piotr2004 02.12.03, 20:09 Brawo wreszcie oszołomy przestaną się rzucać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Castorama może budować IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 23:12 Mądra decyzja prokuratury. Nie wszyscy Radni SLD podpisali sie pod wnioskiem do Prokuratury. Tylko Ci , którzy za wszelką cenę szukają dziury w całym . Nie mogą strawić , że Prawica w tej kadencji jest lepsza. Lewica zawiodła się , że nie będzie sprawy zwłaszcza Pani Panek -Gara ,Pan Zel i Tajchert. Zapomniałem jeszcze o Pani Błoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Castorama może budować IP: *.ziela.eu.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 13:52 No bardzo fajnie ludzie. Wasza madrosc jest straszna. Po co budowalismy obwodniece? Po co wydane pieniadze? Odpowiedzcie sobie na to pytanie. podpowiem: 2 wielkie hipermarkety w centrum miasta; super, jak te samochody dostawcze beda kursowaly na radzie kolo BP; no bo po co wybudowac te hipermarkety kolo obwodnicy tak jak w normalnych wiekszych miastach. Czy wy ludzie sobie zdajecie sprawe z decyzji jakie podjela ekipa pani Ronowicz. To jest istny zamach na Zielona Góre. Znowu ruch samochodow ciezarowych wprowadza sie do miasta i od razu do samego jego centrum. Czy nielpiej bylo w miejscu starej drukarni wybudowac mieszkania takie jak na ul. Wyszynskiego z uslugami na dole, a Castorame i Cerfura kolo obwodnic. Nie chce nic mowic, ale ta decyzja byla najgorsza decyzja obecnej ekipy pani Ronowicz. Szkoda, ze juz za pozno na zmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanicus Re: Jestem za!!!! IP: *.pwsz.sulechow.pl / *.pwsz.sulechow.pl 05.12.03, 12:21 Super, jesli ktos w ZG przeprowadzal remont lub budowal, byl automatycznie skazany na wycieczki do Poznania lub Wroclawia, poniewaz nedza i chamstwo miejscowych bud tzw. budowlanych było przerażające. Popieram, szkoda, że budowa supermarketów nie odbyłą się nie poza granicami miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sibek Re: Jestem za!!!! IP: *.zielman.pl 05.12.03, 15:39 Stań w kolejce po rozum!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sibek Re: Njalepiej to jeszcze ze 2 postawic w centrum IP: *.zielman.pl 05.12.03, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś