Dodaj do ulubionych

pytanie o parking

IP: 31.187.12.* 01.04.12, 16:50
chciałam zapytać o parking przy Okęciu, dokładnie Park & Fly, czy warto z niego korzystać?? jeśli ktoś miał doświadczenia bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • someday_someone Re: pytanie o parking 14.04.12, 21:13
      tak, moim zdaniem warto, jest bezpieczny i do tego jest super obsługa. Ja w zasadzie nigdy nie przywiązywałam uwagi do tego, kto pracuje w takich miejscach, ale jak podczas siarczystych mrozów miły pan poczęstował mnie ciepłą kawą, zaczęłam zwracać uwagę na to, kto obsługuje parking.
    • kal_ho_naa_ho Re: pytanie o parking 13.05.12, 20:51
      no na obsługę nie zwraca się uwagi dopóki nie trafisz na jakiegoś gbura, ale fakt muszę zgodzić z przedmówczynią, że ten parking przy Alei Krakowskiej 42. zasługuje, żeby o nim wspomnieć. Lokalizacja super, ceny niewygórowane, bezpieczeństwo auta. Więc jak chcesz tam zostawiać samochód możesz być spokojny.
      • jakanu Re: pytanie o parking 08.06.12, 08:26
        Zdecydowanie też mogę polecić ten parking. Moi znajomi zawsze z niego korzystają.
        • flying_citron Re: pytanie o parking 13.06.12, 19:10
          też znam i bardzo lubię ten parking, śmiało możesz zostawić tam samochód nic na pewno mu się nie stanie wink
    • Gość: rafakoralowa Re: pytanie o parking IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 18:23
      macie racje, a poza tym jest jeszcze jedna rzecz, która przekonuje do tego, żeby tam parkować, jak się zostawia tam często auto można liczyć na jakieś z zniżki. Poza tym teraz widziałam, że dla klientów parkingu przewidziana jest także promocja na nurkowanie w Egipcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka