Dodaj do ulubionych

Era Pogoda

23.07.11, 21:04
Dlaczego Era uszczęśliwia moich rodziców tą "promocją".
Żeby nie bylo, w żadnym konkursie nie brali udzialu, nie wiem skąd mają ich numery.
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Era Pogoda IP: *.multimo.pl 23.07.11, 23:36
      www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/rozrywka/rozne/prenumeraty/wiadomosci - s. 3-4 (zależy jaka pogoda). A najlepiej zmienić operatora na jakiegoś poważnego, a nie siedzieć u tych śmiesznych spamerów.
      • pina_colada88 Re: Era Pogoda 24.07.11, 00:41
        Wiem, znalazlam to już.
        Ale oni nic nie zamawiali a uszczęśliwili ich tymi smsami, teraz muszą bawić się w wysylanie smsów.
        A co do zmiany, jeśli im pasuje to co mi do tego :)
        Mają po 240 min, czasami ja korzystam (ja mam plusa :))
        A co do spamowanie- spam to dopiero jest w tak tak, na abonament rzadko spamują.
        • Gość: pysio Re: Era Pogoda IP: *.alfaks.com 02.08.11, 07:12
          Ze strony t-mobile jest to niebywałe chamstwo dlatego że nie ma sposobu aby uwolnić się od tych sms-ów. Jestem zdeterminowany by przenieś się gdzie indziej. Ten sposób haraczu na rzecz tej firmy uważam za niezgodny z regulaminem i upoważniający do zerwania umowy z winy t-mobile!!!
          • pina_colada88 Re: Era Pogoda 02.08.11, 10:35
            Można się uwolnić trzeba tylko wyslać podobno bezplatnego smsa
            POGODAM ANULUJ na 8717
            Koszt smsa z pogodą to 0,31 zł
          • Gość: 802.11n Re: Era Pogoda IP: *.tpnet.pl 02.08.11, 15:02
            Ja bym zerwał, choć liczyłbym na to, że straszyliby sądami. Z Tak Taka też zrezygnowałem po dziewięciu latach z powodu ciągle podsyłanych reklam (mimo że na karcie rejestracyjnej ani w żaden inny sposób nie wyraziłem zgody na ich otrzymywanie).
            • Gość: pysio Re: Era Pogoda IP: *.alfaks.com 02.08.11, 21:11
              Wszystko by było pięknie gdyby nie żądano potwierdzenia że się nie zgadzam. Następny szkopuł jest taki że podane do odmowy numery są fałszywe i oprócz informacji - sms pogoda - nie ma podanego żadnego kontaktu do korespondencji. Po prostu nie ma możliwości powiadomienia t-mobile o rezygnacji. I na tym polega chamstwo nowych właścicieli czyli szwabów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka