stupendo 26.07.09, 10:22 z polbruku też deptakowa część kupieckiej, i wszyscy widzą jak pięknie wygląda po kilku latach. wolę już gierkowskie płyty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lechia Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze IP: *.aster.pl 26.07.09, 11:22 przecież to jasne, że gamonie z urzędu nie mają ani trochę poczucia estetyki i psują to miasto oczywiście przy udziale tak fantastycznych firm jak sanbud zapraszam do obejrzenia polbruku jaki wyłozono przy sulechowskiej i strumykowej musi zmienić się prezydent i całe jego klika, która dostaje dofinansowanie na bilety na festyn żużlowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze IP: *.aster.pl 26.07.09, 20:52 Kaliszuk do Kalisza Kubicki do formuly 1 Nesterowicz do domu starcow Harezlak do wyborow miss i w zielonej bedzie normalnie. przypomina mi sie slynna scena z filmu gdzie moj maz z zawodu jest dyrektorem jurek dobrowolski pyta (pokazujac na wiezowiec) patrzac na mapke osiedla co to jest. odpowiadaja ze blok. on na to bardze dobrze, to to postawimy tu (w miejsce jeziora) a to (jezioro) postawimy tam gdzie byl blok. a blok niech sobie stoi wsrod zieleni. polecam filmy bareji - wypisz wymaluj ciagle nasza zielonogorska rzeczywistosc. moze kiedys bedzie normalnie. ale to zalezy tylko od mieszkancow ciagle glosujacych na tych samych czerwoncow. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek_login Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze 26.07.09, 22:43 Tylko jakos nikt nie potrafi wskazac tych potrafiacych rzadzic dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie Redaktorze Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 09:09 A gdzie jest konserwator zabytków, jeden (wojewódzki), drugi (Eckert), trzeci (miejski) ???????? Inwestor może sobie wymyślać co chce ale po to płaci się coraz większej bandzie urzędasów od ochrony zabytków, żeby je chronili a nie wszystko akceptowali dbając o swoje biznesy i swoich kolegów, z Zielonej Góry i Wrocławia? Może tym byście się zajęli - bo to powód dla którego to miasto jest coraz brzydsze!!!! A wy w gazecie tych urzedasów tylko promujecie zamiast ROZLICZAĆ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adawachowicz Polbruk panoszy się w Zielonej Górze 27.07.09, 09:45 Bardzo dobrze z parkiem przy ogrodowej-był niechlujny i nijaki, polbruk bardzo mi sie podoba, tym bardziej ze nie ma tam juz błota. Powini jeszcze zrobic lampy ii dpokonczyc plac zabaw. pozdrawiam, a jesli chodzi o deptak to powinni dac duze plyty w obecnej kolorystyce,a nie kostke granitowa!!!-to szkodzi obcasom. fakt kostka granitowa nie powinna miec tam miejsca,pa Odpowiedz Link Zgłoś
deerzet Wrogom granitu 27.07.09, 10:34 Chodzenie na szpilkach grozi. Grozi nie kojarzeniem, że granit jest wieczny, że do powrót do kostek [prawda, że nie do kocich łbów] daje oszczędności na setki lat. A to, że chodzące na szpilkach chcą mieć nawet trakty przez rezerwaty ścisłe wybrukowane, to już inna melodia... Odpowiedz Link Zgłoś
grunberger Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze 27.07.09, 10:38 stupendo napisał: > z polbruku też deptakowa część kupieckiej, i wszyscy widzą jak > pięknie wygląda po kilku latach. wolę już gierkowskie płyty. Wydaje mi się że płyty "gierkowskie" są wieczne i ciekawsze od polbruku na Kupieckiej. Będąc w Holandii widziałem też trakty piesze z odpowiednio utwardzonego (żeby latem nie topiło się) asfaltu - to też lepsze od sezonowego polbruku. Ale miasto, władze i "przedsiębiorcy" mają interes, bo co parę rok można ogłosić przetarg na wymianę kostki polbrukowej, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze IP: *.backiel.com.pl 27.07.09, 10:56 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,6841589,Zatoki_autobusow_remontuja_na_okraglo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.07.09, 11:13 A mi się podobają obecne czarno-białe płyty, efekt jest silny, graficzny no i na tle innych miast oryginalny. Zastąpienie tego brukowiskiem uważam za pomysł chybiony. Będzie jak wszędzie, nawet jeżeli z bruku poukładamy fikuśne wzorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BuBu Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze IP: 188.33.89.* 27.07.09, 17:58 Ale zrobiliśmy skok na LRPO i będzie wymiana!! Odpowiedz Link Zgłoś
igrasz-ka1313 Polbruk panoszy się w Zielonej Górze 27.07.09, 13:11 To zaczne skladać reklamacje za buty ,juz wylamałam sobie w dwóch parach butów obcasy ,ponieważ chodzę tylko w butach na obcasach i widzę ,że wiecej pań tez chodzi .Będą reklamacje za zniszczoner buty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.09, 20:01 ja tam wyczytalem,ze ma byc granit,a nie polbruk.chyba,ze pan redaktor L. tego nie rozruznia,ale przeciez to wielki humanista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el żbieta error IP: 188.33.107.* 27.07.09, 20:08 Gość portalu: ela napisała: > ja tam wyczytalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do elzbiety Re: error IP: *.aster.pl 27.07.09, 20:59 Tu taki zwyczaj ! żydzi ukrywają sie pod nickami żydówek ! a żydówki pod nickami zydów !! juz nie raz złapałem takich i takie delikwetów i delikwetki !! czasami mysle że to tranwestyci !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grunberger Re: error 27.07.09, 21:07 Albo generalnie są z jakiegoś gorzowa czy żar ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
klublubuski Polbruk panoszy się w Zielonej Górze 27.07.09, 21:29 na ten polbruk w parku wywalono co namniej pol miliona. Normą w Niemczech są ścieżki wysypane żwirem. Po co bruk w parku? Ci ludzie to po prostu nadęte wszystkowiedzące bufony. Rozpieprzają kasę gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Polbruk panoszy się w Zielonej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.09, 21:45 Jeżeli są problemy z tym polbrukiem to myśle ,że na Okulickiego nim nie pogardzą,tkwimy w bardzo głębokim komunizmie,przyjmiemy go jako dar niebios. Odpowiedz Link Zgłoś