rudalama 22.07.09, 23:56 Szukam (dla psa): -dobrego "zoologa" chodzi przede wszystkim o karmy (wybór i dobre ceny). -Jakiego weterynarza polecacie, a jakiego nie? -Jak ktoś ma to moze mi polecić sprawdzonego psiego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aski68 Re: dobry sklep zoologiczny i weterynarz w mieści 23.07.09, 09:03 Fryzjer- naprzeciw Medyka Weterynarz - Hanuszowa Barbara Hanusz 134 Olbrychta 1 Zielona Góra tel. 068 4556300 godziny pracy: pn-pt: 8-20 sobota: 9-15 niedziela: 10-12 a karma... cóż... Eukanuba, Royal itp. , unikaj Pedigree , ja mieszam karmy ale zawsze kupuję te "lepsze" wszystko zależy od psa, rasy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: dobry sklep zoologiczny i weterynarz w mieści IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.09, 09:08 Tylko nie Hanusz! Każdy inny lekarz weterynarii . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Nie Hanusz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:54 Nie do Hanusz!!!! Oni są nastawieni tylko na dojenie kasy,udają zaangażowanie,a jak po wydaniu kupy szmalu na leczenie psa,robią głupie,zbolałe miny i rozkładają ręce!!!! Do tego kasują jeszcze za uśpienie!!! Chociaż leczenie przez miesiące było u nich.Nie polecam!.Boleje nad tym,że nie ma u nas weterynarzy z prawdziwego zdarzenia.Chociaż by od małych zwierząt i egzotycznych.Paug,czy np.szczyrów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Nie Hanusz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:55 oczewiście papug i szczurów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Nie Hanusz! 23.07.09, 20:46 weta od drobnych spraw typu szczepienie etc wybralabym gdzieś blisko miejsca zamieszkania, bo nie ma sensu czekać godzinami i placić jak za zboże u dr Hanusz, natomiast w razie poważniejszej sprawy to tyko do niej. Zoolog to tylko w necie, bo po co przeplacać. a do fryzjera uderzalabym na Dolną, choć sama póki co nie korzystalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjkjh Re: Nie Hanusz! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 08:15 Zbolałe miny oddają najlepiej styl leczenia wspomnianych . Wczesniej golenie kasy na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Nie Hanusz! 27.07.09, 10:20 Z weterynarzem jest jak z lekarzem ... jedni chwalą inni odradzają... i to chyba normalne ... ja sobie chwalę Hanusz... ale bywam też i na ul. Urszuli bo to jedyny weterynarz który przyjmuje 24 godziny na dobę a w razie wypadku najważniejsze jest zdrowie psiaka a nie osobiste sympatie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vasadu Wet, fryzjer, karma 24.07.09, 09:55 Wet- Anna Ryś (www.lecznica.info/) jest bardzo dobra, godna polecenia. Fryzjer- niestety, w Zielonce trzeba samemu to zrobić, nikt godny polecenia. Karma, nawet znane drogie karmy nie zawsze są najlepsze. Może być Hills, Eukanuba, lecz należy pamiętać by chrupki i ciasteczka wzbogacać własnym domowym jedzeniem. Mamy Cavisie tak apropo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Wet, fryzjer, karma IP: 94.75.121.* 16.02.10, 23:05 odnośnie fryzjera, to mam pytanie, które salony w Zielonej odwiedziłeś, twierdząc, że żaden nie jest godny polecenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś