nie obrażać goryli. W przeciwieństwie do Ł.K. to sympatyczne, mądre i
      piękne ssaki
      • Gość: Niechu Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.03, 17:02
        Słabiutko w tej tv jest! Wczoraj jakieś opóźnienie z 10 minut ze startem
        programu, ale kablówie brakuje jednego czyli dobrych dziennikarzy. Lubuska,
        Wyborcza, Radio ZG (bo tego słucham) co kilka dni tropi jakieś afery, przewały,
        anomalie tego miasta a jak oglądam Kabel to jakby inny świat, jakieś
        przedszkolaki podskakują, jakiś pan nawija przed kamerą minutę, jakieś kolejne
        przecięcie wstęgi, jakiś sportowiec, fajnie to też potrzebne, ale na Boga jak
        nie zerżniecie informacji z gazet to sami nic nie wytropicie a szkoda bo mogła
        to by być telewizja z pazurem a jak narazie to sobie powiewacie jak marniutka
        chorągiewka..
        Odwagi i Profesjonalizmu wam życzę!

PS. O zabranych kanałach nie będę się wypowiadał bo szkoda zdrowia...
    • Gość: AMG Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.03, 14:00
      Moze to nie zwiazane z tematem ale poraz kolejny sie pytam tego zakichanego
      monopolisty ZTP KIEDY WRÓCĄ KANAŁY NIEMIECKOJĘZYCZNE,za co ja płace 40 dychy
      miesiecznie!!??
      • Gość: naskret Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 22:53
        podobno placisz do wspolnej kasy na logopede
      • Gość: czarek Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.09.03, 00:37
        Gość portalu: AMG napisał(a):

> Moze to nie zwiazane z tematem ale poraz kolejny sie pytam tego zakichanego
        > monopolisty ZTP KIEDY WRÓCĄ KANAŁY NIEMIECKOJĘZYCZNE,za co ja płace 40 dychy
        > miesiecznie!!??

no wlasnie wlasnie. Niech p.Prezes poda juz konkretna date!
      • Gość: Upih Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 08:04
        Gość portalu: AMG napisał(a):

> Moze to nie zwiazane z tematem ale poraz kolejny sie pytam tego zakichanego
        > monopolisty ZTP KIEDY WRÓCĄ KANAŁY NIEMIECKOJĘZYCZNE,za co ja płace 40 dychy
        > miesiecznie!!??
        NO WŁAŚNIE-GDZIE JEST OBIECANY KANAŁ TVN24??????????????????????????????????!
    • Gość: Marcin Dubicki Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.03, 20:09
      To rzeczywiście jakieś dno! Włączyłem na Kiblówkę i przez bite 10 minut mam
      obraz z karuzeli z wesołego miasteczka z beznadziejnym komentarzem jakiegoś
      przydupasa! Co to jest kurwa jest? (jak rymuje raper z Kielc) Jest to tak
      wogóle... winobranie... w prawie 3 tyg. po winobraniu, boże Kiblówko przestań
      juz! i dziennikarz gada, "może nasza kamera nie wypadnie z rąk operatora, ale
      może i wypadnie" - NIE NIE NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
      • markoniec Re: Kablowka - dno 26.09.03, 08:00
        wczoraj jakiś naukowiec molestował nas intelektualnie wywodem konferencyjnym,
        ale dłużej niż 5 minut nie zdierżyłem pustosłowia, choć byłem ciekaw jednego -
        kto zacz.
        Kablówka nie ma niestety zwyczaju umieszczania napisów na dole, bo to wymaga
        trochę pracy.
      • Gość: Maniek Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.03, 20:10
        Drogi Marcinie Dupicki, chyba troche nie wyraznie sledzisz to o czym piszesz.
        Ja tez widzialem relacje z karuzeli i wydaje mi sie, ze byl to bardzo fajny
        pomysl a komentarza takiego jak opisujesz nie slyszalem. A tak apropos to jak
        mi sie cos nie podoba to zazwyczaj tego nie ogladam tobie proponuje to samo.
        Pozdrawiam Cie serdecznie.
        • Gość: mANIEK Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.03, 20:22
          Aha, prosze nie myslec, ze sympatyzuje z Kablowka, moim zdaniem to co robia,
          najbardziej w tematach dnia i bezsensownych konferencjach, ktore maja
          rozjasniac pewne kwestie a kablowka jeszcze bnardziej je komplikuje nie jest
          na wysokim poziomie. Widac jednak, ze wolnym krokiem wszystko zaczyna sie
          poprawiac. Po prostu obserwujac od kilku miesiecy komentarze na temat KABLA
          zaczyna mnie to nudzic a tacy ludzie jak Marcin D... siedza chyab caly
          wieczorek przed TV i wypisuja sobie wszystkie niedociagniecia aby potem miec
          sie za wielkich komentatorow. Wszytskie te opinie sa niestety sztampowe i
          mniej wiecej co miesiac pojawiaja sie przy okazji roznych watkow.
        • Gość: Marcin D. Re: Kablowka - dno IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.03, 09:55
          Gość portalu: Maniek napisał(a):

> Drogi Marcinie Dupicki, chyba troche nie wyraznie sledzisz to o czym piszesz.
          > Ja tez widzialem relacje z karuzeli i wydaje mi sie, ze byl to bardzo fajny
          > pomysl a komentarza takiego jak opisujesz nie slyszalem. A tak apropos to jak
          > mi sie cos nie podoba to zazwyczaj tego nie ogladam tobie proponuje to samo.
          > Pozdrawiam Cie serdecznie.

jeżeli dla Ciebie wirujące niebo, z rozmazanym wirującym kawałkiem krzesełka od
          karuzeli jest takie "bardzo fajne" to gratuluje... gustu...
          jak dla mnie to marnotrastwo taśmy i pasma antenowego, ale to moje zdanie.
          nie przełączyłem bo chciałem posłuchać co jeszcze wymyśli komentator bo to było
          bardzo ciekawe, ale rozumiem, jak sie kręci wkółko przez 10min. i potem puszcza
          się to w kablu to pewnie skutek uboczny korzystania z diabelskiego młyna:)
          a co do samego komentarza to uszy się myje a nie wietrzy, pewnie Kiblówka
          jeszcze, ze sto razy powtórzy te karuzele wiec przysłuchaj się uważniej (obmyj
          małżowiny) do jakich wnisoków dochodzi komentator względem kamerzysty.
          aha, ja tam nie widze żadnej poprawy w od lat słabej kiblówce i sztampą jest
          ten cały program, pochwale jak coś naprawdę bedzie sie dziać bo jak narazie
          widzę powtórki co godzinę czterech programów (niekoniecznie aktualnych) więc
          jeśli wg. "wolnym krokiem zaczyna się to poprawiać" to jest to baaaardzoooo
          woooolnyyyyy krok i jak dla mnie do tyłu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka