Dodaj do ulubionych

Zarządca Nieruchomości który ???

• Gość: Mieszkanka Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 11:00
      Proponuję firmę Ziton. W pełni profesjonalna obsługa z zachowaniem terminowości i fachowości wykonania. Z tego co wiem to mają nadzór nad os.Pomorskim i Śląskim oraz /chyba/ Ktbs-ami. Ich pracownicy / a zwłaszcza taki wysoki Pan na którego wołają chyba Janek,Jarek -coś w tym rodzaju/ są wyjątkowo grzeczni co nie jest powszechne wśród pracowników fizycznych . Nie wiem gdzie urzęduje właściciel , ale nie jest to wielka trudność ze znalezieniem kontaktu / chyba na Pomorskim /.
      • Gość: Romeek Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.13, 10:26
        Tym samym polecam AR-BUD Zarządzanie Nieruchomościami. Od lat 11 nasz budynek zarządzany przez Pana Wojtyniaka i jeszcze nie przyszło nikomu do głowy aby go zmienić. Pracuję również z ludźmi i powiem szczerze, dla niektórych "tęgich" umysłów nawet najlepszy zarządca będzie niedostateczny. Na innym lokalu mam przyjemność z Panią Korwel i również nie zgadzam z opinią poprzedników, aczkolwiek jest to oczywiście moje zdanie.
    • Gość: sulechowska Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.pawluk.org 17.02.13, 09:55
      Wczoraj widziałem reklamę w lubuskiej jakiegoś nowego zarządcy. Lubhaus.pl zna ktoś? Ktoś może korzystał?
    • Gość: zw Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.13, 13:11
      Nasza Wspólnota przeszła własnie do innego zarządcy, odbywalo sie to w starsznych bbólach ale udało się. Z wielona Zarządcami sie spotkałam, wybór padł na Anedorę z Drzewnej. Panie zorienowane w problemach wspólnot (stare bloki zgkim-owskie). Pierwsze wrżenia pozytywne.
      A jak będzie
      • Gość: pies na zarzadcę Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.13, 13:08
        Czy ktoś moze wypowiedzieć się konkretnie na temat zarzadcy z ul energetyków ;jak wygląda zarządzanie w jego wykonaniu ,jak organizuje zebrania czy jest człowiekiem z fachowa wiedzą czy dyletantem czy w prowadzonych wspólnotach opracował takie dok.jak regulamin wspolnoty regulamin funduszu remontowego regulamin fund.inwestycyjnego ,celowego a najwazniejsze to czy Ci z Was ktorzy mają z nim do czynienia polecilibyście go bez wahania z czystym sercem?
        Bardzo proszę o szczere wypowiedzi dla mnie to bardzo wazna sprwa gdyz nie chcemy się władowac w bagno.pozdrawiam
        • Gość: Dość znanych firm Re: Może ktoś mniej znany IP: *.play-internet.pl 09.05.13, 18:05
          Może dosyć już reklamowania i polecania ciągle tych samych wielkich firm. To, że ktoś ma ich ........ dziesiąt lub ......... set nie znaczy,że jest dobrze zarządzającym i dbającym o interesy właścicieli. Właśnie przez taką pocztę pantoflową i zachwalanie, naprowadzacie ludzi na niewłaściwego zarządcę. Taki zarządca ma coraz więcej budynków, a ludzie są coraz mniej zadowoleni. Efekty są takie jak piszecie. Może warto spróbować z mniejszymi.
          • Gość: ktoś Re: Może ktoś mniej znany IP: *.strazgraniczna.pl 29.05.13, 13:40
            klim szkoda gadać, katastrofa
            • Gość: lokator Re: Może ktoś mniej znany IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.13, 14:55
              Polecam Panią Agnieszkę Ignaczuk, rzetelna osoba i dobry zarządca. Jesteśmy u niej już rok i aby tylko tak dalej
              • Gość: aaa Re: Może ktoś mniej znany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 20:13
                Chyba sama napisała ten wątek...
        • Gość: pies na zarządce Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.15, 12:40
          Nigdy w zyciu JM taakiego cwaniaczka i kłamcy to ze świecą szukać.
    • Gość: anatol Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.14, 08:56
      Ludzie rezygnujcie z zarządcy. Zaoszczędzicie masę pieniędzy , które wykorzystać można na remonty i ulepszanie życia mieszkańców. Stwórzcie własną wspólnotę. Unikniecie wydatków na masę cwaniaczków żerujących wokół zarządców. Szkoda waszych pieniędzy. Przy okazji zmniejszycie znacząco czynsze mieszkaniowe.
      • Gość: ing Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.14, 11:17
        Do wczasowiczki która pisala post o spółdzielni mioeszkaniowej kisielin. Ten Twój
        post powinien być zamieszczony chyba tutaj. Masz jakieś kiepskie wiadomości.

"Panie Prezesie Sp-ni Kisielin ! Przebywam z nieoficjalną wizytą u mojej siostry / kilka dni / i chciałam Panu zwrócic uwagę na pewną niegodziwość. Kilkadziesiąt minut temu "zahaczyłam" jednego z Panów,którzy remontują blok nr 15 na osiedlu Pomorskim pytając go czemu tak się poci. Pytanie banalne, choć przy temperaturze dochodzącej do 30 stopni C. , jak najbardziej na czasie. Nie powiem co odpowiedział, zeby Panu nie psuć sielskiego nastroju przy zapewne włączonej klimie. Z grzeczności nie napiszę również o co konkretnie chodzi, bowiem jestem pewna, że Pan kojarzy w czym rzecz. Przed wyjazdem spróbuję podejść pod ten blok i zapytać pracujących tam robotników czy coś im się " poprawiło ". Brak jakiejkolwiek reakcji z Pana strony da mi glejt do "wyłożenia" w następnym poście przyslowiowej kawy na ławę. Pozdrawiam. ".
    • Gość: rozczarowany Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 20:12
      Najgorsza ze wszystki jest Agnieszka Iganczuk. Osoba, którejb brak wiedzy oraz kompetencji. Nabrała pełno budynków pod zarządznie i nie daje sobie z tym rady... doprosić się o interwencje graniczy z cudem. Jej ponysły na remont oraz wszelkie "innowacje" są pozbawione logiki i świadczą o tym, że wiedza Pani Agnieszki jest inspirowana fachowcami rodem z prl.
      • lary47 Re: Zarządca Nieruchomości który ??? 26.09.14, 09:32
        A. Ignaczuk to fakt słabizna. My przeszliśmy do nowego zarządcy, zrezygnowaliśmy z narzuconego nam z dobrodziejstwem inwentarza przez dewelopera. Przeszliśmy batalie zwycięsko choć ciężko było. Wzięliśmy nowego na rynku Kozłowskiego i powiem tak max profesjonalizm, każdy temat załatwiony od ręki. Wybierajcie takich bo nie mają po 100 budynków jak spółdzielnia. Za to mają czas zajmować się naszymi sprawami.
      • Gość: inżynier z PRL Re: Zarządca Nieruchomości który ??? IP: 212.109.146.* 20.10.14, 08:47
        fachowcy z PRL to byki prawdziwi fachowcy baranie .
    • oli-23 zarządca 17.10.14, 15:21
      Po prostu trzeba mieć dobrych pełnomocników we wspólnocie do kontaktu z zarządcą A ja Panią Agnieszkę chwalę i polecam.
      • Gość: annkka01 Re: zarządca IP: *.icpnet.pl 02.05.15, 22:12
        My jesteśmy na etapie poszukiwań nowego zarządcy budynku i poważnie zastanawiamy się nad tą firmą www.houseplus.pl/komercja Mają wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu nieruchomościami w Warszawie i okolicach, nie bagatelizują problemów mieszkańców i maja naprawdę rozbudowaną ofertę. Nam zależy przede wszystkim na kimś doświadczonym bo do tej pory trafialiśmy na osoby które pojęcia nie miały o prowadzeniu wspólnoty mieszkaniowej i tylko robiły problemy i sztuczne zamieszanie.
        • ewanna4 Re: zarządca 02.05.15, 22:22
          Polecam firmę Zespół Zarządców Nieruchomości - ma oddziały i biura w calej Polsce.
          Pozdrawiam :-)
    • oli-23 jw 17.10.14, 15:23
      Po prostu trzeba mieć dobrych pełnomocników we wspólnocie do kontaktu z zarządcą A ja Panią Agnieszkę chwalę i polecam.
      • lary47 Re: jw 06.11.14, 13:59
        Lubisz i chwalisz bo albo u niej pracujesz albo sama o sobie piszesz:)
        Dobrze wiem jak to działa i funkcjonuje. bierze się budynek i tylko czynsze nalicza. Zero fachowości.
        Pełnomocników:) to po co wam zarządca?
    • ewanna4 Re: Zarządca Nieruchomości który ??? 02.01.15, 13:42
      Zapraszamy Wspólnoty Mieszkaniowe do współpracy :) obsługujemy m. Zielona Góra, Żagań, Żary, Głogów, Babimost, Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie, Gubin, Nowogród Bobrz., Kożuchów.
      Zatrudniamy zarządców z wieloletnią praktyką, księgowe i inspektorów nadzoru z uprawnieniami. Wiele czynności wykonujemy w ramach wynagrodzenia za zarządzanie. Zapraszamy do współpracy :)
    • tomekokil Re: Zarządca Nieruchomości który ??? 19.06.18, 13:57
      Można podpytać w biurze Osiedle Zielone nam ich warunki odpowiadały w zasadzie od pierwszej rozmowy. Jest okej, nie mogę narzekać, żeby coś było niedopilnowane. Dobrze prowadzą zwłaszcza księgowość, teraz rozliczenia faktycznie są czarno na białym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka