ciaki 01.04.04, 16:07 Czy Wy również macie problem z zakupem startera na www.heyah.pl ? Ja osobiście nie moge dokonać zakupu od dwóch dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookdawn .. 01.04.04, 19:08 Wystarczy znaleźć kiosk oznaczony czerwoną łapą i jush masz starter Zobacz na stronie gdzie są jeszcze sprzedawane. Napewno w Polskim Tytoniu są. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaki Re: .. 02.04.04, 19:55 Dziękuje za informacje. Ja po prostu chciałem skorzystać z możliwości kupna startera z "poziomu fotela", oraz mieć wybór swojego przyszłego numeru bez zobowiązań w formie głupich uśmiechów wobec kioskarki by dała mi przejrzeć i wybrać wspomniany wcześniej starter z najdogodniejszym dla mnie numerem. Po za tym jeżeli jest taka możliwość na stronach heya to powinna ona być czynna bo w innym razie to zdecydowanie podważa zaufanie do firmy która najpierw oferuje taką sprzedaż a później nie daje takiej możliwości. Ja rozumiem że ona (ta firma) nie potrzebuje na dzień dzisiejszy "łaski" ale zapewne przyjdzie taki czas kiedy odczuje oddech konkurencji-mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Nie odczuje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 21:36 Nie odczuje, bo jest tak kiepska, ze zgasnie zanim konkurencja zdazy sie obudzic. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ciaki Re: Nie odczuje 08.04.04, 14:40 W dalszym ciągu nie mogę zakupić zestawu startowego?????? Czy coś jest nie tak zemną czy z nimi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Hehe IP: *.acn.pl 08.04.04, 22:10 Otworz tylko oczy i chwile pomysl. Wybrales najtanszego operatora. A najtanszy najczesciej oznacza najgorszy. Ty podjales decyzje i ryzyko z tym zwiazane i Ty ponosisz konsekwencje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ciaki Re: Hehe 09.04.04, 04:48 Nie przesadzaj ryzyko nie jest aż takie wielkie-w końcu to tylko 20 zł.Zresztą idąc tym tokiem rozumowania nie kupił bym kiedyś także POP'a, TAK TAK czy też SIMPLUS'a- wtedy były znane tylko telefony na abonament a to było wtedy swego rodzaju rewolucją tak jak dzisiaj Heyah. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaki Re: Hehe 13.04.04, 03:08 Czy w końcu się wyjaśni sytuacja z zakupem karty startowej na stronach heyah? Czy Wy też macie problemy z jej zakupem na na stronie www.heyah.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dracco Re: Hehe IP: *.crowley.pl 13.04.04, 18:23 może to kwestia twojego połączenia internetowego,bo ja nie mam żadnego problemu z e-sklepem.Co innego oczekiwnie na karte miała być max 10 dni a przysłali po 16 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaki Re: Hehe 13.04.04, 20:26 Być może jest to kwestią firewalla-raczej nie prędkości w przesyłaniu danych, tym bardziej że raczej nie mam w tym temacie problemów.Ale dziękuje za odzew że wogóle to działa teraz będe próbował innych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Hehe 20.04.04, 23:35 Peppers -> Mowisz jak kaznodzieja, nie prostuj cudzych sciezek za 20zl ;) Prawda 1: Heyah ma darmowe sekundowe naliczanie Prawda 2: Heyah ma najtansze polaczenie i sms (nie licze roznych opcji w innych prepaidach, tylko srednio) Prawda 3: Heyah jest prosta i przejrzysta Takie sa fakty czy tego chcesz czy nie. I ludzie to kupia, bo [patrz wyzej] Pozdrawiam Hejowcow:) Olek (+user) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm2000 Re: Sklep Heyah IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 22:40 Witam, nie wiem jak to wyglada w innych miastach, ale we Wrocławiu pakietów startowych Heyah NIE MA (przynajmniej w około 10 punktach w których powinny być, sprzedawcy rozkładają rece i sugerują zakup przez www). Potrzebuję startera w miarę szybko, czy ktoś może pomóc i wskazać jakiś punkt sprzedaży we Wrocku gdzie bede mogl to kupić? Z góry dzieki! pm2000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko heah Re: Sklep Heyah IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.04.04, 08:18 spytaj pampersa. on wie najlepiej. i moze napisze czamu tpsa jest paserem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Sklep Heyah IP: 212.14.59.* 24.04.04, 12:11 ja nie miałam żadnych problemów.Weszłam na stronkę, wybrałam numer i póki co to czekam,az mi go dostarczą. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam99 ja kupiłem z poziomu fotela na www.swistak.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:00 a na allegro jest ich kilka tysięcy. Fakt, że nie zawsze tanio- ale jeśli chcesz to nie ma problemu: onet.allegro.pl/search.php? string=heyah&search_type=1&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&state=0& city=&price_from=&price_to=&category=0&order=t&showing_type=gtext Odpowiedz Link Zgłoś
ciaki Re: Sklep Heyah 30.05.04, 08:41 Problem leżał w tym że w ustawieniach internetowych miałem ustawione blokowanie plików cookie obcych firm-to wszystko. Po powrocie do ustawień standartowych mogłem już swobodnie wejść do sklepu Heya, po prostu zapomniałem o tym ustawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś