Gość: Filo IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 12:16 No to teraz pora na towarzysza Batkowskiego! Mam nadzieję,że radni lewicy wkorzystają szansę daną im przez prawicę i nie zablokują odwołania betonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczor72 Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 16:18 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Bardzo Dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
jaryss Re: Listowski przegrał z Pierożkiem 06.10.03, 17:03 Ha, ha, ha, ha...!!! Trafiony = zatopiony!!! Brawo!!! Ktory czerwony palant nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 10:01 jaryss napisał: > Ha, ha, ha, ha...!!! > Trafiony = zatopiony!!! Brawo!!! > Ktory czerwony palant nastepny? Nie ciesz sie za bardzo. Na jego miejsce i tak wejdzie inny radny z SLD. Ha, ha, ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 18:54 Drogi Kolego Batkowski. jeżeli masz Pan honor to odejdź sam. Nie rób poruty całej SLD. Miał Pan zrobić to parę miesięcy wcześniej.Po powrocie z Torzymia. Niech cała Rada Radnych SLD spokojnie pracuje . Niech Pan będzie Radnym , bo chciał nim Pan być , ale przywódctwo należy oddać innym.Są wspaniałe Kobiety Radne jak Panek -Gara , Kukulska , nawet Błoch. Sadalska za słaba-rdna , a Zawadzka za świeża radna.Są też mężczyźni , tylko czy im honor pozwoli w miejsce Pana. Oby tak było. Może jeszcze przez 3 lata będzie jakaś dobra współpraca z Prawicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.nemo.pl / 172.16.1.* 06.10.03, 20:05 no nie chyba gościu ci się coś pomyliło Błoch lepsza od Batkowskiego ?????skąd piszesz chyba z bardzo daleka i nie znasz ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picollo Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 19:44 jestem pewny ,że Bat sam podda sie do dymisji , podejdzie z honorem . Co będzie jeśli jego koledzy odmówią posłuszeństwa i będą przeciw. Może SLD przegrać lub być remis. lepiej niech zachowa twarz i sam odejdzie.Niech do końca nie wierzy swoim kolesiom z klubu.ja bym im do końca nie wierzył. Tam są młodzi i zachłanni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 14:26 Gość portalu: picollo napisał(a): > jestem pewny ,że Bat sam podda sie do dymisji , podejdzie z > honorem . Co będzie jeśli jego koledzy odmówią posłuszeństwa > i będą przeciw. Może SLD przegrać lub być remis. lepiej niech > zachowa twarz i sam odejdzie.Niech do końca nie wierzy swoim > kolesiom z klubu.ja bym im do końca nie wierzył. Tam są młodzi > i zachłanni. Batkowski i honor??? To przeciwieństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Re: Cieszę się, że wyrok sądu był normalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 20:41 Cieszę się, że wyrok sądu jest normalny, tzn. taki jaki zapadł, że nie dał się omamić jakimś sztuczkom adwokackim. Malutki fragment normalności w czasach, gdzie panuje nieufność wszystkich do wszystkich. Powód i jego obrońca usiłowali posłużyć się cynicznie zagrać prawem i dostali po łapkach. Należało im się i tyle. Mam nadzieję, że to było ostatnie wystąpienie publiczne pana Listowskiego. Odszedł w niesławie i złej pamięci, dołączył do swych niesławnej pamięci poprzedników Doganowskiego i Masternaka, którzy również słabo zasłużyli się miastu. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Listowski przegrał z Pierożkiem 06.10.03, 21:27 no to zaczyna się zmiana pokoleniowa ! Ten tydzień wiele chyba zmian przyniesie ! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Listowski przegrał z Pierożkiem 06.10.03, 23:39 Z małego podmuchu powoli rodzi się huragan (albo trąba powietrzna). Zobaczymy kto i na ile mocno trzyma się stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 22:05 I bardzo dobrze!!!!! Dosyć juz tych Listowskich i Ronowiczów. Kiedy w końcu w Zielonej doczekamy się rzetelnej i mądrej władzy!!!!!!! Ps. Wszędzie tylko afery, układy i kolesiostwo....W jakim mieście my żyjemy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 22:09 Odwołać czrwony beton! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 23:06 kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tępy elektorat Re: Listowski podszlifuj prawo. IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.03, 08:31 I angielski. Zostaniesz wybrany na posła Eurolandu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.zabor.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 11:18 Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Mam nadzieję, że daleko od polityki i spraw miasta i mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re: Listowski przegrał z Pierożkiem IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.03, 18:26 Ale uuuuuulgaaaaaaaa!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor Re: Listowski na kierownika szaletu miejskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 01:34 Proponuję by miasto dożywotnio przynało stanowisko kierownika szaletu pod Topolami zasłużonemu b. prezydentowi majorowi magistrowi towarzyszowi Zygmuntowi Listowskiemu. I żeby dzwon Zygmunt ogłosił światu nominację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankiel Re: Listowski na kierownika szaletu miejskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 10:14 I bardzo dobrze!!!!! Dosyć juz tych Listowskich i Ronowiczów. Kiedy w końcu w Zielonej doczekamy się rzetelnej i mądrej władzy!!!!!!! Ps. Wszędzie tylko afery, układy i kolesiostwo....W jakim mieście my żyjemy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś