bogna772 13.02.09, 13:02 Jak to jest, że niby jestem teraz na antenie a jednocześnie wpisuje ten tekst:) Jaja jak berety Myślcie nienawistni bezmózgowcy, myślcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: informatyk Re: ciekawostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 13:19 no ciekawostka... czy w ramach fantastycznych zmian organizacyjnych, programowych poszły również zmiany techniczne i teraz nie macie komputerów. poza wszystkim ciekawe jak napisałaś bogna ten tekst co go przecież nie mogłaś napisać bo jesteś na antenie... no chyba, że tam na samej górze, na samym czubku tej antenki. tylko której wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
rudabogna772 Re: ciekawostka 21.02.09, 18:35 Już pisałam, że nie mam komputera i nie jestem żadną odmianą bogny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=435&w=84085582 Może złamię obowiązującą tu konwencję i wpisując się na forum po raz pierwszy i ostatni podpiszę się imieniem i nazwiskiem. Z resztą nie mam innego wyjścia, w końcu robię to jawnie z radiowego komputera. Swojego nie posiadam. Można by powiedzieć, że tłumaczą się winni, ale właściwie nie widzę powodu by dłużej pozwalać niektórym "kolegom" z pracy na bezkarne wycieranie się moją osobą, bo i tak większość czytających z bliskiego otoczenia wie, że chodzi o mnie, a nie o inną Izę i niektórzy pewnie zastanawiają się czy "Bogna" to ja czy nie ja. Choć mam jednak nadzieję, że nie muszą się specjalnie nad tym zastanawiać. Oświadczam zatem wszystkim nieświadomym, że "Bogna", wszelkie jej odmiany stworzone czy dopiero rodzące się w głowach najbardziej aktywnych tu piszących to nie ja, a komuś kto się pode mnie podszywa i sam sobie nakręca ze mną rozmowy tylko wydaje się, że jest sprytny, przebiegły i osiągnie cel. Więc uwierzcie, że to nie byłam Ewą. rudabogna772 Odpowiedz Link Zgłoś
brat_rudej_bogny Re: ciekawostka 26.02.09, 11:55 To jest prawda. Ruda Bogna nie ma w domu komputera. Prawdą jest też to, że nie lubi się podcierać. Potwierdzam także fakt, że nie to nie ona była Ewą. Odpowiedz Link Zgłoś