Gość: Mieszkanka Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 11:00 Proponuję firmę Ziton. W pełni profesjonalna obsługa z zachowaniem terminowości i fachowości wykonania. Z tego co wiem to mają nadzór nad os.Pomorskim i Śląskim oraz /chyba/ Ktbs-ami. Ich pracownicy / a zwłaszcza taki wysoki Pan na którego wołają chyba Janek,Jarek -coś w tym rodzaju/ są wyjątkowo grzeczni co nie jest powszechne wśród pracowników fizycznych . Nie wiem gdzie urzęduje właściciel , ale nie jest to wielka trudność ze znalezieniem kontaktu / chyba na Pomorskim /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romeek Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.13, 10:26 Tym samym polecam AR-BUD Zarządzanie Nieruchomościami. Od lat 11 nasz budynek zarządzany przez Pana Wojtyniaka i jeszcze nie przyszło nikomu do głowy aby go zmienić. Pracuję również z ludźmi i powiem szczerze, dla niektórych "tęgich" umysłów nawet najlepszy zarządca będzie niedostateczny. Na innym lokalu mam przyjemność z Panią Korwel i również nie zgadzam z opinią poprzedników, aczkolwiek jest to oczywiście moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulechowska Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.pawluk.org 17.02.13, 09:55 Wczoraj widziałem reklamę w lubuskiej jakiegoś nowego zarządcy. Lubhaus.pl zna ktoś? Ktoś może korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zw Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.13, 13:11 Nasza Wspólnota przeszła własnie do innego zarządcy, odbywalo sie to w starsznych bbólach ale udało się. Z wielona Zarządcami sie spotkałam, wybór padł na Anedorę z Drzewnej. Panie zorienowane w problemach wspólnot (stare bloki zgkim-owskie). Pierwsze wrżenia pozytywne. A jak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies na zarzadcę Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.13, 13:08 Czy ktoś moze wypowiedzieć się konkretnie na temat zarzadcy z ul energetyków ;jak wygląda zarządzanie w jego wykonaniu ,jak organizuje zebrania czy jest człowiekiem z fachowa wiedzą czy dyletantem czy w prowadzonych wspólnotach opracował takie dok.jak regulamin wspolnoty regulamin funduszu remontowego regulamin fund.inwestycyjnego ,celowego a najwazniejsze to czy Ci z Was ktorzy mają z nim do czynienia polecilibyście go bez wahania z czystym sercem? Bardzo proszę o szczere wypowiedzi dla mnie to bardzo wazna sprwa gdyz nie chcemy się władowac w bagno.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dość znanych firm Re: Może ktoś mniej znany IP: *.play-internet.pl 09.05.13, 18:05 Może dosyć już reklamowania i polecania ciągle tych samych wielkich firm. To, że ktoś ma ich ........ dziesiąt lub ......... set nie znaczy,że jest dobrze zarządzającym i dbającym o interesy właścicieli. Właśnie przez taką pocztę pantoflową i zachwalanie, naprowadzacie ludzi na niewłaściwego zarządcę. Taki zarządca ma coraz więcej budynków, a ludzie są coraz mniej zadowoleni. Efekty są takie jak piszecie. Może warto spróbować z mniejszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Może ktoś mniej znany IP: *.strazgraniczna.pl 29.05.13, 13:40 klim szkoda gadać, katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Może ktoś mniej znany IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.13, 14:55 Polecam Panią Agnieszkę Ignaczuk, rzetelna osoba i dobry zarządca. Jesteśmy u niej już rok i aby tylko tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Może ktoś mniej znany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 20:13 Chyba sama napisała ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies na zarządce Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.15, 12:40 Nigdy w zyciu JM taakiego cwaniaczka i kłamcy to ze świecą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.14, 08:56 Ludzie rezygnujcie z zarządcy. Zaoszczędzicie masę pieniędzy , które wykorzystać można na remonty i ulepszanie życia mieszkańców. Stwórzcie własną wspólnotę. Unikniecie wydatków na masę cwaniaczków żerujących wokół zarządców. Szkoda waszych pieniędzy. Przy okazji zmniejszycie znacząco czynsze mieszkaniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ing Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.14, 11:17 Do wczasowiczki która pisala post o spółdzielni mioeszkaniowej kisielin. Ten Twój post powinien być zamieszczony chyba tutaj. Masz jakieś kiepskie wiadomości. "Panie Prezesie Sp-ni Kisielin ! Przebywam z nieoficjalną wizytą u mojej siostry / kilka dni / i chciałam Panu zwrócic uwagę na pewną niegodziwość. Kilkadziesiąt minut temu "zahaczyłam" jednego z Panów,którzy remontują blok nr 15 na osiedlu Pomorskim pytając go czemu tak się poci. Pytanie banalne, choć przy temperaturze dochodzącej do 30 stopni C. , jak najbardziej na czasie. Nie powiem co odpowiedział, zeby Panu nie psuć sielskiego nastroju przy zapewne włączonej klimie. Z grzeczności nie napiszę również o co konkretnie chodzi, bowiem jestem pewna, że Pan kojarzy w czym rzecz. Przed wyjazdem spróbuję podejść pod ten blok i zapytać pracujących tam robotników czy coś im się " poprawiło ". Brak jakiejkolwiek reakcji z Pana strony da mi glejt do "wyłożenia" w następnym poście przyslowiowej kawy na ławę. Pozdrawiam. ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 20:12 Najgorsza ze wszystki jest Agnieszka Iganczuk. Osoba, którejb brak wiedzy oraz kompetencji. Nabrała pełno budynków pod zarządznie i nie daje sobie z tym rady... doprosić się o interwencje graniczy z cudem. Jej ponysły na remont oraz wszelkie "innowacje" są pozbawione logiki i świadczą o tym, że wiedza Pani Agnieszki jest inspirowana fachowcami rodem z prl. Odpowiedz Link Zgłoś
lary47 Re: Zarządca Nieruchomości który ??? 26.09.14, 09:32 A. Ignaczuk to fakt słabizna. My przeszliśmy do nowego zarządcy, zrezygnowaliśmy z narzuconego nam z dobrodziejstwem inwentarza przez dewelopera. Przeszliśmy batalie zwycięsko choć ciężko było. Wzięliśmy nowego na rynku Kozłowskiego i powiem tak max profesjonalizm, każdy temat załatwiony od ręki. Wybierajcie takich bo nie mają po 100 budynków jak spółdzielnia. Za to mają czas zajmować się naszymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inżynier z PRL Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: 212.109.146.* 20.10.14, 08:47 fachowcy z PRL to byki prawdziwi fachowcy baranie . Odpowiedz Link Zgłoś
oli-23 zarządca 17.10.14, 15:21 Po prostu trzeba mieć dobrych pełnomocników we wspólnocie do kontaktu z zarządcą A ja Panią Agnieszkę chwalę i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annkka01 Re: zarządca IP: *.icpnet.pl 02.05.15, 22:12 My jesteśmy na etapie poszukiwań nowego zarządcy budynku i poważnie zastanawiamy się nad tą firmą www.houseplus.pl/komercja Mają wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu nieruchomościami w Warszawie i okolicach, nie bagatelizują problemów mieszkańców i maja naprawdę rozbudowaną ofertę. Nam zależy przede wszystkim na kimś doświadczonym bo do tej pory trafialiśmy na osoby które pojęcia nie miały o prowadzeniu wspólnoty mieszkaniowej i tylko robiły problemy i sztuczne zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewanna4 Re: zarządca 02.05.15, 22:22 Polecam firmę Zespół Zarządców Nieruchomości - ma oddziały i biura w calej Polsce. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oli-23 jw 17.10.14, 15:23 Po prostu trzeba mieć dobrych pełnomocników we wspólnocie do kontaktu z zarządcą A ja Panią Agnieszkę chwalę i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lary47 Re: jw 06.11.14, 13:59 Lubisz i chwalisz bo albo u niej pracujesz albo sama o sobie piszesz:) Dobrze wiem jak to działa i funkcjonuje. bierze się budynek i tylko czynsze nalicza. Zero fachowości. Pełnomocników:) to po co wam zarządca? Odpowiedz Link Zgłoś
ewanna4 Re: Zarządca Nieruchomości który ??? 02.01.15, 13:42 Zapraszamy Wspólnoty Mieszkaniowe do współpracy :) obsługujemy m. Zielona Góra, Żagań, Żary, Głogów, Babimost, Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie, Gubin, Nowogród Bobrz., Kożuchów. Zatrudniamy zarządców z wieloletnią praktyką, księgowe i inspektorów nadzoru z uprawnieniami. Wiele czynności wykonujemy w ramach wynagrodzenia za zarządzanie. Zapraszamy do współpracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekokil Re: Zarządca Nieruchomości który ??? 19.06.18, 13:57 Można podpytać w biurze Osiedle Zielone nam ich warunki odpowiadały w zasadzie od pierwszej rozmowy. Jest okej, nie mogę narzekać, żeby coś było niedopilnowane. Dobrze prowadzą zwłaszcza księgowość, teraz rozliczenia faktycznie są czarno na białym Odpowiedz Link Zgłoś