Gość: taa IP: *.as.kn.pl 25.10.09, 21:17 800 stow?! chyba nie lali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fisher_ap Motorola VE66 - test 25.10.09, 23:58 Posiadam ten telefon od niedawna. Jest znakomity. P.S. W tekście jest błąd (konkretnie w tabeli) - VE66 posiada WiFi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Motorola VE66 - test IP: *.cable.ubr11.shef.blueyonder.co.uk 26.10.09, 09:27 Motorola zaskakuje częściej niż raz na 5 lat, po prostu ma fatalny marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezarg Motorola VE66 - test IP: 80.48.33.* 28.12.09, 15:03 telefon super. dajcie tylko namiary na ciekawe aplikacje i dodatki do niego :) W każdym razie warto zakupić ten telefon. cezarg@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Motorola VE66 - test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 12:54 Witam! Od stycznia korzystam z tego telefonu i pojawił się problem krótko "trzymającej baterii" która potrafiła się rozładować w jeden dzień nawet w stanie czuwania. Pomóc podobno ma aktualizacja softu jaką można dokonać bezpośrednio ze strony motoroli czego wczoraj dokonałem i mam nadzieję że pomoże. Problem rozładowywania baterii w szybkim tempie pojawiał się po odłączeniu telefonu od komputera nawet po bezpiecznym usunięciu sprzętu. Ale ogólnie poza tym jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insane Motorola VE66 - test IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.12, 16:45 Mam ten tel ok. pół roku i przyznaję że fajny jest, ale nie aż tak jak V6 Maxx - chyba najlepszy tel. od Moto - bynajmniej dla mnie. W tym z kolei niekiedy zanika głos rozmówcy - Crystal Talk II działa chyba mocno przesadnie, nawet jak ją ukrócę to i tak często głos zanika i strasznie mnie to wku...a !!! Odpowiedz Link Zgłoś