mkaz1 09.04.09, 08:43 Było o tym wczoraj w wiadomościach radia ZG. ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VACEK Re: Nicky Pedersen w ZG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:26 Jeżeli to prawda to Dowhan chyba oczadział-rozbije drużyne ,wprowadzi niesnaski,finansowo załatwi Falubaz- WON Z PEDERSENEM z ZIELONKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmaa Re:Nicki Pedersen Stanowcze NIE ! IP: *.aster.pl 09.04.09, 14:42 Walczmy w uczciwej walce z innymi klubami . I szanujmy Włókniarza. Kańciarz i szmaciarz Pedersen jak najdalej od klubu z Zielonej Góry ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FALUBAZ FAN Re:Nicki Pedersen Stanowcze NIE ! IP: 78.8.223.* 09.04.09, 23:27 PEDERSEN najwiekszy kasjer w swiecie zuzla -won z Zielonki ,my fani falubazu cie nie chcemy........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicol Nicki IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.09, 14:40 Nicki Pedersen jest najlepszy na swiecie!!! Mam nadzieje ze nigdy nie trafi do najwiekszej dziury czyli Zielonej Gory! Zdechł pies- falubaz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Nicky Pedersen w ZG? IP: *.aster.pl 10.04.09, 07:05 A ja myślę,że: Falubaz + NP = Mistrz Polski(wreszcie po tylu latach!) Bez niego nie ma szans. W ZG i tak są najdroższe bilety a Nicky to będzie jakaś atrakcja i spokojnie kilkanaście punktów. A z tym skłóceniem drużyny to przesada, każdy z nich i tak przyjeżdża, robi swoje, kasuje forse i wyjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Nicky Pedersen w ZG? IP: *.aster.pl 10.04.09, 08:02 Pedersen to atrakcja ? Jak złodziej , który się ograbi, ograbił to też masz atrakcję . Człowieku ,Ty jesteś niesamowicie porabany . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Nicky Pedersen w ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 08:03 kiedyś był Falubaz + Morawski = Mistrz Polski. A potem przez 10 lat nie mogliśmy się pozbierać. To ja dziękuję, wolę brązowy medal i następny sezon w ekstralidze niż mistrza i bankructwo. Odpowiedz Link Zgłoś