katarstan Re: Dentysta w Zielonej Górze 26.02.16, 12:02 Polecam z całego serca Den Med www.stomatologiadenmed.pl/ Pełen profesjonalizm, bardzo dobry stomatolog w Zielonej Górze, życzliwa obsługa, czas oczekiwania skrócony do minimum. Jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
bobiszcze Re: Dentysta w Zielonej Górze 11.03.16, 13:27 Też mogę polecić den Med, bardzo miła i profesjonalna obsługa, przyjemny wystrój gabinetu i szeroka oferta usług (www.stomatologiadenmed.pl). Od kilku lat chodzę tylko do jednego dentysty w Zielonej Górze i mogę pochwalić się pięknymi zębami. Ceny w Den Medzie też są korzystne. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 193.9.115.* 20.04.21, 22:52 Niestety mam bardzo złe doświadczenie ze Stepniak Kirylow z Zielonej Góry Ma mnóstwo negatywnych opini na googlach wiec to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatadoktor Re: Dentysta w Zielonej Górze 21.05.21, 22:00 Najgorsze badziewie to Stepniak ze Żródlanej Arogancka , bez kwalifikacji.- tylko powiklania mam , nawet nie chce poprawić swojwj pracy - chce kadę za reklamacje uslugi- porażka Odpowiedz Link Zgłoś
roszpunka1986 Re: Dentysta w Zielonej Górze 12.04.16, 11:32 Ja od wielu lat razem z mężem (jeszcze zanim nim został) chodziliśmy do DenMedu na Łużyckiej - mają świetny sprzęt, są mega profesjonalni no i ogólnie, jak się jest ich pacjentem, to masz poczucie, że o Ciebie po prostu dbają.... ja jestem bardzo bardzo zadowolona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatadoktor Re: Dentysta w Zielonej Górze 21.05.21, 22:01 Kazdy tylko nie Stepniak z Zielonej Gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARP Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.146.72.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.16, 14:08 No mam dziwne wrażenie że te wszystkie opinie pisze ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
mimitujest Re: Dentysta w Zielonej Górze 05.07.16, 17:40 Polecam dr. Stankiewicz na Krętej. Tania, dobra, miła, niezwykle cierpliwa, wyleczyła mnie z dentofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka38 Re: Dentysta w Zielonej Górze 14.10.16, 18:25 Cudowna pani doktor. Jest nie tylko bardzo dobrym fachowcem, ale jest również uczciwa. Ceny są na każdą kieszeń. Nie mogę się nachwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka38 Re: Dentysta w Zielonej Górze 15.10.16, 09:40 Cudowna pani doktor. Jest nie tylko bardzo dobrym fachowcem, ale jest również uczciwa. Ceny są na każdą kieszeń. Nie mogę się nachwalić. Wypowiedź dotyczy pani doktor Agnieszki Stankiewicz z ulicy Krętej. Odpowiedz Link Zgłoś
jolcia252 Re: Dentysta w Zielonej Górze 04.11.16, 21:19 NIE POLECAM ADAMUSA MACIEJA Koleś wyrywał dzisiaj mojemu dziecku zęba mlecznego piątkę tragedia od początku się nie popisał dając znieczulenie bardzo bolało mojego synka nie mówiąc o samym rwaniu chyba znieczulenie nie zadziałało na moje pytanie czy znieczulenie nie zadziałało on odpowiedział że nie wie a taki niby specjalista okropnie krzyk płacz cały czas dzwoni mi w uszach. Nigdy do niego więcej się nie udamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.16, 13:52 No i żaden z tych dentystów "cudotwórców" nie ma specjalizacji z periodontologii , a ogłaszają się i mądrzą z kiretażami zamkniętymi i otwartymi, płukaniami kieszonek z aplikacją lekarstwa, regeneracją kości itp itd .. Jak co do czego dochodzi, to na umówioną wizytę z moim zaznaczeniem, a ich zapewnieniem ze będzie lekarz periodontolog ... w rezultacie przychodzi zwykły stomatolog , który pokazuje mi obrazki o paradontozie i pierniczy to, o czym ja doskonale wiem ! I jedyne co może mi zaproponować , to zdjęcie kamienia, którego już nie mam, bo trzech pozostałych pseudo periodontologia już mi go usunęło !! Jak widzą problem z błonami śluzowymi,wypadającymi zębami to nie wiedzą gdzie oczy podziać i jak się pozbyć takiego pacjenta .. Koszmar, nie ma w Zielonej Górze porządnego lekarza z tej dziedziny. Oprócz skatingu , żaden z nich nie zaproponował mi poważnego leczenia. Żaden nie zlecił badań. Nawet w Szpitalu nikogo nie obchodzi taki problem. Najbliższy szpital z chorobami błon śluzowych to Poznań , Szczecin Akademia czy Warszawa Na miejscu NIC ! Nie piszcie mi czasem o Jujeczko , gabinecie w Novicie, czy tych na przeciwko Biedronki na Ptasiej bo oni nie mają nic wspólnego z tą specjalizacją. Wszyscy tylko łatwo i przyjemnie, aparaty ortodontyczne, tudzież plomba czy zdjęcie kamienia, usunięcie zęba ... NIC poza tym ! Zero problemów i kasa jest. Po co trudny pacjent. Nawet jak masz kasę to i tak jej nie chcą :) DRODZY stomatolodzy ! Zdjąć te kłamliwe reklamy ze swoich stron www o pomocy w dziedzinie periodontologii, bo takiej nikt u was nie uzyska !!! Dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 193.9.115.* 20.04.21, 22:57 Dokładnie mam take samo zdanie Mon powikłania o działaniach Stepniak Kirylov Doprowadziła do destrukcji kości , założyła implanty które nadają się do wyrzucenia a właściwie zostały już wyrzucone Sprawdziłem na googlach jest mnóstwo negatywów Ludziska czytajcie negatywne opinie !!!!!!! bo one prawdę mówią , te pozytywne to sobie sami puszą Odpowiedz Link Zgłoś
kowalskakatarzyna96 Re: Dentysta w Zielonej Górze 05.12.16, 12:48 ja znalazlam czego szukalam na katalog-abc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.pawluk.org 21.02.17, 23:30 ja polecam Stomatologia Na Moniuszki. miły, profesjonalny. da się pogadać i zapomniałam, że jestem na fotelu dentysty. pamiętam jak usłyszałam " Stomatolog Moniuszki " i zapytałam się gdzie to jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcia Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.17, 21:30 NIE POLECAM pani SZYMKUN.Raz ze podala sie za inna pania,z ktora wczesniej miala wspolny gabinet,zwyczajnie mnie oszukala po to zeby zarobic szybko powyrywala mi zeby nadajace sie do leczenia.Pozostawiala przy tym korzenie.Ja chcialam zalozyc mosty wiec podliczyla mnie i mialo byc tylko 500zl plus ewentualniej doplaty,a juz po opilowaniu zebow(kiedy wugladalam jak wampir i strasznie bolalo) stwierdzila ze 1200 zl bedzie doplata.Mosty zalozyla mi na świeżo opilowane zeby gdzie dziasla mocno krwawily,i nie mialy czasu sie zagoic oraz podniesc co w konsekwencji po jakims czasie mialam odkryte korzenie i dziury miedzy mostem a dziaslem(moglam włożyć zapalke).Zęby nie byly podleczone dobrze przed zalozeniem mostow wiec zaczely sie psuc i bolec.Po kilku latach trafilam do dr.Krauze-Howis,do ktorej mialam trafic zamiast p.Szymkun. 3 miesiace leczylam zdzieralam stare mosty(w ktorych wygladalam jak kon bo byly takie duze).Duzo kasy musialam wydac zeby ratowac resztki zebow i miec ladny usmiech.Ale oplacilo sie.Mam piekny usmiech.Pani Szymkun nie chciala dac mi zadnego rachunku potwierdzenia ile kasy jej dalam i ze u niej robilam.Pewnie wiedziala ze pojde z tym do sadu wiec udawala ze druczki jej sie skonczyly i da mi na nastepnej wizycie.A na nastepnej juz taka mila nie byla.Jesli nie chcecie stracic zebow i pieniedzy to omijacie ta pania z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcia Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.17, 22:12 Chcialam dodac ze pani dr.Krauze-Howis jest bardzo dokladna w leczeniu,ma czysty gabinet,wspolpracuje z bardzo dobrym protetykiem,jest sympatyczna.Przestalam bac sie dentysy:).Mowie z doswiadczenia.Moj usmiech teraz wszyscy chwala a ladne zabki to wizytowka kazdego z nas Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatadoktor Re: Dentysta w Zielonej Górze 21.05.21, 22:17 To nie jedyna taka - kolejna to Stępniak Kirylov Arogancka , bez umiejetności i trzepie kasę bez kwitów - jak problem - to spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
batat01 Re: Dentysta w Zielonej Górze 30.10.17, 13:28 Polecam Den Med na Łużyckiej. Chodzię do nich od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Miła obsługa, profesjonalne leczenie, świetnie wyposażony gabinet i normalne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
kol-dra Re: Dentysta w Zielonej Górze 07.12.17, 09:22 z czystym sumieniem mogę polecić Den Med na Łużyckiej. Nowoczesne gabinety, mega profesjonalni lekarze i całkiem niezłe ceny. Polecam szczególnie dr Łanicką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.18, 22:03 Polecam Den Med ul. Łużycka 17 lek.dent.Beata Błaszczyk. Cennik na stronie www.stomatologiadenmed.pl/cennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamka Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 95.40.238.* 29.05.18, 12:21 Polecam panią Annę Henksche jak właśnie pytanie o ortodontę. Wyprowadziła mój uśmiech na prostą. Zęby leczone systemem Damon. Nie jest to oczywiście leczenie „ekspresowe”, ale przy ortodoncji pośpiech nie jest wskazany. Podejście do pacjenta normalne, ceny niewrygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekbewes Re: Dentysta w Zielonej Górze 10.08.19, 00:04 Jak dla mnie - ta wysoka blondyna z Piaskowej 1 jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reda Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.20, 22:14 Stępniak KIrylow - NIE Porażka - OSTRZEGAM !!! Gorszego badziewia nie spotkałem , wrzaskliwy przepocony babsztyl. Arogancka wobec pacjentów jeśli masz uwagi - nie odbiera telefonów - czyli ZERO reklamacji niekompetentna najtańsze materiały na wypełnienia o implantach niema pojęcia nie ma podstawowej wiedzy o roli poprawnego zgryzu oszukuje pacjentów nie używa kasy fiskalnej niesłowna i nie terminowa wszystko w jendnym - dentysta, chirurg, protetyk - porażka czyli coś tam robi i do kasy 9 nie fiskalnej ) a potem spie….aj szkoda tylko że nie czytałem wcześniej aż tylu negatywnych opinii na jej temat 140 % racji !!!!!! - nawet personelu ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentmaria Re: Dentysta w Zielonej Górze 18.04.21, 23:13 Odradzam Stepniak Kirylov ze Źródlanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirkor Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 185.77.248.* 20.04.21, 22:44 Niema dobrych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirkora Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 185.77.248.* 20.04.21, 22:46 Ale napewno nie polecam Stepniak Kirylov ze Źródlanej - porażka Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatadoktor Re: Dentysta w Zielonej Górze 21.05.21, 22:19 A najgorsza to Stępniak Kirylov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giza Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 193.9.115.* 20.04.21, 23:03 W żadnym przypadku Stępniak Kirylov - żŹrodlana Gwarantowane komplikacje i nie uznaje reklamacji Zero wiedzy o implantach i protetyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Stepniak Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 185.253.162.* 02.05.21, 11:56 W żadnym przypadku nie Stepniak Kirylow Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatadoktor Re: Dentysta w Zielonej Górze 21.05.21, 22:21 Potwierdzam - tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jk Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 185.253.162.* 13.11.22, 14:04 Nie polecam Stepniak Kirylow - same negatywne konseiwencje - zbyt wiele negatywnych opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 185.253.162.* 13.11.22, 14:11 Najgorsza i najdrozsza to Kiryłow stepniail ze Zrodlamej - same powiklania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cartek Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 185.253.162.* 13.11.22, 14:12 Tylko nie Stepniak Kirylow Odpowiedz Link Zgłoś
jkaczynskiii Re: Dentysta w Zielonej Górze 14.11.22, 09:39 Zdecydowanie nie polecam Kirylov Stepniak ze Zrodlanej - gwarantowane powiklania Odpowiedz Link Zgłoś
jurasekmarcin Re: Dentysta w Zielonej Górze 25.07.23, 07:27 Moja na przygoda z Klinika Kirylow Stepniak Zielona Gora Niestety moj blad _ nie czytalam ani nie sprawdzalam opini o tej praktyce KATASTROFA_ bez umiejetnosci, arogancka, bezszelna ,opryskliwa, nieuprzejma _ podobno jeszcze do tego msciwa I bezwzgledna - opinii egatywnych na temat ten niby dentystki jest ogrom w mediach Bylam pacjentka teraz placze z bolu . zniszczyla mi zab , wdala sie infekcja a ona Stepniak Kirylow twierdzi ze to mojaa wina = odmowila leczenia go .......zwrocilam uwage ze nie wolno odmowic pomocy w potrzebie I kiedy leczenie nie jest zakonczone ....to jest wredne - nie ma zadnego dialogue , poprostu .... Wyp.......rdalaj !!!! To co zrobila jest obrzydliwe - to arogancja I bufonada w czystym wydaniu. Uwaza ze jesli skroi pacjentow za maxymalna stawkè I obstawi sie sprzetem to jest dobrym lekarzem !!!! Gowno prawda - to zwykly podworkowy niedouczony lekarz !!! Szkolony gdzies na zadupiu w Bulgarii albo kupila ten tytul Bo to co prezentujeto pseudo klinika to jest kompetne ZERO razy 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.datapacket.com 09.11.23, 16:07 Najgorszy to Stepniak Kirylow ze Źródlanej Jak najdalej Same problemy i powikłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.datapacket.com 09.11.23, 16:10 Najgorszy to Stepniak Kirylow ze Źródlanej Jak najdalej Same problemy i powikłania Leczenie kanałowe - nieskuteczne Za to kasa ogromna Zgłaszałam problemy - od,owiani współpracy Czyli - zapłać to zobaczę co spiepszylam Odpowiedz Link Zgłoś