kocia_noga 26.10.07, 09:12 wiadomosci.onet.pl/64045,21,0,pokaz.html Zdjęcia i komentarze internautów... Najniższe w hierarchii, poza prawem do godności zebrały na odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedo-wiarek Re: Prostytutki 26.10.07, 10:26 Trochę sobie na te panie popatrzyłem i zastanawiam się, kto im płaci. Moim zdaniem z takimi "warunkami" to one powinny do interesu dopłacać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Prostytutki 26.10.07, 10:57 piekielnica1 napisała: > twoj narcyzm jest porazajacy No tak, jak się facetowi jakaś baba nie podoba, to od razu narcyz... Typowo kobieca logika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Prostytutki 26.10.07, 10:59 Słyszałem,że pod Mariotem stoją 70cio letnie qrwiszony;) Błech...:P Oto Polska Liberalna,czyli PRL-Polska Rzeczpospolita Liberalna:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Prostytutki 26.10.07, 11:18 od niedzieli, czy od poniedzialku ostatniego tam stoja? > Oto Polska Liberalna Jezeli stoja, to znaczy popyt jest Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik [...] 26.10.07, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Prostytutki 26.10.07, 11:20 wiarusik napisał: > Słyszałem,że pod Mariotem stoją 70cio letnie qrwiszony;) E tam... rewirowy alf staruszki stamtąd przegania. Ale takie pięćdziesięcio - sześćdziesięcioletnie rzeczywiście kręcą się po pigalaku. Np. na Poznańskiej 3 damy o wyglądzie urzędniczek przed emeryturą stworzyły nawet kółko dyskusyjne - sprawiają wrażenie, jakby za chwilę miały do biura albo sklepu wrócić z papieroska, tyle że jakoś cały boży dzień z miejsca się nie ruszają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Prostytutki 26.10.07, 11:38 Nie sądzę by dziadziusiów było stać na małe tetatet;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostytutki 26.10.07, 12:10 Dziadziusie to teraz niektóre bogate są, że hoho. Pewnie z dostawą do domu zamawiają. Ale skoro panie tam stoją od czasów peerelu, to znaczy, że ktoś jednak korzysta i faktycznie prędzej pryszczaty gó..arz niż dziadziuś. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Prostytutki 26.10.07, 12:13 Przy Mariocie dzieci się nie kręcą,tylko "elyta";) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Prostytutki 26.10.07, 12:22 jasne, bo elyta nie ma co robić, tylko szukać seksu na ulicy. Daj se spokój, widziałeś chociaż mariott na żywca czy tylko ze zdjęć znasz? To jest ta sama klientela co na dworcu, menelstwo sprzedaje, menelstwo kupuje, chyba że skrajna desperacja albo szukanie dreszczyku rynsztoka. a wyrośnięte dzieci też się kręcą jak najbardziej, bo w pobliżu są co najmniej trzy szkoły. wystarczy wyjaśnień? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Prostytutki 26.10.07, 12:27 six_a napisała: > wystarczy wyjaśnień? Wystarczy, troll już się spasł. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Prostytutki 27.10.07, 16:39 jesteś do niczego a nie trollem, a co dopiero trollem przez duże 't' Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Prostytutki 26.10.07, 11:26 niedo-wiarek napisał: > Trochę sobie na te panie popatrzyłem i zastanawiam się, kto im > płaci. Moim zdaniem z takimi "warunkami" to one powinny do interesu > dopłacać ;) Sposob, w jaki zarabiaja na zycie, bardzo niszczy - i psychicznie, i fizycznie. Dodatkowo urodzie i kondycji nie sprzyja skrajna nędza, w ktorej te kobiety zyja. Tego typu zenujace teksty, jak twoj u gory sprawiaja, ze mam ochote zyczyc ci podobnego losu - zebys zarabial, dajac dupy. Moze wtedy wydaloby ci sie to mniej smieszne, glupku. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Prostytutki 26.10.07, 11:30 bene_gesserit napisała: > Moze wtedy wydaloby ci sie to mniej smieszne, glupku. No rozumiem, że się ze mną nie zgadzasz... ale czemu od razu obrażać? Ja przecież nikogo nie obrażam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Prostytutki 26.10.07, 11:37 Nie obrazam. Nazwalam cie w zasadzie po imieniu, chociaz rozumiem, ze ci rodzice dali na chrzcie inaczej. Tylko glupek moze sie wysmiewac z cudzej nędzy i upodlenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Prostytutki 26.10.07, 11:39 Jak się zapytać dziwki czy lubi sex,to one wszystkie że tak.To o jakie upodlenie chodzi,nie rozumiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Prostytutki 26.10.07, 11:42 bene_gesserit napisała: > Nie obrazam. Nazwalam cie w zasadzie po imieniu, chociaz rozumiem, > ze ci rodzice dali na chrzcie inaczej. Tylko glupek moze sie > wysmiewac z cudzej nędzy i upodlenia. Ale ja się wcale nie wyśmiewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Prostytutki 27.10.07, 01:23 > Ale ja się wcale nie wyśmiewam :) Nie, jasne, że nie. Ta emotikonka ":)" przy Twoich tekstach to oczywiście oznaka głębokiej zadumy. Popieram Bene w oburzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Kiedys Kocia powiedziala 27.10.07, 06:06 ze niedowiarek nie potrafi dyskutowac, wiec tak naprawde mogloby go wcale nie byc, bo nie ma nic do powiedzenia. Teraz widze dokladnie co miala na mysli, z tym, ze teraz niedowiarek nie dosc, ze nie dyskutuje to jeszcze tylko jadem pluje do wszystkich kobiet jakotakich. Probuje okazywac pogarde, ale tak naprawde przemawia przez niego biedny zraniny facet, ktorego nikt nie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Kiedys Kocia powiedziala 27.10.07, 10:09 Niektórzy to mają wyobraźnię ;) A oburzonemu koledze polecam kielicha na ukojenie starganych nerwów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Kiedys Kocia powiedziala 27.10.07, 16:38 bosssssz, co za grubiaństwo... ...więc sądzisz że kielich jest dobrym rozwiązaniem problemu? Zdzisiu spod budki piwnej też tak uważa, znajdujesz się więc w doborowej kompanii. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Kiedys Kocia powiedziala 27.10.07, 19:06 evita_duarte napisała: > ze niedowiarek nie potrafi dyskutowac, wiec tak naprawde mogloby go > wcale nie byc, bo nie ma nic do powiedzenia. Teraz widze dokladnie > co miala na mysli, z tym, ze teraz niedowiarek nie dosc, ze nie > dyskutuje to jeszcze tylko jadem pluje do wszystkich kobiet > jakotakich. Probuje okazywac pogarde, ale tak naprawde przemawia > przez niego biedny zraniny facet, ktorego nikt nie kocha. Mysle,ze ten niedo-wiarek, czy gassda to nie A., niedowiarek.Tak czy siak,atakuje i obraża, nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Prostytutki 26.10.07, 18:04 straszne są te zdjęcia. One cale składają się ze wstydu. W sumie to zakrawa na heroizm ze zdecydowały się strajkować. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Prostytutki 26.10.07, 18:17 Własnie.I te komentarze- esencja chamstwa.One są na samym dnie, każdy może je opluć - z jednej strony wydawałoby się ,że nic nie mają do stracenia, z drugiej - są ludźmi ze swoją duszą i siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Prostytutki 27.10.07, 00:00 > Wlasnie.I te komentarze - esencja chamstwa. Skorzystac z uslug i wyrazic pogarde, takie samousprawiedliwienie, jestescie to was bierzemy, gdyby was nie bylo to bysmy was stworzyli. Meska rzecz upokarzac Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Prostytutki 27.10.07, 01:24 > Meska rzecz upokarzac Hej, bez takich! Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Prostytutki 27.10.07, 10:11 stephen_s napisał: > > Meska rzecz upokarzac > > Hej, bez takich! Mój drogi, nie pokrzykuj na kobiety! :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Prostytutki 27.10.07, 10:40 niedo-wiarek 26.10.07, 11:20 Odpowiedz wiarusik napisał: > Słyszałem,że pod Mariotem stoją 70cio letnie qrwiszony;) E tam... rewirowy alf staruszki stamtąd przegania. Ale takie pięćdziesięcio - sześćdziesięcioletnie rzeczywiście kręcą się po pigalaku. Np. na Poznańskiej 3 damy o wyglądzie urzędniczek przed emeryturą stworzyły nawet kółko dyskusyjne - sprawiają wrażenie, jakby za chwilę miały do biura albo sklepu wrócić z papieroska, tyle że jakoś cały boży dzień z miejsca się nie ruszają ;) To jest pogarda za plec. wiek i profesje Wystarczy zreszta poczytac meskie komentarze pod artykulem Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Prostytutki 27.10.07, 10:44 piekielnica1 napisała: > To jest pogarda za plec. wiek i profesje > Wystarczy zreszta poczytac meskie komentarze pod artykulem Proszę wskazać jeden obraźliwy wyraz w moim poście. Poza tym nieśmiało zauważam, że nie odpowiadam ze wszystkie męskie komentarze zamieszczane w necie :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Prostytutki 27.10.07, 12:02 > Proszę wskazać jeden obraźliwy wyraz w moim poście. 0brazliwy jest twoj protekcjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Prostytutki 27.10.07, 12:22 piekielnica1 napisała: > 0brazliwy jest twoj protekcjonalizm Być może... Uważam jednak, że moja wypowiedź mieściła się w granicach netykiety, czego nie można powiedzieć, o niektórych komentarzach zawiązanego w tym wątku frontu oburzenia moralnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Prostytutki 27.10.07, 16:35 netykieta jest minimum jakie ktoś powinien spełnić żeby jego post nie został wywalony. Od minimum do kultury daleka droga. Ale czy po autorze takich kwiatków: "niedo-wiarek 26.10.07, 10:26 Odpowiedz Trochę sobie na te panie popatrzyłem i zastanawiam się, kto im płaci. Moim zdaniem z takimi "warunkami" to one powinny do interesu dopłacać ;)" "niedo-wiarek 26.10.07, 11:20 Odpowiedz wiarusik napisał: > Słyszałem,że pod Mariotem stoją 70cio letnie qrwiszony;) E tam... rewirowy alf staruszki stamtąd przegania. Ale takie pięćdziesięcio - sześćdziesięcioletnie rzeczywiście kręcą się po pigalaku. Np. na Poznańskiej 3 damy o wyglądzie urzędniczek przed emeryturą stworzyły nawet kółko dyskusyjne - sprawiają wrażenie, jakby za chwilę miały do biura albo sklepu wrócić z papieroska, tyle że jakoś cały boży dzień z miejsca się nie ruszają ;)" można się spodziewać zrozumienia czym jest kultura??? ...no właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Prostytutki 27.10.07, 16:50 Cóż, wychodzi na to, że jestem najmniej kulturalną osobą w tym wątku, a już na pewno mniej kulturalną niż którakolwiek z kobiet wypowiadających się w tym wątku, więc pozostaje mi szczerze przeprosić za wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś