ja-agniecha 13.07.09, 22:47 szukam trenera, który pomoże wymodelować i wyszcuplić okreslone partie ciała, proszę o jakieś namiary i opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumowybanan Re: osobisty trener 17.07.09, 11:51 Czytałam, że w fitmanii rusza opcja trenera osobistego. Odpowiedz Link Zgłoś
pennymonika Re: osobisty trener 21.10.13, 22:02 Piotr Wasil trenuje m.in. Kasię Kowalską strona trenera Odpowiedz Link Zgłoś
karooline Re: osobisty trener 22.10.13, 11:50 Najlepiej samemu się zmobilizować, poczytać, poszukać w sieci, namówić koleżankę i zacząć rzeźbić ciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener personalny Re: osobisty trener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 21:34 Jeśli ktoś szuka trenera personalnego w Warszawie zapraszam do centrum treningów personalnych przy ul. Elektoralnej 12a " Personal Training Center" wszelkie informacje na stronie www.personaltrainingcenter.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kontuzjowana Re: osobisty trener IP: *.tktelekom.pl 19.03.14, 15:58 Osobiście, nie polecam tego miejsa. W godzinach szczytu pełno ludzi, nie ma miejscu na trening i swobodę ruchów. Bardzo mała liczba bierzni, ciężko znaleść wolną. Poza tym biorąc pod uwagę wieloletnie treningi z trenerami personalnymi, to nigdy tak źle nie trafiłam. Obecenie uczęszczam na rehabilitację kolan po kilku miesiącach współpracy z tamtejszym trenerem(właścicielem miejsca). Studio (bo inaczej tego miejsca nazwać nie można) jest nie wielkie, a w szatniach bardzo często jest problem z wentylacją. Uważam ze same superlatywy jakie Panowie wypisują na swojej stronie internetowej nie są szczerą prawdą. Myślę, że dla siebie samego trzeba być największym krytykiem, a trenerom z tej placówki z pewnością brakuje profesjonalizmu, wiedzy. Sądzę również iż nie zdają sobie sprawy jaką odpowiedzialność biorą za swojego klienta, który płaci im za to nie małe pieniądze. Szczerze nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś