Dodaj do ulubionych

Posła Jerzego Materny święta na kredycie

24.12.08, 08:50
Panie Materna .. mimo że mam diametralnie inne poglądy polityczne i czytając
prasę i Pańskie wypowiedzi zdarza się że mam inne zdanie i inny sposób
postrzegania wielu spraw, zdejmuję czapkę z głowy przed Panem .. WIELKI
szacunek dla Pana
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 09:03
      Szacunek to malo powiedziane. BRAWO WIELKIE BRAWO !!! mam nadzieje ze kiedys te
      pieniadze zostana Panu zwrocone. Posel Materna to przyklad heroicznego polityka.
      Czy na Jego miejscu ktos inny bylby w stanie wykonac taki gest jaki On wykonal?
      Duzo zdrowia Panu zycze !
      • Gość: ziutek Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.ztpnet.pl 26.12.08, 12:43
        Czym sie podniecacie? Oddanie dlugu bylo jego obowiazkiem, a nie zadnym gestem.
        Pietno nalezy sie drugiemu poslowi.
    • Gość: ele ! do posła Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.aster.pl 24.12.08, 09:15
      Panie Materna ! JEST PAN CZŁOWIEKIEM HONORU !!! co w dzisiejszych
      czasach nie czesto sie zdarza !!!
    • Gość: kawa Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 09:21
      Panie Pośle,

wyrazy szacunku i niskie ukłony. Wykazał się Pan klasą niezwykle
      dziś rzadką. A u polityków nie występującą. Optymistycznych,
      rodzinnych Świąt i wszystkiego dobrego.
      • Gość: ciekawski a posłów było dwóch IP: *.acn.waw.pl 24.12.08, 09:38
        gdzie ten drugi "honorowy dżentelmen" ?
    • Gość: jj Nie zrobcie z polityka meczennika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 09:52
      Po pierwsze - jest doroslym facetem i wiedzial co podpisuje. Jak
      sie komus zyruje pozyczke i ten ktos nawali, to sie placze i placi.
      I koniec. I nikt nie powie: jaki od odpowiedzialny, ale raczej: byl
      naiwny, to teraz zaplaci.
      Ja bym zaplacil, Pan Ele by zaplacil i Pan Tmp3 by zaplacil - i
      byloby to wkurzajce, ale oczywiste. I nikt z nas by nie poszedl
      plakac do gazety, tylko by zacisnal zeby.
      Po drugie - na biednego nie trafilo: posel dostaje sporo wiecej
      rocznie niz te 100 tys. (patrz oswiadczenia majatkowe). Czy Wy,
      szanowni forumowicze macie podobne dochody ? Nie bedzie to dla posla
      tak dotkliwe jak dla Was. Polityk ma tez wieksze od Was szanse, ze
      te pieniadze do niego wroca...
      -----------
      Ogolnie mam wrazenie, ze ktos tu chcial odgrywac role lokalnego VIP-
      a, ktory pomaga, wspiera, porecza, ale jakos nie chcial pamietac, ze
      to tez moze sie wiazac z osobista odpowiedzialnoscia. W ogole
      politycy (ze wszystkich opcji) nie sa w sprawach odpowiedzialnosci
      zbyt mocni. Tymczasem "nieznajomosc prawa szkodzi".
      Kiedys bylo takie powiedzenie: Jak nie potrafisz, nie pchaj sie na
      afisz.
      • Gość: t. Re: Nie zrobcie z polityka meczennika IP: 92.244.57.* 24.12.08, 10:00
        I jak mu ktorys bank dal tyle kredytu, to znaczy, ze go stac...ostatnio przeciez
        kryteria sa mocno zaostrzone.
        • ryanzg Re: Nie zrobcie z polityka meczennika 24.12.08, 10:16
          Obaj pożyczali ? Jeden płaci...
    • cees57 Posła Jerzego Materny święta na kredycie 24.12.08, 10:22
      Czlowiek honoru - a takim okazał się pan Materna - płaci sam za swoje
      (?) długi, natomiast drugi z tandemu - czerwonousty Wontor - robi
      sobie w gazetach kampanię przed następnymi wyborami. Myślę, że
      wyborcy nie dadzą się kolejny raz nabrać na obiecanki cacanki tego
      Pana, który gdzie się nie pojawi - zostawia same długi.
      Mimo wszystko życzę Panu Maternie pogodnych Świąt.

• Gość: gość 22 Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 10:22
      Ludzie opamiętajcie się!!! w tej sytuacji słowa krytyki są nie na
      miejscu. Facet mógłby przynajmniej zwlekać lub lawirować ale oddał
      tak jak mówił-najszybciej jak można. Swoją drogą czy to nie dziwne,
      że ktoś nie poczeka 30 min. żeby odzyskać 100 tys. Jakaś dziwna to
      sprawa i chyba wcale nie chodziło tak bardzo o pieniądze jak o szum.
      Dużo szuuuuumu. Dużo radości wszystkim z okazji świąt.
    • koczot Posła Jerzego Materny święta na kredycie 24.12.08, 11:22
      Super podejscie. Poreczam pozyczke a potem jak mnie wyroluja zakladam petle. Dobry partner do interesow:))
      Jak ja komus pozyczam pieniadze to sie zabezpieczam zeby mnie w konia nie zrobil. Jak za kogos musze reczyc w pozyczce to wiem ze jest roznie i pozyczkobiorca moze sie podwinac a ja musze splacic jego dlug.
      Tak jest i tutaj. W konia posla osla zrobili i kaske teraz placi.
      Dlug pan splaca z kredytu a pozyczke jak pan dostal? Jacys zyranci moze sa? jesli sie panu noga powinie to oni beda splacac czy sobie sznurek niech juz szykuja bo splacac musza kredyt zyrowany?
      Meczennikiem pan chce widze zostac:))
      ze w konia zrobili ze beeee sa wszyscy.
      Najpierw myslec pozniej dzialac.
      A po takim placzu dobrys pan partner do interesow<rotfl>
      • konsultant16 Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie 24.12.08, 11:58
        Biedactwo!

Nieustannie szarpane nerwy z pewnością doprowadzą
        tego "szlachetnego" polityka do tego że da sobie spokój z polityką:)

• Gość: gryg Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.ztpnet.pl 24.12.08, 13:17
          Naiwniacy o czym wy piszecie. Jesteście pełni podziwu, że facet oddaje to co
          pożyczył ? Najpierw sie nagimnastykowali, że niby nie trzeba oddawać bo to i tamto.
          Po co tak zagrywali z Imańskim ? Widocznie adwokat doradził, że sprawa jest
          przegrana a szum po kolejnej rozprawie zapewne by był. Lepiej aby szumiało o
          męczenniku niz...

Tak czy inaczej jak wypada przy nim Wontor każdy widzi.
          • Gość: Siuks Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.gprs.plus.pl 24.12.08, 13:49
            Panie Jurku, Wesołych Świąt. Forumowicze, Wesołych Świąt.
    • Gość: Tomason Panie jurku, wielki szacunek! IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.12.08, 13:44
      Dziękuję za to co Pan właśnie zrobił dla Lechii. Za to, że w
      nieprawdopodobny wręcz sposób przywraca Pan kibicom wiarę w ten
      klub. Życzę, aby udało się Panu znaleźć odpowiednie osoby do
      kierowania klubem. Osoby, które tak ja Pan, mają serce do piłki.
      Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia, proszę się
      nimi cieszyć wraz z rodziną i nie tracić nadziei. Mam dziwne
      przeczucie graniczące z pewnością, że Panu się po prostu uda.
      • Gość: Lechia ZG Re: Panie jurku, wielki szacunek! IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.12.08, 14:53
        Jakby miasto dało kasę to by Lechia oddała pożyczkę, a może nawet
        nie musiała pożyczać...
    • Gość: weissu Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: 78.8.220.* 24.12.08, 15:25
      Szacunek przez duże S.
    • Gość: dziad Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 16:06
      >>>... Dziś jesteś, jutro cię nie ma, zwłaszcza przy takim stresie.
      A stres mam ogromny, nie jestem majętnym człowiekiem. Muszę to
      wytrzymać, nie mogę zostawić żony z kredytem, który zaciągam, żeby
      ratować Lechię. Nie potrafię teraz cieszyć się świętami. To wszystko
      miało być inaczej! ... <<<

A jak miało być ????!!! Proszę powiedzieć.

Lekką ręką bez opamiętania się brało to teraz trzeba ponosić
      odpowiedzialność za swoją głupotę i spłacać.
      Zastanawiające jest jednak to, że człowiek niemajętny,
      prawdobodobnie bez zdolności kredytowej, pożycza z banku taką
      forsę ? Co zo za bank? Prowident ? lAST MINUTE - 5 minut? A na
      sznurek też dali?

STRESSSS to przeżywają zwykli obywatele tego kraju na widok
      taaaakich polityków oraz fachowców od wszystkiego i niczego.
      Bujanie, bujanie...
      Wszystkiego najlepszego.
      • Gość: kibic Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.ztpnet.pl 24.12.08, 16:27
        Chyba jednak nie miał wyboru.
        • Gość: dziad Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 20:23
          Na to wygląda. Miłść do Lechii może wsadzić międzybajki...
      • Gość: Tomason Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.md4.ceron.pl 24.12.08, 23:59
        Nie zapominajcie, że p.Materna nie był jedynym decydentem w sprawie
        pożyczki. Ba, jako członek zarządu Lechii nie był nawet
        głównym "rozgrywającym". Prawdę mówiąc nie znam szczegółów i kulis
        feralnej pożyczki, może ktoś z Was zna? Nie wiem też, jakie miał
        naprawdę zdanie w tej sprawie i co go przekonało do pożyczki od
        Imańskiego. Wiem natomiast ile zaryzykował i jak się zachował -
        PRZEDE WSZYSTKIM W STOSUNKU OD KLUBU - gdy skończyły się sentymenty
        w biznesie. Mało kto zmierzyłby się problemem w ten sposób. W
        pojedynkę. Za to go podziwiam, bez dwóch zdań. Jeszcze raz wielkie
        brawa i podziękowania ode mnie.
    • radep o jakiej dżentelmenskiej umowie pisze pan redaktor 25.12.08, 01:08
      Dwa artykuły w GW- dwie odmienne opinie. Red. Tomasik pisze w swym tekście o
      "dżentelmeńskiej umowie" posła Wontora z przedsiębiorcą.Tymczasem wcześniej GW
      donosiła,że:

"Kazimierz Pańtak, reprezentujący pozwanych, podważył ważność umowy. Napisał:
      Z uwagi na nieistnienie umowy pożyczki oraz umowy poręczenia roszczenie powoda
      jest bezzasadne i winno być oddalone w całości. Wontor i Materna zarzekali się
      przy tym, że był to jedynie wybieg formalny, który miał ratować ich i klub"

Ta historia zakrawa na próbę wyłudzenia środków(takie zawiadomienie podobno
      zostało zgłoszone). Materna spłatą ratuje własną skórę.
      • Gość: jbl Re: o jakiej dżentelmenskiej umowie pisze pan red IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.12.08, 01:47
        Zadne wyludzenie, po prostu fortel na odwleczenie splaty. Obaj
        poslowie wiedzieli ze w tej chwili nie ma w Lechii kasy na splate to
        probowali ta splate odroczyc na wszelkie mozliwe sposoby. Gdyby
        prezydent Kubicki dotrzymywal danych obietnic i nie kopal tej Lechii
        kiedy tylko moze to byc moze tej pozyczki i calej afery wogole by nie
        bylo.
    • Gość: SMUTNY Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 08:50
      Jako lewicowiec składam gratulacje.
      Tym bardziej z większym szacunkiem będe podchodził do Pana
      osoby jako Parlamentarzysty.
      A te /DUBKI/ wontory i kubickie/samochwała/-NA SZCZAW.
      Będe dalej za lewicą i głosował na NIĄ-ale na TYCH /DUBKÓW/
      nigdy,nigdy,nigdy,...................dy.
      SMUTNY
      • Gość: kibol Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.ztpnet.pl 25.12.08, 09:48
        serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,5968630.html
        Już nikt nie pamięta co próbowali robić aby nie spłacić swojego długu ?
        "Pańtak odpisuje: Umowa nie istnieje!

18 września w formie sprzeciwu od nakazu nadeszła odpowiedź z kancelarii radcy
        Kazimierza Pańtaka, która występuje w imieniu Lechii, Wontora i Materny.
        Imańskiemu treść mogła wydać się szokująca. Bo Pańtak napisał: Zarzucam
        niezasadne zasądzenie kwoty z uwagi na nieistnienie umowy pożyczki (!) oraz
        umowy poręczenia. Uzasadniał to następująco: Powództwo jest bezzasadne, bo na
        umowie jest tylko pieczątka klubu, a brakuje podpisu przedstawiciela. W związku
        z tym nie można uznać, że umowa została zawarta. Są jedynie podpisy poręczycieli
        Bogusława Wontora i Jerzego Materny. W przypadku nieistnienia umowy pożyczki
        poręczenie również nie istnieje. A więc powód nie może żądać zapłaty od Wontora
        i Materny. Bo umowa poręczenia jest ściśle związana z umową pożyczki. Pozwani w
        niniejszej umowie nie byli reprezentantami klubu Lechia, a jedynie
        poręczycielami. Nie mogliby występować w podwójnej roli, czyli przedstawicieli
        klubu oraz poręczycieli - argumentował Pańtak. Dodał też, że powód przedstawia
        tylko porozumienia wekslowe, nie ma zaś samych weksli. Wontor i Materna zeznali
        mu zaś, że weksli nie podpisywali, co znaczy, że one w ogóle nie istnieją.

Prawnik Lechii i jej prezesów spuentował sprzeciw następująco: - Z uwagi na
        nieistnienie umowy pożyczki oraz umowy poręczenia roszczenie powoda jest
        bezzasadne i winno być oddalone w całości.

Zawiadomienie do prokuratury"

Sąd zdecydował, że muszą oddać.
        • radep a moze o to chodzi ? 25.12.08, 11:17

"Na sprzeciw z kancelarii Pańtaka kancelaria Brzozowskiego odpowiedziała pod
          koniec października: W całości podtrzymuję żądanie pozwu. Twierdzenie, że umowa
          pożyczki nie została zawarta, jest sprzeczne z dokumentami. Dlatego zawiadamiamy
          prokuraturę rejonową o popełnieniu przestępstwa wyłudzenia kwoty 100 tys. zł
          przez pozwanych, którzy twierdzą, iż żadnej pożyczki nie zaciągali - napisał
          Piotr Brzozowski"

Dobry prawnik wiedział jak poradzić sobie z panami posłami.Przekombinowali !
          • Gość: as Re: a moze o to chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 12:03
            Dla Imańskiego 100 tys. to chyba nie majątek? Tak więc nieźle musieli
            narozrabiać, że tak się zawziął na tę spłatę???
            • Gość: autor Re: a moze o to chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 00:24
              Chyba nie znasz P.Imanskiego !Gość nie odpuści zlotówki.Z calym szacunkiem do w/w jego kasa jego warunki(choć bardzo jestem ciekawy panie Bernardzie czy usunęli panu latarnie z wjazdu do domu???).
    • Gość: Kazio Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 15:56
      Szacuneczek mimo tego, że jako poseł nie jest Pan moim idolem.
      • Gość: jaija Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.ztpnet.pl 25.12.08, 18:27
        Ma pan moj glos w wyborach
    • bubalucifer niczym jezus 25.12.08, 19:49
      Hahaha wielki pan, meczennik z pisu:) nikt na lehcji dobrze nie wychodzi
      hahaha pochowajcie tego sportowego trupa z sulechowskiej wreszcie....ahh
      zapomnialem , maja grac tam w nicj swoje chlopaki co lekko tylko imprezuja :)
      • Gość: totlo Re: niczym jezus IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.12.08, 20:16
        Czlowieku wez juz sie nie kompromituj wiecej i przestan pisac te
        brednie. Powies sobie zdjecie dowhana i zrob sobie dobrze.
        • Gość: ALINA Re: niczym jezus IP: *.xdsl.centertel.pl 26.12.08, 11:10
          nie dobrze mi jak czytam o tym maternie. Zarabia dwadzieścia kilka tysięcy na
          miesiąc jako poseł i śmie narzekać co to dla nie go 100 000 zł, na dodatek to
          jego dług!!!! Wstyd mi za takiego p...a.
          • Gość: fan zastalu Re: niczym jezus IP: *.ztpnet.pl 26.12.08, 11:35
            Poszaleliście ludzie. Facet najpierw robił co sie da aby nie oddać kasy
            pożyczkodawcy a teraz podziw, że wyrokiem sądu musi oddać. A co ma zrobić do
            więzienia pójść ? Prokuratura sie sprawą przecież zajęła a i pewnie koledzy z
            pis dali mu do wyboru "oddajesz albo wylatujesz"

Oprzytomnijcie !
            • Gość: Tomason A właśnie, że podziwiam! IP: *.md4.ceron.pl 26.12.08, 13:39
              Po pierwsze, to nie tylko dług posła Materny. Po drugie, Lechia mimo
              kłopotów jest więcej warta niż 117 tysięcy więc komornik miałby z
              czego ściągać i nikt do więzienia by nie poszedł. Jerzy Materna
              ratuje klub przed kolejnymi kłopotami, wyprzedażą zawodników itp.
              Robi to SAM, choć sam tych pieniędzy nie pożyczał. Większoiść na
              jego miejscu wymusiłaby ekstra pieniądze z miasta. Sądzę, że akurat
              w tym przypadku znalazłyby się w imię ratowania piłki nożnej.
              • Gość: gks Re: A właśnie, że podziwiam! IP: *.cust.tele2.pl 26.12.08, 18:00
                paru mądrali wypisuje na forum głupoty. Jest dokładnie tak jak napisał Tomason
                powyżej. Przecież pożyczki od Imańskiego, Materna czy Wontor nie wzięli pod
                budowę domu czy rozkręcenie jakiegoś interesu tylko po to by ratować Lechię
                przed upadkiem. Pieniądze powinien zwrócić klub Lechia a nie poseł Materna,
                przecież komornik nie przyszedł do mieszkania posła Materny czy Wontora tylko do
                klubu. Materna zaciągnął kredyt i to on spłacił pożyczkę a nie klub Lechia choć
                mam nadzieję, że kiedyś te pieniądze zostaną Mu zwrócone. Sąd nakazał zwrot
                pieniędzy ale chyba nie przez Posła tylko przez klub ! Po co dorabiać na forum
                chorą ideologię. Facet może zarabiać i 20 tyś miesięcznie ale nie musi oznaczać,
                że jest bogaczem (w życiu różnie się ludziom układa niestety...). Zresztą gdyby
                miał kasę to pewnie nie zaciągałby kredytu (no chyba, że jest to chwyt pod
                publiczkę) Wykonał gest na który nie byłoby stać (nie chodzi tu o kontekst
                majątkowy) pewnikiem 99% naszych radnych czy parlamentarzystów. Za to należą się
                wielkie brawa. Jest demokracja i każdy może sobie pisać co tylko chce i o to nie
                mam pretensji. Jednak jak jeden z forumowiczów słusznie zauważył gdy takie puste
                dzwony jak ten który pewnie na ścianie ma plakat prezesa Dowhana przyczepiony...
                nie wnoszą nic do dyskusji tylko dudnią starą zdartą płytą od lat tak samo to na
                miejscu moderatora tego forum usuwałbym takie wpisy. Wcześniej myślałem, że
                dodają kolorytu temu forum. Dziś zmieniłem zdanie w ten świąteczny wieczór.
                Takie głosy "pachną" zepsutą rybą (raczej nie świąteczną) i wśród wielu czasami
                różnie skrajnych opinii zanieczyszczają to forum. Apel do speca od wszystkiego
                na lubuskim gazetowym forum. Weź Chłopie się zastanów najpierw a później dopiero
                Napisz i polecam na zimowe wieczory zimne okłady na czoło...
                • bubalucifer Re: A właśnie, że podziwiam! 27.12.08, 08:48
                  NOrmalnie zaRAZ sie rozplacze tatusku he he
    • Gość: pancogito Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 00:41
      Panie Materna!Tak postępuje czlowiek honoru.Dla wszystkich ludzi którzy twierdzą że musi oddać,przypominam że pan Wontor jakoś nie oddaje swojej części.Udowadnia pan w ten sposób że cynizm nie jest cnotą,ma pan mój mandat.
      • radep Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie 28.12.08, 03:28
        Wontor "nie oddaje" swojej części bo... Materna spłacił należne pieniądze - to
        chyba jasne ?
        Jeśli poseł Materna ma jakieś wątpliwości to niech bierze mec. Brzozowskiego
        (tego co tak skutecznie wyprocesował pieniądze)i do sądu.To dopiero byłaby jazda ;-)
    • Gość: Yogi A może radni się zrzucą! IP: *.aster.pl 28.12.08, 11:24
      Jeszcze nikt nie wpadł na pomysł , aby tę kwotę /100000zł./ uzbierać
      w następujący sposób : każdy radny naszego miasta / 25 osób/ plus
      wszyscy parlamentarzyści zrzucą się każdego miesiąca po 1000zł i po
      3-ch miesiącach nie ma śladu po długu.Przecież oni tak kochają klub
      Lechia , piłkę nożną , są jej wręcz pasjonatami,vide:
      Ronowicz ,Budziński , Markiewicz ,Zasada i inni.
      • Gość: gks Re: A może radni się zrzucą! IP: *.cust.tele2.pl 28.12.08, 12:10
        gdyby była to zrzuta na klub żużlowy paru chętnych by się znalazło, na piłkę nie
        ma szans w Żużlowej Górze.
        • Gość: fan zastalu Re: A może radni się zrzucą! IP: *.ztpnet.pl 28.12.08, 13:49
          Gdzie podziała się kasa, którą pożyczyli od Imańskiego ? Jedyne co wiemy to, że
          pożyczyli, próbowali udowadniać, że nie pożyczali a teraz sprawą zajmuję sie
          PROKURATOR !!!

Oddał bo musiał a Wontor sie śmieje :)
    • Gość: Nemo Re: Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: *.aster.pl 28.12.08, 14:55
      No cóż... Kubicki nie dał wystarczająco kasy na Lechie to Materna
      płaci.
    • Gość: W.P. Posła Jerzego Materny święta na kredycie IP: 212.109.135.* 30.12.08, 15:50
      Docenić trzeba Pana oddanie słusznej sprawie. Wiemy już, że honor
      nie jest dla Pana czczą gadaniną. Panie pośle Materna - proszę w
      przyszłości o większą dawkę ostrożności. Dzieł, tak szlachetnych na
      rzecz środowiska sportowego Zielonej Góry, nie można jednak
      podejmować z "czerwonymi pajakami" (Wontorami, Kubickimi),
      chodowanymi w środowisku SDUP-ów. Nie można ufać krętaczom i
      cwaniaczkom - TO BŁĄD. Ale Pana szlachetna postawa pozwala mi
      stwierdzić - GŁOSOWAŁEM ZA PANA WYBOREM NA POSŁA I BĘDĘ GŁOSOWAŁ W
      PRZYSZŁOŚCI. Proszę jednak pamiętać - SLDUP-y to zgraja "czerwonych
      pająków". OSTROŻNOŚĆ nigdy nie zawadzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się