Gość: jako11 IP: 217.8.186.* 01.10.03, 16:14 Wejdxcie na strone gorzowska na stronę Gorzowską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roman.g Re: nici z programu - Brukslea dała kopa IP: 217.8.186.* 01.10.03, 16:19 Gość portalu: jako11 napisał(a): > Wejdxcie na strone gorzowska na stronę Gorzowską. Byłem. Tytuł: Kompromitacja w Brukseli. Ciekawe czy gazety coś napiszą? Czy nasze orły już zataiły sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: nici z programu - Brukslea dała kopa IP: *.zachod.pl 02.10.03, 08:16 Gość portalu: roman.g napisał(a): > Gość portalu: jako11 napisał(a): > > > Wejdxcie na strone gorzowska na stronę Gorzowską. > > Byłem. Tytuł: Kompromitacja w Brukseli. Ciekawe czy gazety coś napiszą? Czy > nasze orły już zataiły sprawę? A możesz podać dokładny ades gdzie to znalałeś? Jakoś nie mogę trafić. Z góry dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: dalej cisza n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 15:45 Tak, dalej cisza ! Odpowiedz Link Zgłoś