Dodaj do ulubionych

Hotel golden age / Turcja

26.01.09, 12:46
Witam czy ktoś z was był może w Turcji, we wspomnianym już w tytule hoteliku? Przyznaje że rozważam możliwość takiego wyjazdu, a ten hotelik po przeglądaniu ofert jakoś wyjątkowo zapadł mi w pamięć...więc jeśli ktoś ma coś do powiedzenia na jego temat, to zapraszam do dyskusji
Obserwuj wątek
    • Gość: asi Re: Hotel golden age / Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 14:39
      Byłam w tym hotelu w tamtym roku 2+2 w części hotelowej. Hotel ok.
      Obsługa miła, pokoje sprzątane ręczniki codziennie wymieniane.
      Jedzenie smaczne i urozmaicone. Super baseny, ale w sezonie może być
      problem z wolnymi leżakami. Jedyne zastrzezenia mam do plazy - mała
      i brudna. Morze czyściutkie.
      Zaprzyjazniliśmy się z kilkoma kelnerami i... kucharzem. Wystarczy
      usmiech i kilka uprzejmych słów. W hotelu mozna z obsługą samemu
      załatwić wszystko, łącznie ze sniadaniem o swicie i kolacją o
      godz.23 po powrocie z wycieczki. Nie liczcie na pomoc polskich
      rezydentów! Dojście do uroczego Yalikavak to kilkanaście minut
      spaceru (Często kursuja dolmusze). Z czystym sumieniem polecam ten
      hotel.
    • marysiaa.m Re: Hotel golden age / Turcja 28.01.09, 15:02
      a gdzie go upatrzyłaś? (w ofercie itaki?) bo wiesz tak się składa że miałam okazje w nim być i niewątpliwie jest to jeden z lepszych hoteli w bodrum, elegancki, o wysokim standardzie, znakomitej kuchni, całkiem fajniutki trzeba przyznać. Ja to strasznie nie znoszę nudy, a w golden age nawet przez chwile nie było o niej mowy, mnóstwo rozrywek - baseny, brodzik, sauna, łaźnia turecka itd. Dobra rozgadałam się mów kiedy decydujesz się na podróż?
      • Gość: asi Re: Hotel golden age / Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 15:18
        Tak, Itaka ma go napewno w swojej ofercie. Ja żałuję teraz że
        zdecydowałam sie w tym roku na inne miejsce, choć tez na Wybrzezu
        Egejskim....
    • Gość: KASIA Re: Hotel golden age / Turcja IP: *.xdsl.centertel.pl 29.01.09, 09:02
      hejka GOLDEN AGE znam bardzo dobrze i powiem ci że spokojnie możesz się na niego decydować! co prawda nie wiem czy wiesz ale zakwaterowanie jest w dwóch częściach hotelu jedna w części klubowej oraz w części hotelowej, różnica polega tylko w pokojach bo i tak wszyscy korzystają z tych samych atrakcji. Mi w każdym bądź razie się podobało, widzę że mnie uprzedzili i zdążyli opowiedzieć o szczegółach, wiec nic tu po mnie. Aaa dodam jeszcze, ja też byłam z Itaką a ty z jakim biurem planujesz?
    • alicja.trzos Re: Hotel golden age / Turcja 04.02.09, 09:29
      Do tej pory tylko raz miałam być okazje w Turcji, nocleg był właśnie w Golden
      Age**** (parę kilometrów od Yalikavak) i też z itaką. Szczerze polecam bo jest
      bardzo, ale to bardzo elegancki i wszystko mi w nim odpowiadało zresztą z tego
      co wiem to hotel cieszy się się dużym uznaniem wśród turystów w sumie to nie ma
      się czemu dziwić a kiedy lecisz?
      • iwona.b25 Re: Hotel golden age / Turcja 09.03.09, 10:51
        co prawda dalej się jeszcze waham ale wasze opinię dały mi trochę do myślenia i widzę że ogólnie to pozytywne słowa padają na temat golden age więc jestem skłonna się na niego zdecydować. A co do biura to brałam pod uwagę Itakę bo wiem że właśnie tam dalej latają, a jak sprawili się jako organizatorzy? szperam też w innych ofertach, więc można powiedzieć że klamka jeszcze nie zapadła, więc czekam na kolejne rady
    • Gość: 77madzik Re: Hotel golden age / Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 13:20
      hejka i co zdecydowałaś się?
      ja tez sie zastanawiam nad tym hotelikiem...
      w jakim terminie planujesz urlop?
      • Gość: radmi Re: Hotel golden age / Turcja IP: *.icpnet.pl 16.07.09, 08:47
        Napiszcie proszę jak wygląda korzystanie z internetu w hotelu? Czy jest sieć bezprzewodowa i czy jest odpłatne, a jeśli tak to ile? Lecę w niedzielę i zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo nie wiem czy zabrać laptopa...wink
        Pozdrawiam.
        • Gość: _mr Re: Hotel golden age / Turcja IP: 195.20.110.* 27.07.09, 16:07
          ja wybieram się tam we wrześniu z synkiem 1,5 roku - czy jedzenie
          jest tam fakrtycznie takie beznadziejne jak pisza na wakacje.pl,
          będzie maluch mógł jeść? co jest np. na śniadanie?
          dziękuję za inform

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka