carlam1 25.10.08, 08:52 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,5847502,Upil_sie__skatowal_psa_i_zywcem_go_zakopal.html Na szczescie piesek przezyl,ale nie uniknie operacji. Brak slow na takich oprawcow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sędzia Re: Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 10:37 Skoro ten skur.. się przyznał powinno się podać imię i nazwisko tej mendy, żeby go ludzie ze Skwierzyny palcami wytykali. Odpowiedz Link Zgłoś
palka0 Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał 25.10.08, 12:41 Takiemu facetowi powinno się zrobić dokładnie to samo, co on zrobił temu psu!!!!! I dwa lata więzienia, jesli w ogóle dostanie taką karę, to stanowczo za mało. I nigdy więcej zwierząt u niego w domu, nawet małego pajączka!!!!!! Że tacy ludzie jeszcze chodzą po świecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora trzeba obserwowac jaki bedzie wyrok !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 13:06 Nie można tej sprawy spuścic z oka! bo jeśli sędzia uniewinni kata albo da mu wyrok w zawiasach trzeba będzie zrobić aferę na całą Unię Europejską! Koniec ze śmiesznymi wyrokami dla katów zwierząt! Mam nadzieję że ten pies znajdzie nowy dobry dom za granicą a nie tu w kraju zboczeńców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: trzeba obserwowac jaki bedzie wyrok !! IP: *.ztpnet.pl 25.10.08, 19:16 > Mam nadzieję że ten pies znajdzie nowy dobry dom > za granicą a nie tu w kraju zboczeńców! Gdzie? Moze do fritzlow go wyslac zboczencu? Czy na polnoc zeby go zastrzelili w jakiejs szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 13:22 i teraz powinno sie temu facetowi.......powinni podac dane do publicznej wiadomosci! sledzic protes i posadzic wiesniaka do pierdla a tam sie nim zajma odpowiednio, a jak ma rodzine? no coz moga zawsze zebrac i zrec tyn ze scian..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia Re: Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 19:13 W wiezieniu taki będzie miał za dobrze. Powinien ponieść dotkliwą karę materialną, żeby skończył jak żul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.tpnet.pl 25.10.08, 17:38 Powiesiłbym sk..na za jaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.ztpnet.pl 25.10.08, 18:10 Chuj jebany,zabić go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 19:45 Powinien dostać najwyższą karę więzienia , kto nie kocha zwierząt nie kocha też ludzi, zaczął od biednego pieska, a kto będzie następny, takich jak on powinno się izolować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhbd Co mnie obchodzą psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 13:27 psy to nie ludzie psy je się w restauracja chłopi robią z nich smalec i co o co ten szum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadik Re: Co mnie obchodzą psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.08, 15:31 Jesteś tak samo głupi jak ten debil, co pobił psa. Proponuje solidnego barana w ścianę. Może cockowliek zrozumiesz idoto... To, że się je psy nie znaczy, że trzeba się nad nimi znęcać. Przeciez to zwierze czuje dokładnie tak samo jak człowiek. Zakop sie żywcem baranie, to zobaczysz jaka to przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co mnie obchodzą psy IP: *.lanet.net.pl 26.10.08, 21:28 zamilcz. jestesmy tylko jednym z gatunkow na tej planecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Co mnie obchodzą psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 21:59 Ty nie jesteś z gatunku myślących, tylko kretyn zachowuje się tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co mnie obchodzą psy IP: *.lanet.net.pl 26.10.08, 22:29 ta odpowiedz to chyba nie do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Co mnie obchodzą psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 20:04 do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co mnie obchodzą psy IP: *.lanet.net.pl 28.10.08, 16:33 no to masz problemy z mysleniem - powazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.lanet.net.pl 26.10.08, 21:21 jako wyrok sk..syn powinien zostac skatowany lopata i zakopany zywcem. zal psa. skad sie biora tacy ludzie. nie miesci mi sie to w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duży Re: Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 02:37 sędzia to da gnojowi w zawiasach. w Polsce to norma za coś takiego. trzeba tam jechać i skuć mu ryj osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.ztpnet.pl 28.10.08, 20:31 !!! Ręce takiemu s******** uciąć to za mało!!! Biedny piesek ;( Mam nadzieję, że gnojowi ktoś zrobi coś podobnego :( Że takie szuje muszą chodzic po ziemi! Co mu ten piesek zawinił? Ruszyłby równego sobie popapraniec :( !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosikzgora Upił się, skatował psa i żywcem go zakopał IP: *.tpn.ceron.pl 29.10.08, 16:43 takiemu przepraszam za słowo, ale inaczej nie da się określić tego bydlaka sku....synowi to tylko ręce upierdo.lic i zajeba.ać łopatą w łeb, żeby więcej nie wstał...!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś