Dodaj do ulubionych

Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika

13.03.09, 23:33
No i dobrze.
Nich się coś dzieje nad bajorkiem.
Niemcy potrafili to być może i okaże się,
że Polak potrafi 60 latpo wojnie coś
zrobić.
Jednak moje pytanie:po co to mini zoo?
Wyobrażam sobie ryk muzyki,tabun wrzeszczących dzieciaków
i zwierząta zamknięte w jakimś ogrodzeniu skazane na to wszytsko co podoba się
ludziom ale nie koniecznie zwierzętom.
ProponujĘ temu panu żeby darował sobie dręczenie zwierząt.
Już właściciele zajazdu pod Zieloną koło zjazdu na Radomię
przekonali się,że takie trzymanie zwierząt jako atrakcji to
zaden interes a tylko męka dla zwierząt.
ODRADZAM I APELUJĘ O ROZSĄDEK.
Grile,kiełbachy i disco polo TAK-
Żywe zwierzeta NIE !
nIE W TAKIM MIEJSCU.
Obserwuj wątek
    • janszulgo Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika 14.03.09, 05:09
      Najważniejsze, żeby się coś działo, co przyciągnie młodzież, która
      w Zielonej Górze ma skromne możliwości pożytecznie zagospodarować
      wolny czas. Jeżeli ośrodek ma pełnić ze wszech miar zalecaną rolę
      aktywnego wypoczynku, konieczne jest uruchomienie basenu i budowa
      mini boisk. Liczę, że nowy gospodarz weźmie to pod uwagę. Inicjatywę
      ze wszech miar popieram i serdecznie życzę powodzenia w szybkiej
      realizacji
      • Gość: hy hy hy Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: 78.8.222.* 14.03.09, 10:09
        Basen jest tuż obok, boiska też.
        • Gość: ziutek Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.aster.pl 14.03.09, 15:41
          Browar, grill i disco polo tez sa od kilku lat na dzikiej.
    • Gość: B Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: 212.109.132.* 14.03.09, 09:18
      A dlaczego zwierzeta nie? Moze te strusie beda na kotlety? Klient bedzie mógł
      wybrac sobie, którego chce zjesc? :) I ryby sa w tym bajorku. To uwazasz ze je
      tez trzeba wylapac, aby sie nie meczyly? :)
      • elza66 do B 14.03.09, 13:40
        No oczywiście taki głos był do przewidzenia:)
        B jak widać na wagary chodził z lekcji przyrody.
        Tak się składa,że ryba NIE SŁYSZY.
        A STRUŚ OWSZEM.
        I w mądrych książkach napisane jest,że dzikim zwierzątom
        nawet tym udomowionym na siłę przez człowieka przeszkadza hałas.
        Tak,że B już nie męcz....
        • Gość: hmmm Re: do B IP: 78.8.222.* 14.03.09, 14:56
          Skoro nie słyszy to dlaczego ucieka z miejsc w których jest hałas?
          Widziałaś kiedyś wędkarza łowiącego ryby na plaży?
        • dipolzg Re: do B 24.03.09, 07:47
          To chyba jednak Ty nie uważałaś na biologii :)

zwierzeta-wiadomosci.low.pl/ciekawostki/wiadomosci89.htm
    • Gość: magikjakzkoziejd W planach ma również zamontowanie kamer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 10:14
      W planach ma również zamontowanie kamer. Wydarzenia w ośrodku będzie
      można śledzić na żywo w komputerze w domu.

jak zobacze sąsiadke z obcym gachem na rybach bede miał ubaw, a
      szlag mnie trafi jak ktos mnie zobaczy z inna sasiadka i doniesie
      zonie....
      Magik jak z Coperfielda mleczarz

Zajmij sie tym człowieku na czym sie znasz i daj sobie spokoj

nie wyszlo na wyborach, interes kiepsko idzie?
      kim Ty to zrobisz?
      komu i ile zaplacisz zeby to zrobil za ciebie?
    • Gość: ed Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 11:10
      I bardzo dobrze ze tam się coś ruszy w sumie taka restauracja i
      tarasik nad wodą fajna sprawa.zabrac dziewczyne na romantyczna
      kolacje przy swiecach nad wodą.Mam nadzieje ze ten pan rozkreci to,a
      patrzac na to jak dał rade ze swoja firma trzymam mocno kciuki.mini
      zoo musi byc dla dzieci.popieram to.kucyk i koza sie nie mecza jak
      dzikie zwierzeta a wiec bedzie ok...
      • elza66 mini zooo-nie!!!!!!!! 14.03.09, 13:48
        Ludzie!:)
        koza i kucyk też kiedyś były dzikie zanim zostały udomowione!
        po cholerę znęcać się nad nimi ???
        Pojedzcie na wieś do prawdziwego dobrego gospodarza
        i jak wasze dzieci nie widziały zwierzęcia na żywo to niech sobie tam popatrzą.
        Nie ma miejsca dla żadnych zwierząt tam gdzie jest balanga!
        w Polsce nie brakuje miejsc rozrywki gdzie trzymane są zwierzęta jako atrakcja
        tkzw : mini zoo a obok co noc ryczy dyskoteka i banda pijaków.
        Większość tych miejsc ma sparwy w sądzie za znęcanie się nad zwierzętami.
        Mam nadzieję,że człowiek który chce tam inwestowac jednak zrozumie,
        że jeśli mini zoo to w dużej odległości od miejsca zabawy,piwa i gila i
        rozwrzeszczanej gawiedzi.
    • Gość: tasaq teraz popłynąłeś z fantazją:) IP: 62.87.177.* 14.03.09, 12:05
      nie żebym miał coś złego co do świec wieczorem nad wodą, sam to praktykowałem,
      jest romantycznie ale nie wydaje mi się aby tamto miejsce nagle stało się w ten
      sposób atrakcyjne,myślisz, ze będzie zaraz taras...zobaczymy czy zdoła chociaż
      należyty porządek tam utrzymać co by śmieci się nie walały dookoła i rozbite
      szkło... chyba, że koleś jest taki magik i mnie zaskoczy
      • Gość: ee Re: teraz popłynąłeś z fantazją:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 11:02
        i co teraz powiesz kolego? zaskoczył cię ten :koles" jest czysto i wiele
        atrakcji.........i co?
    • Gość: MAXX Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 12:43
      Perski to co mówi -jest OK ....zobaczymy co Perski zrobi -bo te jego plany jesli chce to zrobic na odpowiednim poziomie ,to zdecydowanie w 100 kpln sie nie zmiesci ........pożyjemy zobaczymy ale sukcesu życzymy....
      • Gość: lukas Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 19:07
        jezdze tam na ochle prawie co dzien i jest tam jedna wielka lipa... koles
        szurnięty męczy te zwierzęta w tym zoo wyciagał akse za wszystko teraz za
        parking chociaz nietrzeba placic i za wedkowanie ale oplaty pobieral bo mu sie
        to podoba... (a teraz jest tam lipa) juz lepszy byl ten stary wlascicel a ten
        jest glupi...;/
    • Gość: brawo brawo IP: 92.244.57.* 14.03.09, 13:02
      piekne miejsce bylem tam kilka dni temu - duzy akwen , trzeba z nim
      cos robic - proponował był przywiezc pare wywrotek piasku maluchy
      beda mieli plaze - jakies rowerki wodne i kajaczki - jest duzy
      problem nalezaloby corocznie wyczyscic akwen troszeczke z
      roslin !!!!!!!!!!!! bo za chwile zarosnie !!!!!!!! przydałaby sie
      mala zjezdzalnia dla milusinskich i gwarantowane ze ludzi bedzie
      full !!!!!!!!!!!! tylko na boga niech nie ryczy tam muzyka jak to
      kiedys robil pewien pan prowadzacy ochle - wrzaskliwa muzyka i
      sprzedaz alkoholu nieletnim !!!!!!!!!!!!!!!
      • trzezwy.zg Amury i problem roślin zostanie zlikwidowany 14.03.09, 18:19
        Tylko, nie za dużo amurów bo rybki to może być spora atrakcja tego miejsca a
        rybki potrzebuję trochę roślin do życia.
        Pozdrawiam i generalnie kolejny SZACUN dla gościa, który tworzy coś nowego.
        Super! Jeśli ceny będą przyzwoite to będę przyjeżdżał na rybkę, smażoną lub wędzoną.

Ps. Oby tylko nie puszczali tam głośnej muzyki z jakiejś zwykłej wierzy bo tak
        bylo jakiś rok temu i było niezbyt przyjemnie.
        Trzeba postawić na mecze, piwko, rybki.
        • Gość: ccc zamtuz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 18:26
          to moze ktos zrobi tez pozrzadny zamtuz w miescie!!!!
      • Gość: lii Re: brawo IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 19:08
        tylko najpeirw niech ten pan pojdzie do sanepidu i sam przestanie sporzywac
        alkochol...;/
    • Gość: lol Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 13:28
      Park linowy - jak najbardziej! mysle ze pomysl sprawdzi sie
    • Gość: ee Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 13:34
      Trzymam kciuki.powodzonka Norbi :)
    • Gość: wengoż wędzonka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 15:12
      Będzie również wędzarnia, gdzie będzie można zjeść świeże ryby.

a gdzie będzi emozna zjeść ryby wędzone?

• Gość: se Re: wędzonka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 17:22
        z tego co wiem wedzarnia będzie.I swieza ryba tez do
        zjedzenia..Mniam juz się nie mogę doczekać :)
        • Gość: hy hy hy Re: wędzonka? IP: 78.8.222.* 14.03.09, 17:45
          MOŻE BĘdzie też kuter rybacki?
          • Gość: kruzoo Re: wędzonka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 17:52
            bedzie MAGICZNY BATYSKAF I KAPITAN NEMO :))))
            • dipolzg Re: wędzonka? 24.03.09, 07:51
              chyba kapitan emo :D
        • Gość: luk Re: wędzonka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 19:10
          jeszcze powiecie ze z ochli ta rybka. Jak tak to powodzenia temu panu rzycze jak
          on siate rozstawi nalapie ryb i zabije wsyzstkie a zarybic niepozwolil w tym roku:(
    • Gość: grander kamery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 19:53
      nie sądzę by parki w łódeczkach, specjalnie się jakoś cieszyły z obecności
      wielkiego brata;] no chyba, ze jedrzychow chce królować na youtub'ie ^^
      • Gość: hmmm Re: kamery? IP: 78.8.222.* 14.03.09, 21:21
        Łódeczki tam już były. 10 zł za godzinę? Gdzie tam pływać przez
        godzinę?
        • aloale Re: kamery? 16.10.13, 22:38
          Ktoś widział kiedyś? cityzoom360.com
      • aloale Re: kamery? 16.10.13, 22:38
        Warto zobaczyć ;) cityzoom360.com
    • Gość: as Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.09, 21:33
      Czyżby Magik szukał pralni kasy czy pomysłu na zgarnięcie jakiejś
      dotacji?
      • Gość: WW Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 13:57
        TO MAFIA JEST.TEN KTO WIE TO WIE o co chodzi mi.wystarczy isc na
        żużel lub jakąs dobrą impre i masz ich wszystkich padanych na
        talerzyku wszystkie te firmy skupione wokól FIGHT CLUBU i
        bandziorstwa w ZG.Rządzą ZG i tyle.....
        • Gość: eee Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 15:32
          Puknij się w łeb kolego i idż do piaskownicy szukać wrażen i mafii :)
    • Gość: a Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 08:52
      Po pierwsz trzeba WYSZYSCIĆ akwen (odmulić!!!!!), wyciąć roślinność-
      bo teraz jest tam smrutka. Bałam się noga wstapic do wody.
      Po drugie nawieść b. dużo czysciutkiego piachu.
      PO trzcie dać tam porzadkowych! Pełno tam szkła, puszek, śmieci.
      Po czwarte zrobić bufet z prawdziwego zdarzenia z krzesełkami, bo to
      co teraz jest to syf i tylko napuscić sanepid na kontrolę.
      Wydzielić miejsce na grill,aby dym nie przeszkadzał opalającym się.
      Co do ryb-brzydziłabym sie jesc z tego akwenu.
      Duzo jest tam pracy.
      Adisco polo=PORAZKA. TAkie gó.... Kiedys był u nas zespół disco polo
      to na koncert przyszło b. mało ludzi. Nie rozumiem pdejscia z ta
      muzyka. Nie lepiej zaprosic Make up-zarypiscie grają, a to nasz
      zielonogórski zepoł.
      pozdrawiam
      • Gość: EE Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 20:30
        325 50 90 NR DO magika zadzwon daj namiar na ten zespól niech sam
        zadzwoni.nie widze problemu..po co gadac jak mozna dla nas
        wszystkich dobra działac :)....pa
        • Gość: gosia Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: 92.244.58.* 22.03.09, 22:57
          Jestem tego zdania, ze Zielona Góra jak najbardziej potrzebuje takiego
          mejsca.Tutaj naprawde nie ma gdzie wybrać sie z dzieciaczkami, ciekawsze miejsca
          można policzyc na palcah jednej ręki - niestety.
          Uważam, ze pomysł jest świetny - oby wsztko wypaliło:)
          życzę powodzenia!!
          • Gość: pytacz Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 08:15
            pomysł fajny, ale ci kolesie, biznesmeni z magika, którzy sami w jakimś butiku
            rezydują chcą wiele srok za ogon złapać. albo robią teren rekreacyjny albo
            miejsce dla młodzieży? bo na razie na dzikiej ochli planują z jednej strony mini
            zoo [ciekawe swoją drogą w jakich warunkach te zwierzęta będą żyć? bo to wbrew
            pozorom nie jest wielki teren], a z drugiej strony swoją działalność chcą
            zapoczątkować koncertem discopolo. to po jaką cholerę mają zamiar sprzątać dno
            stawu i teren? kilka takich imprez i na dnie znajdzie się stłuczone szkło, które
            zostawi kulturalna młodzież lubująca się w dźwiękach discopolo [nocą szalejącej
            hołoty nikt nie opanuje] ! pomysły dzierżawców są chaotyczne. dużo chcą,
            zobaczymy ile uda im się zrealizować?
            • Gość: dd Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 08:52
              Mysle ze z ocenami trzeb a poczekać troszke.Po co krytykowac zaraz
              na starcie.dajmy szanse mają 3 lata na to pokrytykujemy potem :)A my
              Polacy juz na starcie krytyka i jazda.Tak jest zawsze i wszedzie.
              • Gość: pytacz Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 16:54
                tu nie chodzi o krytykę, ale o racjonalność. nie trzeba zbyt dużej
                przenikliwości by ocenić, że Magik rzuca się z motyką na słońce! tych pomysłów
                za cholerę nie da się pogodzić. i okaże się to już w maju.
                • Gość: ww Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:09
                  A czemu pan tak twierdzi? może konkretniej.Moze cos pan wie co my i
                  sam MAGIK nie wie :)prosimy nam to przyblizyc.
                • Gość: gosia Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: 92.244.58.* 23.03.09, 21:20
                  Nie robią nic - to źle..
                  Chcą coś zrobić dla miasta - też niedobrze..
                  Nie rozumiem - dajcie ludziom szansę!!Po co tyle gadania juz na samym wstępie.
                  Myśle, ze na krytykę przyjdzie czas, jesli naprawdę coś nie wyjdzie.
                  Teraz trzymajmy kciuki:)
                  PS
                  W krajach zachodnich jest wiele takich mini zoo - świetnie prosperują i nie
                  wierzę, by zwierzyna sie męczyła.Czasami maja lepsze warunki jak w jakims
                  gospodarstwie domowym:)Myslę, ze Ochla tez o to zadba!:)
                  POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW:)
                  • Gość: pytacz Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 07:26
                    jakby matoły odpowiadały. tu przecież nikt nie jest przeciwnikiem ZOO!!! Czy na
                    Zachodzie ograniczona Gosiu ZOO też łączą z koncertami discopolo? To jest
                    konflikt pomysłów. Trzeba być kretynem by tego już w sferze koncepcji nie
                    widzieć. przekonacie się za kilka miesięcy, Magicy z baraków. nie pozdrawiam.
                    • Gość: organizator Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 08:59
                      A moze panie "pytacz" skontaktujesz sie osobiscie z panem Norbertem
                      i przedstawisz swoje spostrzeżenia,umożliwie tobie to.Usiadziemy
                      razem pogadamy pokazemy ci biznesplan,wyliczenia rzeczy które już
                      zostały zakupione.Zwierzeta które są już tylko czekają na cieplejszą
                      pogode,może pomożesz nam malowac łodki itp.Jestes na tyle odwazny
                      aby to zrobić czy umiesz tylko krzyczeć na tym forum o barakach itp
                      głupotach.Pokaż forumpowiczom swoją odwagę i dorosłośc.Napisz do
                      mnie na maila allmonique@o2.pl skontaktujemy się spotkamy pogadamy a
                      ja napisze ze jesteś odważny.Czy stchórzysz i dalej będziesz piąl
                      się przed klawiaturą i krytykował wszystkich i wszystko kolego?Wybór
                      należy do ciebie,okaże się czy masz jaja czy tylko
                      jajeczka.Pozdrawiam
                      • Gość: pytacz Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 09:51
                        nie krytykuje wszystkich i wszystkiego tylko konkretny pomysł. zwierzęta, czysta
                        woda i koncerty disco polo. jak to wszystko połączycie ze sobą, wtedy uznam to
                        za cud i przyznam że błądziłem. w tej chwili wydaje mi się to nierealne. do
                        malowania łódek najmijcie sobie ludzi. ja zajęcie mam. i nie jestem twoim
                        kolegą. ... ten teren mnie interesuje, podoba mi się dzikość dzikiej ochli,
                        często tam bywam. ale to że jest dzika nie oznacza, że ma być miejscem dla
                        dzikich słuchaczy lubujących się w disco polo.
                        • Gość: yyy Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:01
                          Przecież koncerty disco polo nie będą grały codziennie,tylko w maju na otwarciu.
                        • Gość: to ja Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:07
                          Ej,pytacz a coś ty taki pesymistycznie nastawiony,zazdrościsz,a może sam byś
                          wziął ochlę w dzierzawę,zakasał rękawy i do roboty,chyba że kasy nie masz ...to
                          inny problem,ale nie krytykuj ok,a jak Ci się pomysł nie podoba to nie przychodz
                          i nie męcz konia.
                      • Gość: gosc Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 09:57
                        Bardzo dobrze"organizator"mu powiedziałeś,też mnie wkurzają tacy ludzie jak
                        on,nigdy nic im nie pasuje,wszystko jest na nie,wszystko ble itd.Najlepiej jakby
                        ochla pusta stała,śmieci by się walały,butelki,i strzykawki po narkomanach,albo
                        worki z klejem...mi i moim znajomym bardzo się podoba ten pomysł z
                        ochlą,jesteśmy z jedrzychowa mamy bardzo blisko i na pewno będziemy tam
                        przychodzić i dobrze się bawić,jak do tej pory byłtam syf i nie było sensu tam
                        chodzić.A na majówkę na pewno przyjdziemy... z dzieciakami.
                        • Gość: organizator Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:28
                          Niestety pan "pytacz" ma tylko jajeczka.Nie podjał rękawicy aby się
                          spotkać z inwestorami.tak tez mysłałem drodzy internauci.Co do
                          inwestycji już jest przygotowana plaża dla ludzi,koparki już były
                          zrobiły ją w tej chwili robi się parking jest utwardzany
                          itp.Wszystkich co chcą porozmawiac coś doradzić a nie tylko
                          krytykować zielonogórskie inwestycje zapraszam do polemiki i
                          podpowiedzi uwag itp na mojego maila allmonique@o2.pl..chętnie się
                          również spotkamy wysłuchać dobrych rad i uwag.
                          ps.zespołu disco polo raczej nie bedzie na otwarcie .Powod prosty
                          cenią się jak gwiazdy :)i maja zbyt duze wymagania :)...myslimy
                          dalej nad czymś fajnym w rozsądnych pieniądzach.pozdrawiam i
                          zapraszam wszystkich.
                          • Gość: gosia Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: 92.244.58.* 24.03.09, 11:24
                            "..jak Ci się pomysł nie podoba to nie przychodz
                            i nie męcz konia" - dobre!!:)

a może pytacz to ktoś, kto przegrał z Panem Norbertem i teraz krew go
                            zalewa..Kto wie..
                            Szkoda pytaczu, ze ma pan takie podejscie do sprawy. Noo, ale z drugiej strony,
                            każdy ma prawo do swojego zdania i po to jest wlasnie to forum
                            pozdrawiam mimo wszystko:)
                      • Gość: Ania Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.09, 20:33
                        temat sprzed dawna.. ale jesli łódki dalej nie pomalowane to chetnie
                        pomożemy;) w ramach relaksu;)
                  • Gość: ... Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 19:33
                    ostatnio widiałem jak karmił te zwierzęta rzucił im trawe na kamienie (tlyko
                    kozom) i kucowi troche na piach i jedz
                    ps struciom nic niedał...;/
    • Gość: sped Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 17:53
      Bardzo dobry pomysł,trzymam kciuki za Magika. Wyjazdowe mecze żużlowe naszej
      drużyny na telebimie wieczorową porą to by było coś co przyciągnełoby nad dziką
      Ochle setki a nawet tysiące zielonogórzan.Tylko kto zapłaci za ochronę mogą to
      być koszty nie do przeskoczenia.Bilet wstępu w granicach 3-5zł każdy byłby w
      stanie kupić choć na pewno znajdzie się grupa żuli dla których będzie to powód
      do narzekań bo to przecież o dwa piwa mniej do wypicia.ZOO to marzy mi się ale w
      okolicach ogrodu botanicznego. Nie wielkie takie na miarę naszej pięknej
      zielonki takie jak mieliśmy kiedyś w parku ruchu drogowego.Panie MAGIK z
      pewnością nie będzie łatwo dużo kłód pod pańskie nogi podrzucą nieudacznicy i
      ludzie zawistni ale życzę zrealizowania Pańskich planów.POZDRAWIAM.
      • Gość: maras Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:04
        o właśnie! jeszcze nad dziką ochlą hołoty żużlowej brakuje! widzę że wszyscy
        pracownicy dziwnego magika z baraku mocno się udzielają na tym forum. zobaczymy
        z czasem czy w praktyce jesteście tak samo mądrzy jak w gębie. jedyny plus na
        razie: to wycofanie się z pomysłu z zespołem disco polo.
        • Gość: organizator Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:31
          Panie maras nie z baraku.choc nie wiem co to barak jest.Za to wiem
          co to butiki które są przy gazowni :)Moze pan się ujawnisz i
          spotkasz porozmawiać czy tesz masz tylko jajeczka a nie prawdziwe
          jaja i napinasz się przed klawiaturką czy to inny image "pytacza"?
          czekam allmonique@o2.pl
          • Gość: pytacz Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:45
            "tesz" ??? wiedziałem że z baraku
            • Gość: do pytacz Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 07:46
              Nadal sie nie odezwałeś na maila tchórzy internetowy
              napinaczu.Gościu ci proponował spotkanie to stchórzyłeś dzieciaku.Ty
              tchórzyku mały.Co ponapinasz się jeszcze w kilku postach?Na to cię
              tylko stać jak widac..haha jesteś taki malutki człowieczku.ciesz się
              z tego że możesz sobie "anonimowo" popluć na kogos zza monitorka bo
              w 4 oczy już się boisz czytając propozycje "organizatora".Gardze
              takimi tchórzami z małymi jajeczkami jak ty człowieczku( to z
              jajeczkami dobre organizator).Napnij się jeszcze kilka razy tchórzu.
              • Gość: pytacz Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 08:41
                a ja gardzę tobą. lekka krytyka i już zmieniasz nicki i w portki robisz.
                biznesmenie z baraku
                • Gość: organizator Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 09:13
                  Nie jestem biznesmenem tylko pracownikiem.A ty tchórzem.I wszyscy to
                  widzą dzieciaku.Poośmieszaj się dalej może obrazisz kogoś a wtedy
                  nie bedziesz juz anonimowy :)Masz tak malutkie jajeczka ze chyba
                  jestes dziewczynką kolego tchórzyku.
    • klublubuski a co z łabędziem? 25.03.09, 08:50
      Po tym stawie pływał w zeszłym roku jakiś samotny raczej wesoły łabędź, bodaj
      ostatni w tym mieście, który dysponuje na nim dwoma "wyspami dla ptactwa"
      (raczej dla ptaka, bo jest tylko jeden). Ciekaw jestem, co przewidziano dla
      niego, i czy nie przeszkodzi mu czyszczenie akwenu. Nie wiemy nawet czy jeszcze
      tam mieszka.
      Jak pamiętam, cierpliwie znosił to że dzieci chcą na niego wsiąść i pływał
      kompletnie między ludźmi.
    • Gość: ssw Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:07
      są 2 łabędzie teraz ładne takie.możecie im jako "zieloni" zbudowac
      domek na wyspie.wezcie się za coś a nie tylko gadacie.......
      • Gość: seba Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 22:37
        Wiecie co powiem....Szacun dla tego gościa co wziąl dziką Ochle dziś
        tam byłem z psem.Fakt psy juz nie wchodzą tak jak kiedys tylko na
        smyczy czysto wysprzatane na maxa,są zwierzeta Strusie emu, kozy i
        kucyk, jest łodka i rower wodny w wypozyczalni są gry zrecznosciowe
        piłkarzyki, bokser lotki dla dzieci bujaczek i bedzie ponoc
        Cymbergaj,plaża nie do poznania czysty piasek dla dzieci ,parking na
        kilkadziesiąt aut,toalety ,kosze na smieci co 10 metrów,jest
        rozbudowany bar zadaszenie na ok 100metrów jest telebim bedzie
        speedway GP i mecze piłkarskie Live,piwko grill lody itp dla
        dzieci,kurde naprawde jestem pod wrazeniem tego wysypiska czym była
        dzika ochla kiedyś, a tym niedowiatrkom co pisali miesiąc temu na
        tego pana radzę się tam przejśc i przeprosić :) 1 maja ma byc o 18
        koncert a od 10 imprezy i pokazy walk karate itp o 20 dj jakis
        bedzie grał to wiem z plakatów które wiszą....no no zdziwiłem się
        dziś pozytywnie naprawde...
        • Gość: Gość Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.netdrive.pl 28.04.09, 23:22
          Fajnie, że coś się będzie działo :)
          organizator, nie karm Trolla ;)
          • zyta77 Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika 29.04.09, 00:23
            aż się boje tam jechać,bo pewnie zobaczę dręczone tysiącami oczu
            i rozdartych gęb zwierzęta.
            Po jaką cholerę one tam?
            i podobno jest kucyk ktorego pewnie zajeżdzą dla kasy na śmierć.
            Zwierzę to nie cyrkowiec do pokazywanie i zabawiania sie nim!
            Czy w 21 wieku ludzie nadal myśla o zwierzętach jak 100 lat
            temu>>>>>>???????????
            powalone dzikusy!
        • Gość: ... Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 19:43
          z tymi koszami to przesadziłes troche;] ja widzialem tlyko dwa czy trzy a jezdze
          tam codzien ;p i czysto to tez za specjalnie nie jest...
    • Gość: realia xxx Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.aster.pl 29.04.09, 02:07
      Najbardziej wk****a mnie widok rodzicow i ich dzieci ktorzy to za wszelka cene x razy wsadzaja swoje pociechy na kucyka bo dziecko ma zachcianke i radoche. Wielu nie probuje nawet tlumaczyc swoim dzieciom ze jest to zwierze nalezy mu sie szacunek, odpoczynek a przede wszystkim ze nie jest to zabawka która mozna niekiedy przez wiele godzin zajezdzac do upadlego. Czy nie mozna nauczyc dziecka ze radosc moze rowniez sprawic samo obcowanie ze zwierzeciem? Mały apel do rodzicow, zebyscie zastanowili sie jak chcecie wychowac dziecko, poniewaz od najmlodszych lat i niekiedy poczynajac od obcowania ze zwierzetami nabiera pewnych wartosci,np. empatii, szacunku.
      • Gość: ww Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 22:33
        Pytanko.Masz dziecko kolezanko? Czy jestes stara panna?
        • Gość: realia xxx Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.aster.pl 29.04.09, 23:33
          nie jest to odpowiednie pytanie, poniewaz wychowanie dziecka zalezy tylko od
          naszej mentalnosci, czy chcemy przyczyniac sie do zajezdzania zwierzat i zarobku
          na ich ciezkiej pracy dla frajdy naszej pociechy czy nie. Prosze sie przypatrzec
          jak porusza sie kuc który któras godzine bez przerwy zapie****a z dzieckiem na
          grzbiecie.
          P.S.
          Nie jestesmy kolezankami.
    • Gość: Radek Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 22:27
      Ludzie dajcie spokój Norbertowi (czytaj Magikowi). Facet podjął się ciężkiego
      wyzwania, musi włożyć masę pracy, wyłożyć nie małą kasę a tu znajdzie się kilku
      narwańców, którzy skutecznie odbierają chęci do działania. Na szczęście są to
      jednostki i zapewne są to ludzie, którzy najzwyczajniej w świecie zazdroszczą
      faktu, że można coś robić i osiągnąć sukces. Pozwólcie zaprezentować, docenić
      zmiany i dopiero oceniajcie i wyciągajcie wnioski. Przetarg był otwarty, więc
      dlaczego pytam jeden z drugim mając tyle do powiedzenia nie wziął w nim udziału,
      odpowiedź jest prosta - brak odwagi!!! Sam mam dwoje dzieci, mało czasu i kiedy
      przychodzi wolna chwila i możliwość spędzenia z nimi czasu zastanawiam się gdzie
      w zg lub okolicy można dostarczyć pociechom emocji, wrażeń, najzwyczajniej w
      świecie spędzić miło czas. Hmmm.... długo się zastanawiam i nic mi nie
      przychodzi do głowy. Owszem można wybrać się do sali zabaw czy na spacer do lasu
      tyle tylko że robiąc to co weekend w końcu nam się to znudzi, dodatkowo za oknem
      piękna pogoda. Więc jadę do Wrocławia lub Poznania bo tam maja więcej atrakcji.
      Tak więc wszyscy powinniśmy wspierać, trzymać kciuki aby organizatorom udało się
      uzyskać zamierzony cel, bo skorzystamy na tym my Zielonogórzanie. Pozdrawiam
      wszystkich, zdrowomyślących i tych zawistnych.
      • Gość: Gość Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.netdrive.pl 30.04.09, 23:33
        Czy tam jest miejsce na rozpalenie wlasnego grilla?
        • Gość: jola Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 08:27
          Wczorajszy Festyn 1 maja rewelacja.To co się działo i zostało
          zrobione na Dzikiej Ochli to coś wspaniałego.chylę czoła przed tym
          panem co to zrobił.Było wszystko dla kazdego ,koncert, żuzlowcy
          zabawy dla dzieci ,grill,automaty, łodki ,rowery wodne,zoo,piękna
          pogoda i spokój zadnych pijaków porzadek był pilnowany przez
          ochrone.Wiecej tak wspaniałych imprez w tak wspaniałym miejscu na
          łonie natury.dziekuje wraz z cała rodziną Jola
        • Gość: ... Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 19:49
          wlasnego grila mozesz wziac ale muszisz bulic za niego 30zł (smieszne ale
          prawdziwe mi tak kazał...)
      • Gość: benio Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 13:23
        sami sobie magicy piszecie pochlebne komentarze. ktoś wam kazał brać dziką ochlę
        i przeznaczać dla fanów disco polo???
        • Gość: ola Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.aster.pl 02.05.09, 14:03
          DzisiajRubik przyjedzie.
          • Gość: Gość Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.netdrive.pl 02.05.09, 20:47
            Ten od kostki Rubika?
    • Gość: kornelia Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: 92.244.47.* 02.05.09, 19:24
      festyn tak jak każdy inny, fajnie udało się, pogoda dopisała i tyle
      • Gość: A. Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.09, 20:48
        Tak przeczytałam sobie cały watek i sie zastanawiam...
        skad w niektórych z was tyle jadu?
        Nie wiem jak jest w praktyce, nie byłam jeszcze na dzikiej Ochli (
        bo na "płatna" juz dawno przestałam jezdzic... syf w bajorze, drogi
        sklepik i ogólnie menelownia jak dla mnie) ale na pewno pojade. Z
        ciekawosci.
        Ludzie co wam przeszkadza ze ktos cos zrobil? disco polo? trudno,
        tak chce własciciel i tak bedzie. To jego pomysl na to miejsce i nic
        innym do tego. Nie podoba sie to nie jedz... A knajpy jak na miesice
        wybieracie? według własnego upodobania czy tam gdzie "chodza
        wszyscy"?
        Nie da sie dogodzic wszystkim, nie da sie spowodowac zeby kazdy był
        zadowolony. Osobiscie nie cierpie disco polo, ale jesli gdzies ide
        to niestety dostosowuje sie do miejsca a jesli nie jestem w stanie
        to wychodze.
        Łatwiej jest obrzucac błotem i rzucac oszczerstwa czy spróbowac sie
        fajnie bawic... Ale to takie polskie (celowo z małej) narzekac
        zamiast sie cieszyc.
        • Gość: nnb Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.06.09, 02:05
          Po pierwsze małą literą, a nie z małej. Po drugie, pisze sie malą. :)
    • Gość: wENA Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 22:01
      No i fajnie.
      Niech zielonogórzanie mają sie gdzie bawić,zjeśc kiełbę z grila i
      wypic piwsko.
      Przynajmniej nie pojada nad Odrę śmiecić i drzeć gęby.

Tylko po jaką cholerę wciśnieto na Ochlę zwierzęta>????????????
      Czy to naprawdę dobre miejsce dla nich przy muzyce i kotlecie??
      NO DOBRE?????????????
      POWIEDZCIE SAMI .......
      • Gość: ee Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 22:56
        zwierzaki są super..Kucyk BI-BI rewelacja a mała kózka to już furore
        robi wogóle..Mają lepiej niż u poprzednich własciceli jak ktos chce
        wiedziec to niech pogada z wlascicelem w barze ja gadałam i znam los
        zwierzaków zostały celowo wybrane takie biednijsze aby je wyrwac od
        poprzednich ludzi.Tam maja naprawde fajnie
        • Gość: Wena Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 23:17
          Mają fajnie?
          czyli co?
          nie używają kuca do jazdy?

• zyta77 Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika 04.05.09, 11:50
      Czy kucyk przeżył majówkę czy zajezdzili go na śmierć?
      • Gość: SS Re: Dzika Ochla w końcu przestanie być taka dzika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 22:45
        ZYJDZ I ZOBACZ A NIE PIE...SZ BABSZTYLU GŁUPOTY I SIEJESZ
        ZAMET.nAJGORSI SA TACY CO NIC NIE WIDZIELI A PIERDZIELA
        NAJWIECEJ.kUCYK NIE JEZDZIŁ DAMESKO TYLKO STAŁ W ZAGRODZIE.......
        • zyta77 do ss 05.05.09, 00:13
          Ty to naprawdę z SS jesteś?:)
          Tak jakoś czuć na odległość:)>
          W gazetach I TU NA FORUM pisano,że na kucyku można pojezdzić
          więc chyba nie jEst w tym nic złego,że pytam czy zwierzę przeżyło
          najazd zielonogórskich dzieciaków.

Dla mnie to głupi pomysł to mini zoo...moze gdyby było na innych
          zasadach to nie miałabym nic przeciwko temu.
          Ale zwierzęta do piwa,kiełbasy i muzy wogóle mi nie pasują...":(

• Gość: ss Re: do ss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 08:55
            Ty tutaj nie pasujesz chyba .....jedz pierw zobacz i potem
            popiszemy,ja byłam widziałam i jest ok....szkoda z tobą gadać
            wirtualnie
            • Gość: Zyta Re: do ss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:49
              Nie pisze się "pierw" analfabetko ale NAJPIERW.
              GDZIE TY PODSTAWÓWKę KOŃCZYŁAŚ>>>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka