szmergiel_com 01.09.08, 20:58 Czy ktoś wie czy już otwarta jest obwodnica Nowej Soli? Od wielu tygodni pisali, że będzie od 1 września. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.ztpnet.pl 02.09.08, 13:16 10 września prawdopodobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.08, 13:38 Od wielu tygodni pisali o otwarciu w połowie września - gdzie Ty czytałeś o 1 września? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele !! Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.uz.zgora.pl 02.09.08, 14:01 to jest forum Zielonej Góry - czoskokjadzie! Chiny moja miłość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.ztpnet.pl 02.09.08, 14:09 Ele dalej nie lubisz czosnku,myślałam ,że się przekonałeś do jego właściwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele!! Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.uz.zgora.pl 02.09.08, 14:13 tutaj ele uniwersyteckie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.ztpnet.pl 02.09.08, 20:08 Pani Elu ! te dwa wpisy to prowokacje mośkowej prawicy ,nie zabierałem głosu ! na temat obwodnicy ! [ tez nie mam zwyczaju sam ze sobą rozmawiac ! a podpisac sie cudzym nickiem to nic trudnego ! ] pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: Obwodnica Nowej Soli 02.09.08, 22:00 Załóż sobie konto to nikt nie będzie się pod Ciebie podszywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.backiel.com.pl 02.09.08, 22:19 a najlepiej kilka kont, to bedziesz mógł ze sobą rozmawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.ztpnet.pl 03.09.08, 19:40 Właśnie czasami wydaje mnie się,że Ele ma schizofremie a tu okazuje się ,że jest 2 Ele.Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.ztpnet.pl 03.09.08, 21:46 dodam jeszcze , że sama sie już gubie ele czy to nie ele , a moze to ele a jak ich jest trzech to który jest prawdziwy ? Chyba najlepiej zrobie jak ten problem zostawie nickowi TK bo to obeznany w świecie czlowiek i on bedzie wiedzał który to jest ele a który fałszywy . Dobranoc . Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: Obwodnica Nowej Soli 03.09.08, 23:16 ele ! stawia spację przed wykrzyknikiem i zamiast normalnego nawiasu wstawia kwadratowe. Dużo jest w jego wypowiedziach patosu i nostalgi do słowiańszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: Obwodnica Nowej Soli 03.09.08, 23:19 Aha ! I broni groteskowego województwa lubuskiego jak niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.backiel.com.pl 04.09.08, 07:34 tak tak, to ja jestem "elem" frontkampferem Elą i ziutkiem.... - weźcie odwyk od tego forum :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
jpy1 Re: Obwodnica Nowej Soli 06.09.08, 20:31 Dokładnie. Co z tego że jest skoro była zablokowana. I znowu przejazd prze NS. Ale coś mi się wydaje że to nie pierwszy i ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 22:03 i jade sobie dzisiaj prze Nową Sól od strony Przyborowa i znaki wyprowadziły mnie na obwodnicę za Niedoradzem. Czy nie można wcześniej na nią wjechać obok Nowej Soli ?A jeśli tak to Panie Tyszkiewicz gratuluje oznakowania w mieście, nadal będziecie mieli tranzyt przez centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 23:06 Jakbyś głąbie był troszke inteligentniejszy to byś wiedział że oznakowanie dróg wojewódzkich i krajowych nie leży w gestii miasta i Tyszkiewiczowi nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 00:12 mądrala się znalazł ! to chyba prezydentowi powinno najbardziej zależeć na tym aby nasilenie ruchu zmalało !Sam znaków stawiać nie musi,ale ma odpowiednich ludzi do spraw różnych, niech czuwają i trochę zadziałają przewidująco ! No ale skoro najważniejsza jest polityka, to co tam jakaś obwodnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Obwodnica Nowej Soli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 17:47 wie ktoś jak jechać od strony Wolsztyna przez Nową Sól na tę obwodnicę ? Odpowiedz Link Zgłoś