Gość: yoker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 23:46 Sprawdzcie na bilingu czy mieliscie naliczane w dniach 13 i 14 marca oplaty za SMSy. Bo mieli jakis blad w systemie naliczen i pomimo bezplatnych minut liczyli oplate za SMSy. Wpisujcie sie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: IDEA - sprawdz biling IP: 80.51.236.* 17.04.04, 00:03 Ja zawsze wszystko sprawdzam i okazuje sie, że Idea bo tam akurat jestem to oszuści, doświadczyłam to na własnej skórze. Być może inni operatorzy też oszukują, ale chcę tu zaznaczyć, że zawsze na swoją korzyść. Nigdy mi się nie zdarzyło, aby siebie oszukali, to musimy my za ich pomyłki płacić. Dobra więc rada którą stanowczo popieram, sprawdzajcie swoje bilingi, a jestem przekonana, że nie ważna jest kwota jaką się płaci, ważne jest i jeśli ktoś panuje nad swymi impulsami czy też SMS-ami które wykona, że są jednak niezgodności, ale my abonenci za to płacimy i to słono. Ja za każdym razem kiedy wychwycę niezgodność z bilingiem to dzwonię do BOK i w rozmowie z konsultantem zawsze mam rację. Zbywają mnie jakimiś bzdetami typu dodatkowe punkty w programie "Profit" do którego to należę, ale staram się im wtykać co tylko mogę, aby w przyszłości innych nie oszukiwali. Podobno wszystkie te uwagi są przekazywaner wyżej, ale tylko podobno. Pozdrawiam wszystkich. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: IDEA - sprawdz biling IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 16:20 ja sie dopisuje,dokładnie miałam tak jak piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: IDEA - sprawdz biling IP: w3cache.* / *.2-0.pl 17.04.04, 22:04 a ja nigdy nie sprawdzam bilingow.....chyba zaczne chociaz taka ilosc liczb:-( ptrzeciez i tak nie pamietam wszystkich numerow,na ktore dzwonie iza Odpowiedz Link Zgłoś