antekstrz 27.03.08, 20:48 Wiecie coś może o tanich noclegach w Toruniu? Szukam czegoś na weekend w cenie do 35 złotych za osobę. Czy jest coś oprócz schroniska młodzieżowego co możecie polecić? Może być oddalone od centrum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaag1 Re: Toruń- tanie noclegi 03.04.08, 14:17 Ja byłam w hotelu w pokoju 2 0s0bowym, cena 50 zł od osoby. Ale był to hotel, może nie jakiś super standard, ale hotel to hotel Hotel nazywa się Kopernik. Ale nie wim jak jest z cenami w tym roku, bo to się zmienia czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Toruń- tanie noclegi IP: *.3s.pl 03.04.08, 15:49 Miła. Kilka słów dziś skreślę o odpowiedzialności. Wobec Ciebie i Twego jutra. Wobec Twego życia i co by nie mówić-marzeń. Miłości moja,kwitnący skarbie. Nawet nie wiem czy dziś mi wypada czy też popełnię faux pa. Kochana. Zbyt wiele znaczysz bym przechodził mimo w obojętny sposób. Zbyt Cię kocham i szanuję by o tym nie mówić i udawać że tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Toruń- tanie noclegi IP: *.autocom.pl 01.07.08, 23:04 Wejżesz i nie pierdól. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Toruń- tanie noclegi IP: *.eastwest.com.pl 06.04.08, 19:28 fortiv.spanie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Toruń- tanie noclegi IP: 212.160.172.* 02.07.08, 15:47 i jak mieszkało sie w Forcie? Odpowiedz Link Zgłoś
masjania Re: Toruń- tanie noclegi 04.07.08, 14:00 Fort to jedna wielka porażka, nie dajcie się skusić niską ceną. Jedyna możliwość mieć jakiekolwiek znośne warunki mieszkając tam to wybrać pokój 3 osobowy (z oknem), ale zazwyczaj są zarezerwowane z dalekim wyprzedzeniem. W pokojach 2 osobowych brak okien i wentylacji, można dostać świra bo się nie wie czy to jest dzień czy noc, jest duszno. Nie mówiąc o tym że jest tam zimno niezależnie od pory roku, łazienka śmierdząca piwniczną wilgocią, i przez całą noc słychać wrzaski dzieci z pokojów wieloosbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Toruń- tanie noclegi IP: 212.160.172.* 05.07.08, 11:05 a brałem pod uwagę nocleg w Forcie, wiec musze sie zastanowić... Odpowiedz Link Zgłoś