Dodaj do ulubionych

hotels4u.com

IP: *.rabbit.static.3s.pl 07.01.15, 19:47
Od wczoraj próbuję zrobić rezerwację przez stronę hotels4u.com, ciągle wyskakuje komunikat że coś poszło nie tak. Czy ktoś miał ostatnio taki problem??Zależy mi na hotelu u nich bo cena jest atrakcyjna.
Obserwuj wątek
    • Gość: leon Re: hotels4u.com IP: *.play-internet.pl 15.01.15, 13:54
      mam to samo
      • Gość: Johny Re: hotels4u.com IP: 109.95.200.* 28.01.15, 22:13
        Ja tez probuje od tygodnia zrobic rezerwacje i nic "oops something went wrong..." ktos wie jak to rozwiazac?
        • Gość: leon Re: hotels4u.com IP: 95.160.225.* 29.01.15, 17:12
          mi odpisali na czacie aby napisać maila do hotels4u, a na maila mi odpisali, że trzeba do nich zadzwonić aby zarezerwować wink
          • szyszkowski Re: hotels4u.com 31.01.15, 20:44
            mam takie podejrzenie że nie mogą oferować swoich usług poza GB. Hotels4u jest powiązane jakoś np. z thomas cook. na stronie thomas cook jak podaje kraj - polska, to wyskakuje jasny komunikat że nie sprzedają poza GB. może chodzi o to samo? próbował ktoś nie zmieniać adresu i podać np. kraj - GB? czy wtedy też nie przechodzi? osobiście nie chcę ryzykować że mi ktoś potem odmówi nocelgu bo nie jestem z GB. No ale z drugiej strony tam się podaje jedynie adres zamieszkania a nie narodowość. Ceny są faktycznie atrakcyjne, jak pojedzie się jescze kodami to wychodzi 70-80 proc. cen innych portali. nie wiem o co chodzi ale dziwnie wygląda
            • Gość: leon Re: hotels4u.com IP: 95.160.225.* 01.02.15, 10:42
              moim zdaniem chodzi o to aby, do nich zadzwonić bo za min połączenia z tego co pamietam jest 5 funtów.
              • Gość: Johny Re: hotels4u.com IP: 109.95.200.* 01.02.15, 16:31
                próbowałem zarezerwować telefonicznie, jakaś masakra, mnie wiem czy wszyscy konsultanci tam są tacy niekumaci jak ta kobieta na którą trafiłem, pod koniec rezerwacji czyli po 28min. coś nagle (albo specjalnie) nas rozłączyło uncertain i tyle z rezerwacji...
                jak komuś się uda zarezerwować to niech da znać bo ceny faktycznie mają atrakcyjne w porównaniu z innymi portalami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka