Dodaj do ulubionych

Samotne wakacje po Polsce?!

26.07.09, 16:57
Witam,
Pisze, gdyz tak jak powyzej w temacie, mam zamiar wybrac sie na samotny wypoczynek w Polskę. Jednak brakuje mi w pewnym sensie koncepcji a zważając na to,że są wakacje to chyba na spontany nie mam co liczyć. Jestem typem samotnika na zakręcie i potrzebuje jakiegoś miejsca (bądź miejsc), gdzie bede mogla sie zapomniec, burzujac z aparatem w plenerze jak i podziwiajac starowki i ciekawe budynki.
Jako,ze jestem mloda osoba, chcialabym,zeby koszt byl jakis wzgledny i na poziomie studenckim. Nie mam samochodu,dlatego planuje podroz pociagiem. Zastanawiam sie nad Krakowem moze. Jestem z 3miasta,wiec moze raczej odpada, ciagnie mnie w Polske. Macie jakies propozycje ? Z góry dzieki. Mogą być tez jakies plany objazdowe,bo uwazam,ze zawsze mozna wsiasc w pociag i pojechac szukac inspiracji gdzies dalej.

Pozdrawiam,Lena wink
Obserwuj wątek
    • Gość: zeus Re: Samotne wakacje po Polsce?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 18:02
      Pociagiem do Czestochowy.
      Nastepnie w autobusy i szlakiem zamkow Jury Krakowsko-Czestochowskiej.
      Od zamku w Olsztynie (k Czetochwy) do Podzamcza k Ogrodzienca.
      Tu pobyt parodniowy. Tanich pokoi od metra.
      Nastepnie odwiedz Ojcow i okolice by eskapade zakonczyc w Krakowie.
      Bylismy (wprawdzie samochodem) i uwazamy ten wypad za jeden z bardziej udanych.
      Masa mlodzierzy i to w wiekszosci przypadkow nie tej z pod dyskoteki.
      Sadze ze autobusy beda wystarczajacym srodkiem lokomocji.
      Potrzebny bedzie przemyslany plan, mapa, przewodnik turystyczny
      i wykonanie kilku telefonow by noclegi byly zaklepane.
      • Gość: zeus Re: Samotne wakacje po Polsce?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 18:12
        Rany.
        Tego r w slowie mlodziezy mialo nie byc.
        • marlenaaalena Re: Samotne wakacje po Polsce?! 26.07.09, 22:00
          Spoko wink
          Wielkie dzieki za info, zaraz poszperam w sieci i oblookam co i jak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka