Dodaj do ulubionych

Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock

05.05.09, 13:52
a Farfał będzie?
Obserwuj wątek
    • marek-1951 Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock 05.05.09, 14:21
      Przecież Owsiak nie płaci za udział, czyżby Wałęsa o tym nie wiedział.
      • Gość: Zenko Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: *.chello.pl 25.05.09, 13:55
        jesteś pewien że nie płaci ?
    • thlalock w błoto? 05.05.09, 15:15
      A zanuży się dla zabawy w błocie?? :-)

Choć w jego przypadku i tak jest mocno oblepiony przez innych.
      Młodzi muszą poznać Lecha, by nie żyć w epoce Farfała.

• Gość: das spiel ist aus do roboty nieroby IP: *.dynamic.mnet-online.de 05.05.09, 15:18
      rosenbushe najsztuby kuby sienkiewicze waltery hollandy owsiaki wajdy jandy i reszta chamow razem z dobroczyncami
      do roboty chamy
      • mela_1 Re: do roboty nieroby 05.05.09, 18:21
        Gość portalu: das spiel ist aus napisał(a):

> rosenbushe najsztuby kuby sienkiewicze waltery hollandy owsiaki
        wajdy jandy i r
        > eszta chamow razem z dobroczyncami
        > do roboty chamy

Szanowny panie - ubolewam, że nie znam pana dorobku, w
        przeciwieństwie do osób, które zechciał pan łaskawie wyliczyć i
        obdarzyć dalece niewybrednym epitetem. Azaliż zapewne pan nie ma
        żadnego własnego dorobku, a za jedynie "słuszną" pracę uważa pan
        kopanie rowów. Ale nie wiem, czy pan wie, że w języku ydisz
        slowo 'farfał" oznacza - "przepadło". Czyżby więc pana duchowy,
        umiłowany przywódca - intelektualista nad intelektualistami (bo z 9
        piętra) był Żydem? Radziłabym więc ostrożnośc w epitetowaniu.
        • Gość: das spiel ist aus szanowny panie IP: *.dynamic.mnet-online.de 05.05.09, 19:50
          siem prosze sobie bardzo grac niewiniatko
          ale na swoj koszt lub najsztubow owsiakow wal emsow wajdow jandow kubow sienkiewiczow zycinskich balamutow dziwiszy wojtyl i reszte tego towarzystwa o wspolnej ojczyznie czyli
          zycia na koszt innych roznymi sposobami
          i proponuje zeby ta banda hosztaplerow zaczela nareszcie patrzec na swoje facjaty przez krzywe zwierciadlo

jezeli chodzi o przywodce to tak sie sklada ze sam sobie przewodze i posiadam w dodatku lek przestrzeni co absolutnie wyklucza jakikolwiek kontakt z podanym przez pana pietrem
          jezeli mam byc szczery to uwazam ze ww przydalby sie lekki trening fizyczny bo wtedy zobaczyliby ze trzeba zyc zeby przezyc
          ale to za ciezkie dla pana
          wiec napisze wprost
          do roboty nieroby
          ps
          poniewaz tak sie jakos zlozylo ze wychowany bylem w bardzo otwartym domu to dla mnie nie ma znaczenia czy np rodzicow pana m friedmana uratowal pan schindler tylko to co pan friedman z kolegami oczekuje od innych za to uratowanie bo czasy wtedy byly ch owe
        • Gość: das spiel ist aus czy teraz pan wie o czym napisalem IP: *.dynamic.mnet-online.de 05.05.09, 20:05
          czy moze jeszcze powtorzyc i nazwac ich wszystkich
          zwyklymi oszustami zlodziejami i cyganskimi arystokratami
    • Gość: W.P. Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 212.109.135.* 05.05.09, 15:55
      TW Bolek ma być GWIAZDĄ MĄDROŚCI na Przystanku Woodstock. Ostatnio w
      TVN 24 gadał jakby stracił osttnią szarą komórkę pod czaszką. Tu
      pasuje jak ulał do takich imprez. On w młodości
      przecież "sztachetowym" był nazywany, gdy wyruszał na wiejską zabawę
      z Popowa do remizy w Sobowie. Potańcówki zawsze kończyła wataha
      Wałęsów (jak już miała dobrze w czubie) rozbieraniem przydrożnych
      płotów i toczyła boje z przyjezdnymi na sztachety. Uważajcie w
      Kostrzynie, bo jak na Przystanek Woodstock przyjedzie sztachetowy to
      mogą wasze płoty zostać "nadwyrężone". On ostatnio jakiś nerwowy się
      zrobił i ciągle powtarza, że TW Bolkiem nie był, chociaż już
      wszystko UDOWODNIONO, są dokumenty z IPN - zbadano, książki
      napisano. Donosił za pieniądze SB-ekom, taki był ODWAŻNY, na swoich
      kolegów z pracy. Jak mu Owsiak nie zapłaci, to pewnie na niego
      DONIESIE do...SB, no może nie do SB, ale do TVN 24 to już tak.
    • mela_1 Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock 05.05.09, 18:13
      obywatelx5 napisał:

> a Farfał będzie?

Oczywiście. Z kolegami i w glanach i z gestem :"pięć piw proszę". I
      z tego będzie transmisja, nie tam jakiegoś Wałęsy.
    • Gość: fanfan Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 19:10
      Ale żenada. Był dobry festiwal. Zrobiło się szambo!
      Cóż Owsiak jak Wałęsa kasę lubi. No to musi politrukom z PO robić
      dobrze.
      Dotąd zawsze jeździłam. Ale teraz przegiął. Niech się kula sam.
      • Gość: szczepek Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 62.21.94.* 05.05.09, 21:20
        A Tyś nie wiedział, że celem ASP jest przedstawianie młodym ludziom znanych i
        ciekawych osobistości?
        • Gość: zibi Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:55

Kpisz czyś wyczyszczony z głowy?
          Mało masz tych "ciekawych i znanych osobistości" na codzień w
          każdych mediach? Rzygać się od nich chce! To miał być festiwal
          muzyczny a nie kolejna pralnia mózgów.
          Wałęsa to niech przyjedzie razem z Libertasem. I niech powie ile
          zgarnie za ten, kolejny, "wykład":) I ile inkasował od SB jak
          donosił.
          • Gość: starywyga Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 78.8.222.* 05.05.09, 23:13
            Przyglądałem sie długo temu "wątkowi"ale w pewnym momencie uznalem że należy
            zabrać głos,a to dlatego że zaczeto obrażać człowieka dzieki któremu macie
            dzisiaj tyle luzu że momentami zaczynacie pieprzyć głupoty.A więc do rzeczy i
            konkretnie:Wszystkim tym ktorzy nie szanuja p.Wałęsy życzę ażeby po ich śmierci
            f_i_u_t im tak mocno stanął ażeby nie można było zamknąć wieka od
            trumny!!!Ostre??być może ale bujajcie się lewusy i frajerzy!!
            • Gość: W.P. Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 212.109.135.* 06.05.09, 08:51
              Ta (ten) "starywyga" mógłby lepiej napisać - "staryfunkcjonariusz".
              Po tym co NAPISAŁ tenże "starywyga" CYTACIK wybrany z DZIENNIKA,
              jakże szanowanego wielce SZTACHECIARZA wiochowego, zwanego w kręgach
              funkcjonatiuszy SB TW Bolkiem: "...Wałęsa miał wziąć udział w
              towarzyszącej rockowemu festiwalowi na przełomie licpa i sierpnia
              dyskusji na temat 20-lecia wolnej Polski. Mieli ją poprowadzić Piotr
              Najsztub i Jurek Owsiak. Były prezydent, zapytany o czym chce
              opowiedzieć młodzieży stwierdził: "Jeszcze nie wiem czy będę brał
              udział w festiwalu i o czym będę mówił. Ja jestem człowiekiem
              chciwym". Co to znaczy? - zapytaliśmy. "Dostaję wiele różnych
              zaproszeń". Ale przecież powierdził już pan swój udział? -
              dociekaliśmy. "Mój sekretariat potwierdził. Natomiast ja mam
              wątpliwości czy będę brał udział. Wszystkiego dobrego. Do widzenia" -
              powiedział nam były prezydent."
              I pomyśleć, że na takie BYLE CO kiedyś GŁOSOWAŁEM. Wprost otumaniony
              byłem jak pańszczyżniany chłop, przyznaję to ze skruchą i
              przestrzegam - WAŁĘSA NIGDY SŁOWA PRAWDY NIE POWIEDZIAŁ. KŁAMSTWO I
              OSZUSTWO TO JEGO ODRUCHY NATURALNE. JEST TO PÓŁANALFABETA, KTÓRY W
              TELEWIZORZE UDAJE, ŻE POSŁUGUJE SIĘ KOMPUTEREM. STWARZA MIT
              NOWOCZESNEGO CZŁOWIEKA. ON WYPOWIEDZIEĆ DWÓCH ZDAŃ NIE POTRAFI.
              DZIWIĆ MUSI FAKT, ŻE LUDZIE PŁACĄ MU ZA OBRZUCANIE BŁOTEM Z
              BEŁKOTEM.
              • Gość: starywyga Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 78.8.222.* 06.05.09, 09:55
                Gdy kojtniesz to na sto procent będą mieli problem z zamknięciem twojego
                "furerału"
                • Gość: starywyga Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 78.8.222.* 06.05.09, 09:59
                  Drobny błąd chodziło mi oczywiscie o futerał,sosnową jesionkę,piórnik itd itp
                • Gość: W.P. Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 212.109.135.* 06.05.09, 10:03
                  Dzielny "staryfunkcjonariusz" walnął "ARGUMENTEM" który nie zmieścił
                  się w pale. Brawo, dowcip wyszukany - jak u SZTACHECIARZA
                  wiochowego !!!
                  • Gość: stary Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 78.8.222.* 06.05.09, 10:09
                    W jakiej instytucji pracujesz?jestem w stanie być tam w ciagu 20 minut i
                    wyjaśnię ci "meritum"dalej dawaj namiary.
                    • Gość: W.P. Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 212.109.135.* 06.05.09, 11:32
                      Tym razem "stary" napisał" > W jakiej instytucji pracujesz?jestem w
                      stanie być tam w ciagu 20 minut i
                      > wyjaśnię ci "meritum"dalej dawaj namiary.

Oto maniery SZTACHECIARZA wiochowego - piana z ust się toczy i
                      ciśnienie skacze - ROZUM PRZESTAŁ PRACOWAĆ !!!
                      • Gość: starywyga Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 78.8.222.* 06.05.09, 11:42
                        I ty nosisz spodnie bucu?
                        • Gość: W.P. Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 212.109.135.* 06.05.09, 12:24
                          Dzieli nas pewna klasa, stąd też mogę stwierdzić tylko jedno -
                          ten "starywyga", tak jak jego SZTACHETOWY IDOL, ciągle nie wyrósł z
                          krótkich spodenek, i jak bucem był to i bucem pozostanie. Ja już od
                          dawna noszę długie spodnie. I to by było na tyle !!!
                          • Gość: starywyga Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 78.8.222.* 06.05.09, 13:31
                            Ażeby zakończyć- ponieważ jasno widać że jesteś tzw komunustyczny pomiot.Z
                            mlekiem watpliwej matki wyssałeś najgorsze przymioty minionego
                            ustroju(tchurzostwo,zarozumiałosc,roszczeniowe podejście do życia,und
                            zuweite)Boisz się stanąć oko w oko z trochę powyżej 50-letnim facetem ,dupek
                            jesteś i nic nie wiesz o życiu,najlepiej więc morda w kubeł!!
                            • Gość: W.P. Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 212.109.135.* 06.05.09, 14:11
                              W swym zaślepieniu "starywyga" ciągle brnie, bo ma kłopoty z logiką
                              oraz ortografią. Powtarza jakieś zaklęcia, nie wiadomo na jakiej
                              podstawie. Przeczytałem dzisiaj, że Wałęsa mówi o swoich zaletach -
                              jestem chciwym człowiekiem. Powinien powiedzieć o tej jego
                              największej - PODŁOŚCI. Podobne zachowania przejawia
                              tenże "starywyga", jakby zapatrzony w swojego IDOLA i nie waha się
                              używania OBELG oraz PODŁOŚCI. Takie to MAŁE i PRYMITYWNE z NICH
                              żuczki, gdy ARGUMENTÓW brak trzeba NAURĄGAĆ.
                              Kogoś, kto ukończył 50 lat, już pewnie nikt nie podejmie się
                              wychować, ale takie spostrzeżenie pewnie może pomóc, aby "starywyga"
                              w kontaktach z innymi się nie kompromitował - WIĘCEJ WIEDZY, MNIEJ
                              DEMAGOGII - W ODNIESIENIU DO WAŁĘSY. KULTURY TEŻ TROCHĘ I DYSTANSU.
                              JA TEŻ NIESTETY KIEDYŚ WAŁĘSIE UFAŁEM I GŁOSOWAŁEM ZA JEGO WYBOREM
                              NA PREZYDENTA - MÓJ WIELKI BŁĄD DOSTRZEGŁEM PO 2000 ROKU!!!
          • Gość: szczepek Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: 62.21.94.* 05.05.09, 23:25
            Festiwal muzyczny swoją drogą. Nie rzygam nimi, zwłaszcza wtedy, kiedy mam
            szansę zobaczyć ich na żywo i ocenić samemu, jacy są i jak odpowiadają na
            pytania zadawane przez publiczność, w której są i przeciwnicy i zwolennicy danej
            osoby.
            • Gość: do szczepka Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 10:22

Bedziesz musiał wyskoczyć z kasy ty i Owsiak bo wasz idol uznał że
              mu sie nie opłaca:

"Lech Wałęsa nie jest już pewien, czy pojawi się na festiwalu
              Woodstock. - Muszę się namyślić, bo jestem chciwy - mówi
              Dziennikowi.pl. O tym, że były prezydent przyjedzie na Woodstock,
              informowała wcześniej Fundacja Wielkiej Orkiestry Świątecznej
              Pomocy.
              Wałęsa miał wziąć udział w towarzyszącej rockowemu festiwalowi na
              przełomie lipca i sierpnia dyskusji na temat 20-lecia wolnej Polski.
              Mieli ją poprowadzić Piotr Najsztub i Jurek Owsiak. Były prezydent,
              zapytany o czym chce opowiedzieć młodzieży stwierdził: jeszcze nie
              wiem czy będę brał udział w festiwalu i o czym będę mówił. Ja jestem
              człowiekiem chciwym.
              - Dostaję wiele różnych zaproszeń - powiedział były prezydent. Ale
              przecież potwierdził już pan swój udział? - dociekał Dziennik.pl. -
              Mój sekretariat potwierdził. Natomiast ja mam wątpliwości czy będę
              brał udział. Wszystkiego dobrego. Do widzenia - powiedział Wałęsa.
              Organizatorzy są zaskoczeni, bo wcześniej Wałęsa prosił tylko o
              zmianę daty wystąpienia w związku ze ślubem w rodzinie."

To jak: zadasz mu pytania o kasę i pogardę dla zwykłych ludzi?
    • Gość: primordial Re: Lech Wałęsa gwiazdą Przystanku Woodstock IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.09, 19:00
      Tak sie sklada ze bylem iles lat temu na koncercie WOSPu na
      stadionie zuzlowym na Wroclawskiej. Wowczas wszystkim rozdawano tam
      za friko ksiazki (skompilowane z listow pisanych do Owsiaka,
      wspolfinansowane przez czerwona Gazete Lubuska). Ciekawe, bo w tej
      ksiazce Walesa byl lżony i wyzywany od najgorszych ciemniakow i
      slugusow kleru. A tera co, Owsiak chce sie podlizac PO?
      No i to jest upolitycznienie łudstoka, bo oto gosciem honorowym
      bedzie facet ktory czynnie i publicznie zabiera glos w sprawach
      czysto polityycznych, pomijajac fakt ze robi z siebie debila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka