Gość: Legniczanin IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 20:43 Sto lat nie byłem w Z.G.Highlander dalej działa ? Dalej pełno tam dresiarstwa i buractwa ? Z tym zawsze ten "pub" mi się kojarzył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: keyko Re: Highlander IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.12.03, 20:58 Wiesz, odkad wyjechales to dresiarstwa juz jakos nie ma :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Re: Highlander IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 22:30 Widzę,że grzeczność staniała w Z.G.Byłem w Hajlanderze rok temu i było dalej dresiarstwo i buractwa też trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leny Re: Highlander IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 22:53 Zgadzam się z Legniczaninem - knajpka nawet fajna - swego czasu jeszcze 2, 3 lata temu były fajne imprezki - teraz ziebraja się jednak w większości zburaczałe dresy. Są oni jeszcze bardziej pojebnani od tych normalnych, gdyż są frustratami. Nie stać ich na pobliskie ale droższe studio, więc........pchaja się do Hajka. Szkoda, bo knajpa traci klimat i charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilof Re: Highlander IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.12.03, 14:12 dla mnie ów Hajek zawsze był słaby, przede wszestkiem dlatego, że leją tam Bosmana, najohydniejsze bro pod słońcem, w dodatku tam po prostu śmierdzi a w kiblach jest już sif nie do ogarnięcia. Byłem tam tylko 3razy i tylko raz było fajnie, ale miałem w sobie sporo bronxów i ziela a studentki fajnie kręciły dupami w takt Chemical Bros. tiaaa, muza tam była wtedy niezła:) Dresów nie zauważyłem jednak za smrud w powietrzu i Bosmana bardzo sporych rozmiarów minus, ale Wesołych Świąt:) Odpowiedz Link Zgłoś