Dodaj do ulubionych

Zmiany warunków TAK-TAKa w T-Mobile

19.10.11, 13:14
W t-mobile dotychczas najlepszą ofertą (koszt ok 25zł/m-c, około 150 minut połączeń tel.) był miks na czas. Ale uwaga, teraz nie ma już pakietów 30 min i 150min i 25min o których nie wiedzą dilerzy (wcisnęli mi 2 umowy twierdząc że te pakiety tam są).
Na osłodę okazało się że są chociaż pakiety 45min. (20gr/1min) ale mozna je wykupic tylko w ilości 1 na 1 m-c. Tak więc uwaga prepaidowcy przemyślcie zanim podpiszecie nową umowę (przedłużenie ) w dawnym TAK-TAKu bo dilerzy sami nie wiedzą o tych zmianach. Jest to bardzo niejasno opisana w umowach i na stronie T-Mobile.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aloizy Re: Zmiany warunków TAK-TAKa w T-Mobile IP: *.xdsl.centertel.pl 19.10.11, 13:30
      Jeśli sytuacja miała miejsce niedawno zawsze można złożyć reklamacje, aczkolwiek zaskoczony jestem, że pracownik nie znałby aktualnej oferty, tym bardziej, że już nie raz umowę przedłużałem (z tymże abonament) i zawsze miałem multum pytan- (2 lata w telekomunikacji to jednak wiecznosc i zawsze zdarzy sie sporo rzeczy zmienic) jak do tej pory nie miałem powodów do narzekań
    • Gość: 802.11n Re: Zmiany warunków TAK-TAKa w T-Mobile IP: *.tpnet.pl 19.10.11, 14:00
      A od kiedy to prepaidowcy podpisują umowy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka