Dodaj do ulubionych

Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak

04.10.11, 14:41
W tym miesiącu T-Mobile wprowadzi w TakTaku roczną ważność konta na połączenia wychodzące. Będzie to jednak działało o wiele lepiej niż w Play. Ważność konta na połączenia wychodzące będzie przedłużana o rok po każdej, płatnej czynności np. połączenie, wysłanie sms-a lub też transmisję danych. Dodatkowo, także przyjęcie połączenia przychodzącego wydłuży ważność konta o rok. Z tej możliwości klienci T-mobile będą mogli skorzystać już w tym miesiącu.
Już obecnie w ramach usługi "Między Nami" abonenci pre-paid T-Mobile mogą skorzystać z rocznej ważności konta oraz bezpłatnych rozmów. Usługa „Między Nami” oferuje bezpłatne rozmowy pomiędzy dwoma numerami przez rok od momentu aktywacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.multimo.pl 04.10.11, 21:20
      To będzie prawie jak w Play Fresh. Z tym że rozmowy bardzo drogie 30 gr/min i 80 gr(!!!) do Play. I esy po 18 gr. Na szczęście jest konkurencja.
      • Gość: 802.11n Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.multimo.pl 04.10.11, 22:00
        Poza tym to tylko promocja, która kończy się w 2013 r. W Play roczna ważność konta po każdym doładowaniu jest w standardzie. We wRodzinie również (dwuletnia ważność).
      • Gość: Arnold Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 08:34
        Do tego dochodzą regularne promocje typu podwójne doładowanie, tak samo przedłużona ważność konta ląduje w Heyah. Więc spokojnie można cieszyć się przedłużoną wartością konta na warunkach, których nikt w Polsce nie oferuje.
      • Gość: Karol Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.12, 10:07
        Roczna ważność konta to bardzo fajna sprawa ;) nie chcesz nie doładowujesz , chcesz doładowujesz a i konto i tak będzie ważne i tak :)
      • Gość: Yuri Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.xdsl.centertel.pl 13.03.12, 15:22
        Bardzo dobre to jest w Heyah, nie musisz pamiętać o doładowaniu telefonu a i tak masz ważne konto i możesz pisać sms za darmo w całej Heyah.
    • Gość: kalif Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 08:12
      Świetna sprawa! Krok w przód, bo tego brakowało na dobrą sprawę. Doszły mnie też słuchy, że coś podobnego ma być w Heyah, prawdopodobnie będzie, a jeśli tak to świetnie :) Duuuuzy +!
      • Gość: rob Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 20:56
        a czemu ja jeszcze nie mam przedłużonej ważności konta w t-mobile mimo że korzystam codziennie z telefonu? znajomi wszyscy mają a ja nie. coś jest nie tak czy oni to stopniowo wprowadzają ?
        • Gość: Menel zreetuj fona IP: *.e-wro.net.pl 21.10.11, 23:25
          >a czemu ja jeszcze nie mam przedłużonej ważności konta w t-mobile mimo że korzystam
          >codziennie z telefonu?
          Wyłącz i włącz telefon. Ewentualnie możesz spróbować włączyć tryb samolotowy (żeby wylogować się z sieci) i włączyć z powrotem tryb gsm. Chyba o to chodzi, żeby zresetować to że jesteś cały czas w zasięgu.
          Powinno pomóc. A jak nie to pisz reklamację.
          • Gość: rob Re: zreetuj fona IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.11, 16:12
            wyłączenie i tryb samolotowy nic nie dały
            chyba pozostaje ostatnie
            • Gość: Arnold Re: zreetuj fona IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 13:11
              Napisz na spokojnie do BOKu u mnie tez już jest przedłużona wartość konta (mają 72h na to i jest aktualizowane raz w miesiącu), na pewno nie będzie tutaj problemu i zdiagnozują dlaczego tak się nie stało ;) konsultant nie gryzie
        • Gość: OnOmAtOpEjA Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 13:34
          Bardzo dobrą rzeczą jest ta roczna ważność konta :) Nie chcesz nie doładowujesz ale i tak do ciebie się dodzwonią :) tak też jest w heyahu więc za darmo możesz pisać przez cały czas z wszystkimi w sieci :P)
      • Gość: Arnold Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 13:03
        Prawda jest taka, że jeśli tego typu akcja pojawia się w T-mobile to znaczy, że i w heyah będzie, to jest przecież w przypadku podwójnych doładowań i tak samo sprawa sie przedstawia w kwestii rocznej ważności konta dla klientów prepaid...
      • Gość: Asdfg Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.xdsl.centertel.pl 24.02.12, 12:38
        Bardzo dobrze że coś takiego jest w TT i Heyah, ta roczna ważność konta wpłyneła także na ilość użytkowników którzy są obecnie w TT Heyah. ++
      • Gość: Suahili Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.xdsl.centertel.pl 11.04.12, 10:57
        Jest już od dawna :) bardzo fajna sprawa z tym rokiem ważności, można nie doładowywać a w Heyah i tak będą SMS za darmo :).
        • Gość: Olek Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 08:20
          Prawda, ale do rozmów i tak trzeba doładować, z ofert do pisania póki co dla mnie najlepiej prezentuje się mtvmobile 25zł doładowania miesięcznie i sms no limit na 30 dni za free.
    • needmoney W orange jest już na dwa lata 27.10.11, 15:07
      W orange jest już na dwa lata więc musieli coś zrobić .
      Polecam zapoznać się z : www.orange.pl/portal/map/map/prepaid_offer?category=PREPAID_ORANGE_FREE&stamp=1319720794185
      szczególnie dla posiadaczy "smartfonów" . . .
      • Gość: krzysztof w Orange sms-a w T-Mobile automatycznie IP: 79.162.105.* 28.10.11, 13:28
        Tyle, że w Orange trzeba wysłać sms-a. Jesli ktoś o takiej możliwości się nie dowie, zapomni lub nie bedzie umiał (starsze osoby) możliwość przedłużenia konta straci. W T-Mobile zrobili t w sposób bardziej otwarty na klienta i nie obciążający jego drogocennego czasu. Wystarczy wykonać jakąkolwiek operację (zadzwonić, wysłać smsa gdziekolwiek, połączyć się z Internetem, a nawet odebrać połączenie przychodzące) i konto zostanie przedłużone automatycznie.
        • Gość: lukaszek Moja mama nie czyta sms-ów IP: *.centertel.pl 31.10.11, 11:57
          Bez sensu zrobili to w orange. Niepotrzebnie skomplikowali sprawę. Np. moja mama ma kartę w TakTaku i nawet nie wiedziała o przedłuzeniu ważności konta, ale oczywiście konto przedłużyło się same. Gdyby miała telefon w Orange mogłaby w ogóle taką możliwość przegapić, tym bardziej, że nie czyta sms-ów (nie umie).
        • Gość: Barnaba Re: w Orange sms-a w T-Mobile automatycznie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.12, 11:56
          Dokładnie w Orange sms w T-mobile i Heyah dostajesz za darmo bez żadnych sms, tylko wystarczy dzwonić smsować oraz łączyć się z netem.
      • Gość: gfsdgfg Re: W orange jest już na dwa lata IP: *.chelm.mm.pl 07.11.11, 07:44
        W T Mobile zrobili to tydzien przed orange. To Orange jest zawsze do tyłu z nowościami
        • needmoney Re: W orange jest już na dwa lata 07.11.11, 10:26
          Gość portalu: gfsdgfg napisał(a):

> W T Mobile zrobili to tydzien przed orange. To Orange jest zawsze do tyłu z now
          > ościami
          Noooo i ze dwa lata po PLAY ;-) dópna trójka jest dopną trójką i żeby nie play dalej strzygliby barany po 79 gr. za minutę o internecie nie wspominając.
          Więc czy korzystacie czy nie uczciwsze ceny zawdzięczacie play-owi
          • Gość: 802.11n Re: W orange jest już na dwa lata IP: *.tpnet.pl 07.11.11, 10:49
            needmoney napisał:

> Noooo i ze dwa lata po PLAY ;-) dópna trójka jest dopną trójką i żeby nie play
            > dalej strzygliby barany po 79 gr. za minutę

Przecież w T-Mobile do Play dalej 80 gr/min.
            • needmoney Re: W orange jest już na dwa lata 07.11.11, 13:22
              Gość portalu: 802.11n napisał(a):
              > needmoney napisał:
              >
              > > Noooo i ze dwa lata po PLAY ;-) dópna trójka jest dopną trójką i żeby nie
              > play
              > > dalej strzygliby barany po 79 gr. za minutę
              > Przecież w T-Mobile do Play dalej 80 gr/min.
              No fakt mówi się owocom że skoro jest taniej to do play musi być drożej a jak by nie było play to wszystkich byłoby drożej ale oczywiście dla dobra klienta ...
              • needmoney Ważność bonusów ofnk na 2 lata 20.02.12, 14:06
                Ważność bonusów GB w taryfie Orange Free na kartę jest zgodna z ważnością konta tzn. 2 lata !!!
                www.blog.tp.pl/wojciechjabczynski/entry/kampania_i_bonusy_w_ofnk
    • Gość: ada 120 zł do wszystkich sieci za przen. nr do TakTak IP: *.centertel.pl 08.11.11, 15:40
      Dziś trafiłam na kolejna promocje magenty. Oferują 120 zł do wszystkich sieci za przeniesienie numeru od innego operatora do TakTak. Najpierw rok ważności konta a teraz to. Jak tak dalej pójdzie to będziemy dzwonić prawie za darmo.
      • Gość: Gomobik Re: 120 zł do wszystkich sieci za przen. nr do Ta IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 12:34
        Promocja na przeniesienie numeru trwa już od jakiegoś czasu (bodajże od wakacji) także żadna nowość, ale bonus zacny zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę przedłużoną ważność konta :D z tego co się orientuje to w najbliższym czasie większych zmian ofertowych to należy spodziewać się w heyah!
    • Gość: said tylko plus bez ważności konta! IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 09:32
      Teraz tylko pre-paid w Plusie został bez długiej ważności konta. Oni jak zwykle sto lat za murzynami.
      • Gość: Norbert Re: tylko plus bez ważności konta! IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 11:11
        Ano co poradzić, zreszta z W3 jako pierwsze na ten krok zdecydowalo sie jednak PTC co sie chwali ;) z podwojnymi doladowaniami zrobila sie bardzo przyjemna oferta (nie ma efektu skarbonki) zobaczymy tylko co pokaza ciekawego w heyah.
        • Gość: 802.11n Re: tylko plus bez ważności konta! IP: *.tpnet.pl 11.01.12, 08:12
          Tylko ciągle te spamy "wygraj sto mercedesów", "zostań milionerem". PTC ma gdzieś, że nie wyraziłeś zgody na przetwarzanie danych do celów marketingowych, a interwencja w BOA wystarcza maksymalnie na kilka miesięcy. Lepiej przenieść się do jakiejś poważnej sieci.
          • Gość: Norbert Re: tylko plus bez ważności konta! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.12, 10:27
            Jakoś od czasu rebrandingu nie dostałem żadnej tego typu wiadomość także nie zaklinaj rzeczywistości, a to, że raz na jakiś czas dostanę wiadomość np. o podwójnych doładowaniach to akurat liczy się na plus, sorry, ale nie każdy przesiaduje 24h na portalach telekomunikacyjnych.
            • Gość: 802.11n Re: tylko plus bez ważności konta! IP: *.tpnet.pl 02.02.12, 09:06
              Jak chcesz dostawać spamy o podziesiątnych doładowaniach, to się zapisz na subskrypcję. PTC nie rozumie, że jak ktoś nie chce dostawać reklam, to nie chce. No nie są w stanie tego zrozumieć. Ciekawe, czy za granicą T-Mobile też tak bezczelnie spamuje?
    • Gość: leszczyk Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.12, 03:04
      To już chyba w każdej sieci jest... może tylko w plusie nie ma, ale ja w Heyah na pewno to mam :P
      • prze-mcio Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak 29.02.12, 16:45
        Kiedyś w Heyah pamiętam była taka ciekawa opcja, że terminy doładowań sumowały się, dzięki czemu mogłem wydłużyć swoje konto nawet do 6 czy 12 miesięcy. Co najlepsze, mieli to jako pierwsi! :)
        • Gość: Bash Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.12, 13:16
          dobrze że takie coś jest, nie trzeba się martwić że w chwili kryzysu będziemy mieli konto zablokowane.
        • Gość: mati Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.cdma.centertel.pl 28.04.12, 12:42
          A wystarczyło by Plus dał tak.
          Zasilenie 5zł - tydzień wych.
          10zł - 20 dni
          30zł - 60 dni
          50zł - 120 dni
          100 - 270 dni
          150zł - 365 dni

i byłbym happy :)

• Gość: Safari Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.12, 15:19
        Fajna sprawa takie cudo, nie dość że nie trzeba mieć kasy na koncie a i tak ważność jego zostanie przedłużona.
        • prze-mcio Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak 19.04.12, 15:39
          A jakby ktoś pytał to Heyah informuje, że znowu podwójne doładowanie jest do zgarnięcia :)
          • Gość: Olek Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.12, 14:04
            Tylko w trochę innej formie niż zawsze, ale jeśli ktoś sporo gada to i tak bonus zawsze się przyda nawet jeśli jest o ograniczonej ważności :)
    • Gość: 802.11n Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.tpnet.pl 12.04.12, 09:42
      Do play 80 gr/min. Nie stać mnie na takie luksusy.
      • Gość: Basaka Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.12, 14:27
        W MTV Mobile submarka t-mobile możesz obiżyć ceny połączeń do bodajże 30 gr z 3 numerami Play za 3 zł każdy, więc tutaj można nieco zaoszczędzić jak nie chcesz iść do TT.
        • Gość: Jan Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.12, 19:37
          Piszą że po każdej rozmowie i innej działalności stan konto jest przedłużane o rok.
          Mam ważne do 04-2013 i po każdej kolejnej rozmowie dalej mam ważne do 04-2013
          • Gość: 802.11n Re: Roczna ważność konta bez doładowań w TakTak IP: *.tpnet.pl 13.04.12, 08:21
            Stan jest uaktualniany chyba raz na miesiąc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka