norwich_city 17.11.11, 05:17 Jaki jest koszt usunięcia simlocka z nokii E72? Czy ma ktoś może jakiś link albo kod żeby to zrobić samemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: simlock E72 17.11.11, 17:25 norwich_city napisał: > Jaki jest koszt usunięcia simlocka z nokii E72? > Czy ma ktoś może jakiś link albo kod żeby to zrobić samemu? zadzwoń do pierwszego lepszego serwisu gsm, lub sam wyszukaj informację za pomocą google Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: simlock E72 17.11.11, 20:49 niestety za pomocą google mi się to nie udało, napisałem post w temacie telefony z myślą o dotarciu do jakiegoś eksperta w tej dziedzinie, który np da mi link do strony jak zrobić to samemu. Jak jednak widzę w tym dziale takowych ekspertów brak, za to znajdą sięchętne osoby, które tak jak Ty napiszą post tylko dla samego napisania, nic nie wnosząc do dyskusji w danym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: simlock E72 17.11.11, 20:57 norwich_city napisał: > niestety za pomocą google mi się to nie udało ja mam jakieś inne google niż ty? forum.symbianos.pl/viewtopic.php?f=63&t=49427 (drugi odnośnik od góry) Odpowiedz Link Zgłoś